Belépés
Black Friday Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Globo Cuimbra

 

A Globo Cuimbra csillárjaival a romantikus vintage lámpacsaládokhoz tartozik. Fém függesztésen helyezkednek el az akril, karos lámpatestek.  A lámpa legimpozánsabb díszítő elemei egyértelműen a csillogó akril kristályok, melyek izgalmas csepp, gömb és gyöngyformákban pompáznak. A csillárok csodaszép lila, fekete és fehér színekben díszelegnek. A design megtartása érdekében, mindenféleképpen gyertya formájú energiatakarékos és környezetbarát LED fényforrásokat ajánlunk, melyek E14-es foglalatúak. A Globo Cuimbra termékcsalád lámpái impozáns elemei lehetnek otthonodnak nagy látványos csillárjaival hálószobádban, nappalidban vagy étkeződben.

Elérhetőség
Ár
24 190 Ft - 50 290 Ft
Foglalatok száma
5 foglalat - 6 foglalat
Anyag
5
4
1
Szín
2
2
4
1
Átmérő méret
440 mm - 670 mm
Magasság méret
1 280 mm - 1 660 mm
Termék szűrő
5 ajánlat

 

A Globo Cuimbra egyik közkedvelt és sikeres termékcsaládja a gyártónak. Nézd meg a többi lámpacsaládot is, vagy kattints Globo márkaoldalunkra, ahol típusok és stílusok szerint kategorizáltuk Neked a termékeket, könnyebb és gyorsabb keresés érdekében.

 

 

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket