Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Audi e-tron autó izzó

Az Audi e-tron az Audi márka első teljes mértékben elektromos meghajtású modellje, amely úttörő szerepet tölt be az elektromobilitás világában. Az e-tron koncepciója a fenntarthatóság, az innováció és a luxus tökéletes ötvözete, ami egy új korszak kezdetét jelöli az Audi történetében. Ez a modell nemcsak hogy zöld alternatívát kínál, hanem egyúttal a prémium kategóriás elektromos SUV-k piacán is mércét állít. Külső megjelenése az Audi esztétikai nyelvezetének modern interpretációja. Az e-tron jellegzetes, zárt hűtőrácsa, aerodinamikai formái és elegáns vonalvezetése az elektromos meghajtás jegyében újraértelmezett Audi dizájnt képvisel. A mátrix LED fényszórók és az egyedi hátsó LED lámpasor nem csak lenyűgöző látványt nyújtanak, de a láthatóság és biztonság szempontjából is kiemelkedők. Az e-tron beltere igazi technológiai csoda. Az innovatív MMI Touch Response rendszer, az Audi virtuális kokpit, és az opcionális fejlett hangrendszer, mint például a Bang & Olufsen Premium Sound System, egyaránt biztosítják, hogy minden utazás kényelmes és szórakoztató legyen. Az e-tron tágas utasterében magas szintű kényelmet élvezhetnek az utasok, miközben a nagyvolumenű csomagtartó praktikus megoldást kínál a mindennapi használatra és a hosszabb utazásokra egyaránt.

Az Audi e-tron hajtáslánca a legújabb elektromos meghajtású technológiát foglalja magában. Az akkumulátor nagy kapacitása és a hatékony elektromotorok együttesen nem csak kiváló hatótávot biztosítanak, hanem lenyűgöző gyorsulást és dinamikus vezetési élményt is kínálnak. Az e-tron quattro rendszerével az Audi az elektromos összkerékhajtás új dimenzióját nyitja meg, biztosítva az optimális tapadást és vezethetőséget minden útviszony mellett. A biztonság terén az e-tron semmiben sem marad el a többi Audi modelltől. A legújabb generációs vezetéstámogató rendszerek, mint az adaptív tempomat, a sávtartó asszisztens és az ütközésfigyelő rendszerek, mind hozzájárulnak a vezető és az utasok biztonságához. Az Audi e-tron több mint egy elektromos SUV: ez egy ígéret a fenntartható és innovatív mobilitás felé, amely nem köt kompromisszumot a luxus és a teljesítmény terén. Ha prémium minőségű autóvilágítási termékeket keresel az Audi e-tronhoz, biztos lehetsz benne, hogy a legjobb helyen jársz. Az e-tron nem csak az Audi, hanem az egész autóipar előtt új utakat nyit a fenntarthatóság és a technológia harmonikus egyesítésével.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket