Belépés
Termékek
Akció Márkák Lakásfelújítási támogatás 2021 Info PontNeked Árajánlat Ügyintézés Blog Szállítási költségek Üzletünk Kupon
Belépés
Kedvencek
Termék kategóriák

Osram

A LEDVANCE több mint 50 képviseleti irodával, 140 országban aktív, a világ egyik vezető világítási gyártója a professzionális és kiskereskedelmi fényforrások terén egyaránt. Az OSRAM GmbH általános világítási üzletágából alakult vállalat széles választékban kínál LED lámpatesteket a legkülönfélébb alkalmazásokhoz, intelligens világítási termékeket a Smart Home - okos otthonokhoz és épületekhez, valamint a hagyományos és LED fényforrások terén az iparág legszélesebb választékával rendelkezik.

2017-től kezdődően a LEDVANCE az MLS vezető kínai világítástechnikai cég, az IDG Capital és a Yiwu befektetők által alkotott konzorcium tulajdonában van. A 2017-es üzleti évben a LEDVANCE forgalma mintegy 1,9 milliárd Euro volt. Az OSRAM-mal született megállapodás alapján a LEDVANCE továbbra is használja termékein a bevezetett OSRAM márkanevet (az USA-ban és Kanadában a SYLVANIA márkanevet).

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal