Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Globo Marilyn

 

A Globo Marilyn lámpacsalád függesztékei és mennyezeti lámpái a modern csillárok úttörői. A Marilyn függesztékek K9-es tisztaságú ólomkristállyal díszített karikáit tetszés szerint állíthatod. Forgathatod átlósan, egymást keresztezve vagy párhuzamosan egymás alá. A csillárok váza krómozott, kristályozott - ezen világít át a beépített LED modulok eltérő Lumenszámú fénye, melyeknek színhőmérséklete egységesen 4000Kelvin. A Marilyn mennyezeti kör alakú LED kristály lámpái legalább annyira mutatósak, mint a kristály függesztékek. Három különböző méretű, K9-es tisztaságú ólomkristállyal díszített karika követi egymást. Beépített 4000Kelvines LED moduljai az energiatakarékosság és a hosszú élettartam képviselői.

 

 

 

 

Elérhetőség
Ár
113 379 Ft - 211 380 Ft
Fényáram (lumen)  
1
1
Fényszín  
1
1
Színhőmérséklet (kelvin)
1
1
Névleges teljesítmény  
60 W - 76 W
Szín
1
1
1
Átmérő méret
640 mm - 700 mm
Magasság méret
1 200 mm - 1 800 mm
Termék szűrő
2 ajánlat

Globo 67032-60 Marilyn függesztett LED lámpa
%%%
TOP ÁRNeked
1 db azonnal, saját raktárról
TOP ÁR:Neked: 113 380 Ft
  Távirányítós kristály csillár minimál stílusban (Marilyn)
%%%
TOP ÁRNeked

 

A Globo Marilyn egyik közkedvelt és sikeres termékcsaládja a gyártónak. Nézd meg a többi lámpacsaládot is, vagy kattints Globo márkaoldalunkra, ahol típusok és stílusok szerint kategorizáltuk Neked a termékeket, könnyebb és gyorsabb keresés érdekében.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket