Belépés
Termékek
Kedvezmények LumenExpressz Márkák Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat Regisztráció
Belépés
Szűrés
Kedvencek
Termék kategóriák
Megbízható magyar vállalkozás 2011. óta
Megbízható magyar vállalkozás 2011. óta

Fali lámpa

 

A beltéri fali lámpa kategóriája végtelen lehetőségeket kínál, hogy praktikusan, energiatakarékosan és a legújabb trendek szerint tudd megvilágítani otthonodat. Hasznos funkcionalitásuk mellett a fali lámpák remek dekorációs szerepet töltenek be.

 

Válogass a fali lámpák legfrissebb trendjei közül - a világ vezető gyártóitól - modern világítástechnikai megoldásokkal a Lumeneten. Fali spotból találsz egy- és többkaros lámpatesteket is. Irányított fényük és fényforrásaik elsősorban, kiemelő világításként funkcionálnak. A fali LED lámpák energiatakarékossága és élettartama kiemelkedő, mindezek mellett modern és egyedi tervezésű darabokkal dekorálhatod otthonodat. Nem utolsó sorban említésre méltó a fali okos világítás is, melyet okos készülékeiddel vagy távszabályzóval irányíthatsz saját kényelmed és biztonságod érdekében.  Stílust tekintve találsz Klasszikus, Rusztikus, Vintage, Modern és kristály fali lámpákat kínálatunkban. Emeld ki otthonod falait funkcionális és hangulat fényekkel! LED fali lámpa, Spot lámpa, Modern, Klasszikus fali lámpa, textil és kristály fali lámpa rövid szállítási idővel és garanciával!

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal

Bezárom a videót
Megnézem a terméket