Belépés
Kiemelt ajánlat Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Globo Kalle

 

A Globo Kalle mennyezeti lámpacsalád tagjai otthonod alap - és hangulat világítását biztosítják. Vázuk fém, bura-testük szikra effekttel ellátott opálos műanyag, krómozott fémcsíkokkal díszítve. A beépített LED modulok 3 lépcsős dimmeléssel - fali kapcsoló segítségével változtatják színhőmérsékletüket, csak úgy, mint távirányítós verziójuk - melyek RGB színes fényekkel teszik még hangulatosabbá otthonod meghitt pillanatait. A LED fényforrások színhőmérséklete tehát választható 3000K - 4000K - és 6000K tartományban, melyekre a gyártó 5 év garanciát biztosít. Akár étkeződben, nappalidban vagy hálószobádban használod a Globo Kalle lámpatesteket, mindig adott napszakhoz vagy tevékenységedhez tudod igazítani világításod.

 

Elérhetőség
Ár
8 490 Ft - 36 890 Ft
Fényáram (lumen)  
1
1
2
Fényszín  
1
3
Teljesítmény (watt)  
1
1
2
Színhőmérséklet (kelvin)
1
3
Funkció
1
3
Szabályozható  
2
1
1
Átmérő méret
285 mm - 575 mm
Termék szűrő
4 ajánlat

 

A Globo Kalle egyik közkedvelt és sikeres termékcsaládja a gyártónak. Nézd meg a többi lámpacsaládot is, vagy kattints Globo márkaoldalunkra, ahol típusok és stílusok szerint kategorizáltuk Neked a termékeket, könnyebb és gyorsabb keresés érdekében.

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket