Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

D3S Xenon extra garanciaidővel

1 ajánlat

 

Az egyre elterjedő xenon lámpák, óriási teret hódítanak napjainkba az autóvilágítás terén is. A gyártók felfedezték azt a kialakuló igényt, amit az autótulajdonosok nagy része joggal elvár. Legyen egy jó megbízható xenon lámpám, hogy nyugodtan ülhessek be minden nap az autómba, annak tudatában, hogy áldoztam a minőség oltárán. Erre az igényre állt elő az Osram az Xenarc Original xenon lámpákkal ami, hűen tükrözi a Brand minőségét, és a 4 éves garancia megnyugvásul szolgál majd a mindennapos használat során. Rendkívül jó ár érték aránya minden igényt kielégít a standard világítási kategóriában. A gyártás során használt egyedi technológia hosszabb élettartamot biztosít, ami ha jól megnézzük, nem fogja túlterhelni a pénztárcánkat sem. Ideális választás a szakszerű és hosszú távú üzembetartáshoz.

Emelt fény, hosszabb élettartam, xenon hatás? Neked mire van szükséged? Kattints a Xenon lámpa autóizzó kategóriaoldalunkra és segítünk dönteni!

 

 

 

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket