Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Extra hosszú élettartamú D3S xenon

1 ajánlat

Örök élet plusz két nap :-) A budapesti taxis xenon. Ha nem ragaszkodunk az erőteljes fényhez és megelégszünk a szabványos standard világítással, viszont arra folyamatosan és hosszú ideig szükség van (például folyamatos városi közlekedésnél), akkor a longlife xenon lámpákat nekünk találták ki. Az extra hosszú élettartamú xenon lámpák garantáltan sokáig fognak bennünket szolgálni, melyre bizonyíték például az Osram Ultra Life sorozat  akár 10 éves garanciavállalása. Ideális azoknak az autó tulajdonosoknak, akik nem használnak nappali menetfényt. Egyre több gyártó enged teret a hosszú élettartamú xenon lámpáknak. Ajánljuk azoknak a gépjármű tulajdonosoknak, akiknél esetlegesen nehézségekbe ütközik a fényforrás cseréje, így időt és költséget takaríthatnak meg.

Emelt fény, hosszabb élettartam, xenon hatás? Neked mire van szükséged? Kattints a Xenon lámpa autóizzó kategóriaoldalunkra és segítünk dönteni!

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket