Belépés
Kiemelt ajánlat Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Emelt fényű, emelt színhőmérsékletű D1S Xenon

Elérhetőség
Ár
29 490 Ft - 58 640 Ft
Márka
3
2
Színhőmérséklet (kelvin)
3
1
1
Hosszúság méret
81 mm - 84 mm
Termék szűrő
5 ajánlat
  Osram Xenarc Night Breaker Laser nextGen D1S +200% 2db/csomag
%%%
TOP ÁRNeked
Philips D1S X-tremeVision gen2 +150% 85415XV2C1 xenon lámpa
%%%
TOP ÁRNeked
Philips D1S WhiteVision 85415WHV2C1 xenon lámpa
%%%
TOP ÁRNeked
TOP ÁR:Neked: 29 490 Ft

 

A legújabb fejlesztésű xenon lámpák birodalma.

Minden olyan fejlesztés, ami a fényforrás, illetve a felhasználó javára szolgálhat itt megtalálható. Nehéz, de nem lehetetlen. A gyártók itt mutatják meg mire képes a legjobb legerősebb xenon lámpa. Ha le szeretném írni, gyorsulj úgy, mint egy Bugatti, ragyogj úgy mint egy Rolls és legyél megbízható, mint egy Toyota. A neves gyártók, mint az Osram, Philips, GE sikeresen egybegyúrták ezeket a tulajdonságokat, és prémium típusaikkal meghatározó alakjai lettek a xenon autóipari szegmensnek. 

A kategóriában megtalálhatóak a Philips X-treme Vision +150%-os lámpái, illetve az Osram méltán legsikeresebb Xenarc Night Breaker Unlimited xenon fényforrásai, ami évek óta az egyik legsikeresebb Xenon lámpa a piacon. A kategória termékeit ajánljuk egyaránt országúti illetve városi használatra is.

Emelt fény, hosszabb élettartam, xenon hatás? Neked mire van szükséged? Kattints a Xenon lámpa kategóriaoldalunkra és segítünk dönteni!

 

 

 

 

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket