Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Audi A8 (4E) 2002 autó izzó

Az Audi A8 (4E), ami 2002-ben jelent meg, a luxus szedánok második generációját képviselte, és tovább vitte az Audi által az első generációval, a D2-vel megkezdett újításokat. Az új generáció jelentős fejlesztéseket hozott mind a design, mind a technológia területén, megszilárdítva az A8-as pozícióját mint a prémium szedánok zászlóshajója. Az A8 (4E) modelljében az Audi tovább finomította az elegáns és dinamikus vonalvezetést, amely már az első generációt is jellemezte. A nagyobb és még impozánsabb megjelenés mellett a második generációs A8 különösen az új, még fejlettebb Audi Space Frame (ASF) alumínium vázszerkezetével tűnt ki, ami még könnyebbé és merevebbé tette a karosszériát. Ez nemcsak a jármű dinamikáját javította, de az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást is csökkentette. A technológiai innovációk terén az A8 (4E) számos újdonságot hozott. Az egyik legfontosabb fejlesztés a MMI (Multi Media Interface) rendszer bevezetése volt, amely forradalmasította az autók belső kezelőfelületeit. Ez a rendszer egy központi kezelőegységen keresztül tette lehetővé a szórakoztató elektronika, a navigációs rendszer és a járműbeállítások intuitív kezelését. Az MMI rendszer azóta is az Audi modelljeinek egyik alapvető jellemzője.

A világítástechnika tekintetében az A8 (4E) generáció bizonyos felszereltségben már az innovatív LED-es hátsó lámpákat és opcionálisan a xenon fényszórókat is kínálta, amelyek javították a láthatóságot és hozzájárultak az autó modern megjelenéséhez. A fényszórók dizájnja szerves részét képezte az autó előlapi identitásának, hangsúlyozva a technológia és az elegancia ötvözetét.

Motorválaszték terén az A8 (4E) széles kínálatot nyújtott, beleértve a hatékony V6-os, a dinamikus V8-as és a lenyűgöző teljesítményt nyújtó W12-es motorokat is. Az Audi ebben a generációban is alkalmazta a quattro állandó összkerékhajtást, ami hozzájárult az autó kiváló tapadásához és vezethetőségéhez minden útviszony mellett. Az Audi A8 (4E) modellje tehát nem csupán a luxus és a kényelem, hanem a mérnöki innováció és a technológiai fejlődés zászlóshajójaként is szolgált. Azok számára, akik az Audi A8-hoz kapcsolódóan keresnek minőségi autóvilágítási termékeket, fontos tudni, hogy ez a generáció már a legmodernebb világítástechnikai megoldásokat kínálja, amelyek nemcsak a biztonságot és a kényelmet szolgálják, hanem a jármű esztétikai vonzerejét is növelik. Az A8 (4E) egy olyan autó, amely a magas színvonalú mérnöki munka és a design tökéletes ötvözetét képviseli, egy igazi ikon a luxusautók világában.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket