Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Ford Mondeo (2007-2014) autó izzó

A Ford Mondeo (2007-2014) a középkategóriás szedánok piacán kiemelkedő szereplő, amely a kényelem, a teljesítmény és a megbízhatóság tökéletes kombinációját kínálja. Ez a generáció továbbfejlesztett dizájnnal, tágas belső térrel és modern technológiai megoldásokkal büszkélkedhet. A Mondeo népszerűsége tovább nőtt ebben az időszakban, mivel kiváló választásnak bizonyult mind a családok, mind az üzletemberek számára, akik a sokoldalúságot és a stílust keresik. A világítástechnika kulcsfontosságú szerepet játszik a Ford Mondeo biztonságos közlekedésében, különösen éjszaka vagy rossz látási viszonyok között. A megfelelő izzók kiválasztása és karbantartása elengedhetetlen ahhoz, hogy mindig biztosítsa a megfelelő látási viszonyokat és a jármű jól láthatóságát.

A Ford Mondeo (2007-2014) különféle izzókat használ a különböző világítási funkciókhoz. Az autó fényszórói az egyik legfontosabb világítási elemek közé tartoznak. A Mondeo esetében a fényszórók H7-es halogén izzókat használnak, amelyek kiváló fényerőt biztosítanak és hosszú élettartamúak. Ezek az izzók erős fényt nyújtanak, és gyorsan, hatékonyan világítják meg az utat, biztosítva a vezető számára a megfelelő látási viszonyokat. A H7-es halogén izzók széles körben elterjedtek, és kiváló fényerősségükkel megbízható megvilágítást nyújtanak éjszaka és rossz időjárási körülmények között is. Az újabb modellekben egyre népszerűbbek a xenon és LED fényszórók is, amelyek erősebb fényt, alacsonyabb energiafogyasztást és hosszabb élettartamot kínálnak.

A nappali menetfények (Daytime Running Lights) növelik az autó láthatóságát nappali fényviszonyok között, ezáltal növelve a közlekedés biztonságát. A Mondeo modellekben ezek az izzók általában LED-ek, amelyek energiatakarékosak és hosszú élettartamúak. A nappali menetfények automatikusan bekapcsolnak, amikor az autót elindítod, biztosítva, hogy mindig jól látható legyél a többi közlekedő számára.

A hátsó lámpák, beleértve a féklámpákat és az irányjelzőket, szintén fontos szerepet játszanak a közlekedés biztonságában. A Ford Mondeo hátsó lámpái általában P21W típusú izzókat vagy LED-eket használnak. Ezek az izzók erős fényt biztosítanak, így a mögötted haladó járművek időben észlelhetik a fékezést vagy az irányváltást. A hátsó lámpák megfelelő működése elengedhetetlen a közlekedés biztonsága szempontjából, hiszen a közlekedésben résztvevők közötti kommunikáció egyik alapvető eszköze.

Az indexlámpák is alapvető szerepet játszanak a biztonságos közlekedésben. Ezek PY21W típusú izzókat használnak, amelyek sárga fényt bocsátanak ki, jól láthatóvá téve a kanyarodási szándékot. Az irányjelző izzók rendszeres ellenőrzése és cseréje szükséges ahhoz, hogy mindig időben jelezni tudj a többi autósnak.

A ködlámpák, amelyek különösen rossz látási viszonyok között fontosak, H11 típusú izzókat használnak. Ezek az izzók erős, széles szórású fényt biztosítanak, ami javítja a látási viszonyokat ködben, esőben vagy hóban, növelve ezzel a biztonságot.

A belső világítás, mint például a műszerfal, az olvasólámpák és a csomagtérvilágítás, szintén fontos szerepet játszik a kényelem és a funkcionalitás szempontjából. A Mondeo belső világítási rendszerei általában kisebb, T10-es vagy C5W típusú izzókat használnak, amelyek kellemes fényt biztosítanak az utastérben. Az utasok kényelme érdekében az olvasólámpák halogén vagy LED technológiával készülhetnek, ami hosszú élettartamot és alacsony energiafogyasztást garantál.

A megfelelő izzók kiválasztása és cseréje egyszerű folyamat, de jelentősen hozzájárul a biztonságos és kényelmes vezetési élményhez. A Lumenet kínálatában megtalálhatod a Ford Mondeo (2007-2014) modellhez legmegfelelőbb izzókat, legyen szó fényszórókról, hátsó lámpákról vagy belső világításról. Választáskor érdemes figyelembe venni a színhőmérsékletet és a fényerősséget, hogy minden körülmények között optimális látási viszonyokat biztosíts. A halogén, xenon és LED izzók különösen ajánlottak, mivel magasabb színhőmérsékletük és hosszabb élettartamuk révén nemcsak jobb látási viszonyokat teremtenek, hanem gazdaságosabbak is a hagyományos izzókkal szemben.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket