Belépés
Termékek
Születésnapi árak! Premilum Club B2B Info Online Ügyintézés Márkák Árajánlat Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat
Belépés
Szűrés
Kedvencek
Termék kategóriák

Egyedi ajánlatkérés


A Lumenet közvetlen partnere a világ legnagyobb világítástechnikai gyártóinak így garantáltan jó árat biztosít Neked nagyobb mennyiség esetén is. Kérünk, töltsd ki az alábbi űrlapon a keresztnév, e-mail cím mezőket és válaszd ki, milyen összegben tervezel vásárolni a Lumeneten és ezután nyomd meg az elküld gombot!

Ha megvagy, kukkants be az e-mail fiókodba, melyre pillanatokon belül elküldjük ajánlatunkat!


Az ajánlatkérés nem jár semmilyen kötelezettséggel, a megadott e-mail címre a perceken belül kiküldött ajánlaton kívül semmilyen levelet nem küldünk a jövőben engedélyed nélkül.


Fontos: válaszlevelünkben található kuponkódokat a CLUB ÁR felirattal rendelkező termékekre, valamint a https://lumenet.hu/premilum-club oldalon is megtalálható Club áras termékekre nem tudod felhasználni, illetve kuponkódot nem tudják beváltani viszonteladó partnereink, valamint az esetleges más egyedi kedvezménnyel rendelkező vásárlóink. Válaszlevelünkben küldött kuponokat kizárólag regisztrált vásárlóink használhatják fel. A regisztráció előnyeiről itt találsz információt: https://lumenet.hu/premilum-club

 

 

Milyen értékben tervezel vásárolni egyszerre a Lumeneten?
Adatvédelem (GDPR miatt szükséges felhívnunk rá a figyelmedet)A Lumenet® kínálatában eléred a legnagyobb világítástechnikai gyártók (Osram, Philips, General Electric, Megaman, Trio, SLV, Lutec, Zazu, Eglo, Brennenstuhl, Beghelli, Smarter, Redo, BEG, Herstal, Müller Licht, Incanti, stb.) legújabb termékeit. A professzionális kiszolgálás érdekében több mint 100 000 terméket tartunk raktáron, műszaki és logisztikai kérdésben 33 fős csapatunk készséggel áll rendelkezésedre hétköznap 9 és 16 óra között a +3618000333-as telefonszámon.


A legismertebb világítástechnikai gyártók közvetlen nagykereskedelmi partnerei, vagy kizárólagos magyarországi disztribútorai (pl.: német Müller Licht) vagyunk, így gyors kiszolgálást és rendkívül kedvező árakat biztosítunk Neked. Kínálatunkban kizárólag kiváló minőségű lámpákat, fényforrásokat találsz, melyeket jó szívvel merünk ajánlani.

BeghelliB.E.G LuxomatBrennenstuhlEgloGE Lighting

 
Online világítástechnika nagykereskedelmi felületünket jelenleg is elégedettséggel veszik igénybe villamossági – világítástechnikai kis-nagykereskedések, társasházak, hotelek, autószervizek, kivitelezők, lakberendezők, közületek és számos műszaki webáruház is. Az e-kereskedelemben elérhető összes szakmai díj elnyerése (Országboltja kategóriadíjak, Év Honlapja 2016, 2018 és az Év Internetes Kereskedője 2016, 2018, 2019) garancia számodra, hogy olyan magas színvonalon fogunk kiszolgálni Téged, illetve cégedet, mint az eddigi több mint 210 000 vásárlónkat. További információt találsz rólunk a https://lumenet.hu/ismerj-meg-minket oldalon.

 

 

LedvanceLutecOsram

PhilipsRedoSLV lámpatestekSmarter lámpák

Zazu gyermeklámpa

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal

Bezárom a videót
Megnézem a terméket