Belépés
Kiemelt ajánlat Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

SLV


Az SLV termékek mindegyike hosszútávú megoldást nyújt Neked.
Tervezőik a legmagasabb minőségi követelmények figyelembe vételével dolgoznak termékeiken Übach-palenberg-i tesztlaborukban, melyeket Sanghai-ban szigorú körülmények között tesztelnek mérnök kollégáik. Termékeik fejlesztése túlnyomó részt Németországban történik, ázsiai és amerikai telephelyeik támogatásával. A hosszútávú gondolkodás számukra, termékeik folyamatos továbbfejlesztését és a megoldások kidolgozását jelenti. Legyen szó új technológiák és a szabványok összehangolásáról, valamint az eszközök intelligens vezérléséről vagy hálózatba való összekapcsolásáról.

 

Az alábbi SLV termékcsalád-kategóriában több ezer SLV lámpát találsz. Minden termékcsalád tartalmazza az összes, adott sorozathoz tartozó lámpát, nemcsak azt, ami a fotón szerepel. Épp ezért érdemes böngészned, hiszen egyes termékcsaládon belül előfordulhat falilámpa, állólámpa, mennyezeti lámpa és asztali lámpa is. Fontos, hogy akkor is érdemes megnyitnod az egyes kategóriákat, ha a fotón szereplő lámpa színe vagy mérete esetleg nem az, amit keresel. Az SLV ugyanis a legtöbb termékcsaládjában többféle színt és méretet is kínál, így, ha valamelyik elnyeri tetszésed, egyszerűen csak kattints a képre és máris megnyílik a termékoldal, ahol az összes szükséges információt megtalálod! SLV – Több, mint fény!

 

A fény meghatározza a helyiségek hangulatát, ezért elengedhetetlen a praktikus, megbízható, minőségi alapanyagokból gyártott és jól megtervezett, ízléses világítás otthonunkban.

Legyen szó beltéri vagy kültéri lámpákról, az SLV termékek letisztul kivitelezése megfelelő lendületet ad az ideális, előre kigondolt fényeknek. Számtalan termék inspirálhat a választásnál, mellé fogni nehezen tudsz - ízléstelen darabot nem fogsz találni az SLV termékei között.

Biztosítsd be magad a bejárati helyiségek megfelelő világításával, út- és díszpadlózat megvilágítása mellett a reflektorok és homlokzati világítás megfelelő használatával. Díszítsd kerted talpazatos - és állólámpákkal, színes homlokzati és fali lámpákkal, fényvetővel, display LED - és spot süllyeszthető lámpatestekkel.

 

Ár-érték tökéletes összhangban

A világítás minden környezetet képes megszépíteni, ezért szeretné az SLV mindenkinek a megfelelő világítási megoldásokat nyújtani. Az egyszerű, kedvező áru lámpáktól a bővíthető lámpa-rendszerekig egyedülálló megoldásokat kínálnak. Összességében egyesül a minőség, a trendkövető design és a szavatosság olyan áron, amely megfelel a Te igényeidnek is.

 

Szenvedélyünk a Design

Termékeik igényes megjelenése tükrözi a design iránti elkötelezettségüket. Saját tervezőcsapatuk neves formatervezőkkel és vezető technológiai partnerekkel történő együttműködésének eredményei az általuk gyártott innovatív termékek. Akár klasszikus, modern vagy trendi design-t szeretnél, náluk-nálunk megtalálod, amit keresel.

 

SLV tervezők

 

Egyedülálló –és egyedi anyagokkal dolgoznak

 

Beton

A különleges gyártási eljárás keretén belül minden egyes SLV lámpatest egyedi külsőt kap. A betonból készült modelljeik különleges lakberendezési cikknek számítanak.

Gipsz

A „DESIGN YOUR HOME” mottó jegyében a SLV gipsz lámpatestei lehetőséget nyújtanak az egyedi lámpatestek személyes ízlés szerinti alakításra. Festéssel, tapétával és matricával díszíthetőek.   Plastra

Rozsdamentes acél

Rozsdamentes acél lámpáik, rozsda-állóságuknak köszönhetően még a tengerpart közelében is problémamentesen használhatóak, akár a padlóba süllyeszthető spot lámpatestenként is. Ellenáll az időárás viszontagságainak, legyen az víz, fagy vagy forró napsütés.

Természetes egyediség. Felületüknek köszönhetően a természetes kő mindig egyedi és minden környezethez illik.

Acél

Stílusos és elegáns. Mesterségesen korrodált acélból készült SLV lámpatestek mindegyike valódi unikum. Az acél vegyi kezelése minden egyes darabnak egyedi külsőt eredményez.

 

Csak beállítás kérdése – Munkához, hétköznapokra, kikapcsolódáshoz

Az SLV dimmelhető lámpatestekkel kívánságod szerint egyszerűen szabályozhatod fényeidet. Válaszd a fehér fényszín árnyalatait, ha világos fényre van szükséged a munkához, használd a 3000K színhőmérsékletet. Ha bensőségesebb, melegebb fényt szeretnél, állítsd be a 2000 Kelvint, mindezt fokozat –és villogásmentesen.

 

SLV Brenda

 

Brenda, a győztes asztali lámpa

Selyemfényű üveg és szálcsiszolt alumínium – ez a kombináció valósítja meg a teljes kontrasztot. Az esztétikai jellemzőket a piros tápkábel teszi teljessé. A három fokozatban dimmelhető asztali lámpa érintéssel szabályozható, az aktuális hangulathoz és környezethez igazítva.

Az SLV Brenda asztali lámpa ezenkívül külön kapcsolható (50 lumen fényerejű) éjjel fény funkcióval is rendelkezik. Brenda azonban nem csak a minőségi formatervezésével tűnik ki a többi asztali lámpa közül. Az okos telefonok két részes töltési funkciója (induktív töltőegység + USB csatlakozó) új szintre emeli a működési funkciókat és új korszakot teremt. (Qi- képes mobiltelefon szükséges)

A beépített 50 000 órás élettartamú prémium LED - modul, a legmagasabb energiatakarékossági beállítás esetén (EEK A ++ 11watt ). A Brenda termékcsaládot Johannes Tomm tervezte.

 

Intelligens Munkahelyi világítás modern irodákhoz

A WORKLIGHT LED sensor, képernyős munkahelyekhez használható. A függesztett lámpák tiszta formájukkal, legmodernebb technikával, valamint nagy teljesítményű, 50 000 órás élettartamú Philips LED-ekkel felszerelve tűnnek ki a többi függesztett irodai lámpa közül. Az alkonykapcsolónak köszönhetően beállítható a megfelelő energiatakarékossági szint. Az integrált mozgásérzékelő közreműködésével a fény mozgástól függően automatikusan kapcsol be és ki, az alkonykapcsoló pedig szabályozza a fényáramot. Ennek révén biztosítható a munkahelyeken az egyenletes megvilágítási szint. További jellemzője a háttér megvilágítás beállításának lehetősége (10% -70% fényáram) amely a kényelmet is megnöveli. A direkt és indirekt fénykibocsátás kombinációja gondoskodik az egyenletes megvilágításról.

Ezenkívül lehetséges a lámpatestek csoportosítása és egyedi beállítása is nagy terű irodák esetében, az infravörös programozható távirányító használatával. (max. 50 db lámpatestig) A WORKLIGHT LED sensor függesztett lámpatestek utólagos felszerelése egyszerű, az irodai átépítést követően – nem okoz problémát. A vezeték nélküli vezérlési és programozási lehetőségeknek köszönhetően, (vezeték nélküli DALI) a mobil munkahelyi lámpák felesleges kábelezés nélkül, egyszerűen beépíthetők az épületekbe. A függesztett lámpatestek felfüggesztéssel és takaróelemekkel vannak felszerelve. 

 

SLV Worklight dali sensor - irodai világítás

 

A naturalizmus művészete - Neked is!

AZ SLV Plastra termékcsalád egyediségét és sokszínűségét a lámpatestek naturalisztikus, gipszből készült (tört fehér) alapanyaga kölcsönzi. Lehetőségek tárházát kínálja a Plastra termékcsalád, festhetőek, ragasztóval dekorálhatóak, matricázhatóak, ill. ügyes kezű dekorációs mestereknek finom csiszoló géppel mintázhatóak is. Minden Plastra termék csomagolása tartalmaz egy adag csiszolópapírt, melyet a felületi tisztításhoz javasolt alkalmazni. (festés- dekorálás előtt). Lámpavariációk számtalan lehetősége kínálja magát, melyek együttes csapata alkalmas otthonod alap - és dekorációs világítását biztosítani.  Az SLV Plastra összes termékeit, ötletfotóit és paraméter leírásait ITT találod.

 

SLV Plastra dekorálható lámpacsalás

 

Üzlet, galéria, bolt -és egyéb vendéglátóipari egységek megvilágítása SLV lámpákkal

Az SLV számos termékei üzlet, bolt, galéria és egyéb vendéglátó ipari egységek megvilágítására készültek, mely nem azt jelenti, hogy otthonodban nem javasolt alkalmazásuk, de fényerejük és kiképzésük optimális megoldást nyújtanak a felsorolt területek megvilágítására. Ilyenek a 3 fázisú sín adapteres spot lámpák, a süllyesztett billenő - és fix, valamit felületre szerelhető LED spot lámpák, reflektorok, LED panelek, függesztett - és mennyezeti lámpák valamint a textilburás megoldások. Megjelenésük nem csak letisztult és modern, de könnyedén felszerelhetőek, minőségi alapanyaguk, energiatakarékosságuk és élettartalmuk hosszú évekre biztosítja az adott légtered tökéletes világítását.

 

SLV bolt, üzlet és galéria világítás

 

Üzlet, bolt, galéria –és egyéb vendéglátó ipari egység megvilágítására alkalmas lámpacsaládok:

Avo  -  Bima  -  Aix Light  -  Altra Dice  -  Kalu  -  Lasson  -  Lyna  -  Forchini  -  Medo  -  Para

SLV Lámpák otthonodban

Az asztali –és állólámpák egyszerű és vékony kivitelezésüknek köszönhetően számos enteriőr belső tereihez illeszkednek, egyaránt jól mutatnak irodákban, vagy üzlethelyiségekben is. A jól megválasztott függesztett lámpatestekkel hangulatosan –és praktikusan megvilágíthatod konyhádat, étkeződet, ill. nappalidat is. Egyes függesztések alkalmasak vendéglátó ipari egységekben való használatra (étterem, kávézó, bár, stb.) melyek a tökéletes fények mellett megteremtik a hely hangulatát és egyedi, letisztult megjelenését. A fali lámpatestek helytakarékos megoldást nyújtanak mindamellett, hogy funkcionalitásuk biztonságos közlekedést és dekoratív megjelenést is kölcsönöznek. A formatervek és színek nagy választékában mindenki megtalálja ízlésének megfelelő darabot.

A mennyezeti lámpatest minden helyiség megvilágításának lelke. Választott fényforrástól függően minden térben meleg atmoszférát teremt. Legyen szó süllyesztett, felületre szerelhető, LED vagy spot, biztos, hogy az SLV mennyezeti lámpatestekben nem fogsz csalódni. Alapvilágításod mellett, ideális kiegészítő világítást fali –és mennyezeti spot-okkal tudsz elérni. Számos variációs megoldásokat kínál erre is az SLV, érdekes őket megnézni.

Ezt fokozzák a szélesen sugárzó és spot fényű süllyesztett lámpatestek, melyek végtelen és praktikus megoldást nyújtanak kis helyek megvilágítására, csak úgy, mint a függesztett fények kiegészítőjeként társulva tökéletes összhangot teremtve.

Ne tapogatózz a sötétben! Az SLV kültéri lámpatestek különleges megjelenésüket a kiváló minőségű anyagoknak, modern formáknak és az innovatív technológiának köszönhetik. Ilyen termékek a mobil és álló lámpatestek, fénysugárzók, fali –és mennyezeti spotok és LED -ek talajba –és falba süllyesztett lámpák, és nem utolsó sorban függesztések.

Kültéri süllyesztett világítás az SLV jegyében

Kültéri süllyesztett talaj világításhoz nyugodt szívvel ajánljuk az SLV Dasar termékeit, melyekkel maximum egy "földrengés" bánhat el. Alapanyaguk rozsdamentes acél, alumínium és üveg, IP67-es besorolással, melyek teljes mértékben védettek por, erős vízsugár és vízbe merítés, valamint vízbe merülés ellen. Beépített Led spot - és GU10-es fényforrással, eltérő fényerővel üzemelnek. Világítsd meg kerted, kültéri útjaid, lépcsőfeljáród vagy bármilyen kültéri növényzeted, építményeidet a biztonságos és egyben hangulatos tájékozódáshoz.

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket