Belépés
Termékek
Kedvezmények B2B Info Online Ügyintézés Márkák Árajánlat Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat
Belépés
Szűrés
Kedvencek
Termék kategóriák

Fali lámpa

 

A beltéri fali lámpa kategóriája végtelen lehetőségeket kínál, hogy praktikusan, energiatakarékosan és a legújabb trendek szerint tudd megvilágítani otthonodat. Kialakításuk lehet falra simuló – tehát FALI LÁMPA, ill. a lámpatest kialakítása szerint karos, azaz FALIKAR. Hasznos funkcionalitásuk mellett, a fali lámpák remek dekorációs szerepet töltenek be. (Le/fel világító fali lámpa, fali spot és LED spot lámpa, képmegvilágító lámpa, fali dekorfény testek). Fali spot, ill. LED spot –ból találsz egykaros, kétkaros és három vagy többkaros lámpatesteket is, melyek természetesen nem csak kizárólag falra szerelhetőek. Irányított fényük és fényforrásaik elsősorban, kiemelő világításként funkcionálnak. A fali LED lámpák energiatakarékossága és élettartama kiemelkedő, mindezek mellett modern és egyedi tervezésű darabokkal dekorálhatod otthonodat. Nem utolsó sorban említésre méltó a fali okos világítás is, melyet okos készülékeiddel vagy távszabályzóval irányíthatsz saját kényelmed és biztonságod érdekében.  Stílust tekintve találsz Klasszikus, Rusztikus, Vintage, Modern és kristály fali lámpákat kínálatunkban.

 

 

Válogass a fali lámpák legfrissebb trendjei közül - a világ vezető gyártóitól - modern világítástechnikai megoldásokkal a Lumeneten. Emeld ki otthonod falait funkcionális és hangulat fényekkel! LED fali lámpa, Spot lámpa, Modern, Klasszikus fali lámpa, textil és kristály fali lámpa rövid szállítási idővel és garanciával!

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal

Bezárom a videót
Megnézem a terméket