Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Globo Sophie

 

A Globo Sophie asztali LED lámpák fáradhatatlan és segítőkész munkatársak, ugyanakkor alkalmazkodóak és naprakészek. Anyaguk plasztik, ezüst króm elemekkel és díszvarratokkal. Digitális kijelzővel rendelkeznek, melyek mutatják az aktuális légtér hőmérsékletét, naptári napot és a pontos időt. Törzsük hajlítható, fejrésznél, színhőmérséklet szabályozásra alkalmas (3000-5800K) beépített LED modulok szórják fényeiket, melyekre a gyártó 5 év garanciát vállal. A felsorolt funkciókat érintőkapcsolóval szabályozhatod, a Spohie asztali LED lámpákat fehér, fekete, barna és bézs színben tudod beszerezni.

 

Elérhetőség
Ár
16 840 Ft - 18 521 Ft
Szín
1
1
1
Termék szűrő
3 ajánlat

Szabályozható asztali LED lámpa, fekete (Sophie)
%%%
TOP ÁRNeked
Szabályozható asztali LED lámpa szürke színben (Sophie)
%%%
TOP ÁRNeked
Szabályozható asztali LED lámpa (Sophie)
%%%
TOP ÁRNeked

 

A Globo Sophie egyik közkedvelt és sikeres termékcsaládja a gyártónak. Nézd meg a többi lámpacsaládot is, vagy kattints Globo márkaoldalunkra, ahol típusok és stílusok szerint kategorizáltuk Neked a termékeket, könnyebb és gyorsabb keresés érdekében.

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket