Belépés
Kiemelt ajánlat Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Globo Indiana

 

A Globo Indiana lámpacsalád mennyezeti lámpái, függesztékei és falikarjai titokzatos eleganciával ruházzák fel otthonod. A lámpák fém vázai bronz-arany komptatással díszítettek, melyek üveg-kristály burákban végződnek. A szögletesre csiszolt üveg-kristályokat fényes króm rekeszek keretezik, melyekből kitüremkedő kis kapcsok szorítják magukhoz az üveg-kristály lapokat. A spotlámpa „szerű” Indiana családtagok karjainak csuklópontja biztosítja a burák állíthatóságát a kívánt irányban. A négy burás sínrendszeres függeszték csigavonós megoldása lehetővé teszi, hogy a számodra legmegfelelőbb magasságban tudd beállítani a lámpát. Foglalatuk E14-es, melyekhez LED fényforrásokat ajánlunk az energiatakarékosság és hosszabb élettartam érdekében.

 

Elérhetőség
Ár
9 990 Ft - 51 890 Ft
Foglalatok száma
1 foglalat - 5 foglalat
Anyag
1
6
5
Szín
5
5
1
1
Hosszúság méret
280 mm - 700 mm
Szélesség méret
92 mm - 360 mm
Magasság méret
125 mm - 240 mm
Termék szűrő
6 ajánlat

 

A Globo Indiana egyik közkedvelt és sikeres termékcsaládja a gyártónak. Nézd meg a többi lámpacsaládot is, vagy kattints Globo márkaoldalunkra, ahol típusok és stílusok szerint kategorizáltuk Neked a termékeket, könnyebb és gyorsabb keresés érdekében.

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket