Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Globo Cuimbra

 

A Globo Cuimbra csillárjaival a romantikus vintage lámpacsaládokhoz tartozik. Fém függesztésen helyezkednek el az akril, karos lámpatestek.  A lámpa legimpozánsabb díszítő elemei egyértelműen a csillogó akril kristályok, melyek izgalmas csepp, gömb és gyöngyformákban pompáznak. A csillárok csodaszép lila, fekete és fehér színekben díszelegnek. A design megtartása érdekében, mindenféleképpen gyertya formájú energiatakarékos és környezetbarát LED fényforrásokat ajánlunk, melyek E14-es foglalatúak. A Globo Cuimbra termékcsalád lámpái impozáns elemei lehetnek otthonodnak nagy látványos csillárjaival hálószobádban, nappalidban vagy étkeződben.

Elérhetőség
Ár
20 561 Ft - 42 747 Ft
Foglalatok száma
5 foglalat - 6 foglalat
Anyag
4
3
1
Szín
1
2
3
1
Átmérő méret
440 mm - 670 mm
Magasság méret
1 280 mm - 1 660 mm
Termék szűrő
4 ajánlat

Globo 63116-5 Cuimbra II csillár
%%%
TOP ÁRNeked
TOP ÁR:Neked: 20 562 Ft
Globo 63110-5 Cuimbra II csillár
%%%
TOP ÁRNeked
TOP ÁR:Neked: 20 562 Ft
Fehér csillár díszekkel, 67 cm (Cuimbra)
%%%
TOP ÁRNeked
Globo 63110-6 Cuimbra I csillár
%%%
TOP ÁRNeked

 

A Globo Cuimbra egyik közkedvelt és sikeres termékcsaládja a gyártónak. Nézd meg a többi lámpacsaládot is, vagy kattints Globo márkaoldalunkra, ahol típusok és stílusok szerint kategorizáltuk Neked a termékeket, könnyebb és gyorsabb keresés érdekében.

 

 

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket