Belépés
Kiemelt ajánlat Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

D2S Xenon extra garanciaidővel

Elérhetőség
Ár
10 530 Ft - 28 530 Ft
Hosszúság méret
77 mm - 80 mm
Termék szűrő
2 ajánlat

 

Az egyre elterjedő xenon lámpák, óriási teret hódítanak napjainkba az autóvilágítás terén is. A gyártók felfedezték azt a kialakuló igényt, amit az autótulajdonosok nagy része joggal elvár. Legyen egy jó megbízható xenon lámpám, hogy nyugodtan ülhessek be minden nap az autómba, annak tudatában, hogy áldoztam a minőség oltárán. Erre az igényre állt elő az Osram az Xenarc Original xenon lámpákkal ami, hűen tükrözi a Brand minőségét, és a 4 éves garancia megnyugvásul szolgál majd a mindennapos használat során. Rendkívül jó ár érték aránya minden igényt kielégít a standard világítási kategóriában. A gyártás során használt egyedi technológia hosszabb élettartamot biztosít, ami ha jól megnézzük, nem fogja túlterhelni a pénztárcánkat sem. Ideális választás a szakszerű és hosszú távú üzembetartáshoz.

Emelt fény, hosszabb élettartam, xenon hatás? Neked mire van szükséged? Kattints a Xenon lámpa autóizzó kategóriaoldalunkra és segítünk dönteni!

 

 

 

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket