Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Mercedes SLC autó izzó

A Mercedes SLC egy olyan sportautó, amely tökéletesen ötvözi a luxust, a teljesítményt és az innovatív technológiát. Az SLC modell, amelyet először 2016-ban mutattak be, a SLK utódjaként folytatja a Mercedes-Benz nyitott tetős sportautóinak hagyományát. Az autó minden részletében, különösen a világítástechnikában, a legmagasabb színvonalat képviseli.

Az SLC fényszórói különösen figyelemre méltók. Az autó LED intelligens fényszóró rendszere (LED Intelligent Light System) kiváló fényerőt biztosít, amely javítja az éjszakai látási viszonyokat és növeli a biztonságot. Ezek a fényszórók automatikusan alkalmazkodnak a vezetési körülményekhez, szabályozzák a fénynyaláb irányát és intenzitását, hogy a vezető mindig optimális látási viszonyok mellett közlekedhessen. Az adaptív fényszórók kanyarokban követik az útkanyarulatokat, így biztosítva, hogy a vezető mindig jól lássa az útját.

A hátsó lámpák és irányjelzők is a legmodernebb LED technológiát alkalmazzák. Az egyedileg formált LED fénycsíkok nemcsak esztétikusak, hanem funkcionálisak is, erős és jól látható fényt biztosítva. Az LED féklámpák gyors reakcióideje jelentősen hozzájárul a közlekedésbiztonság növeléséhez, mivel a követő járművek gyorsabban észlelhetik a fékezést, csökkentve ezzel a balesetek kockázatát. Az irányjelzők és helyzetjelzők szintén LED-eket használnak, amelyek gyorsan és pontosan reagálnak, biztosítva, hogy a többi közlekedő időben észlelje az autó szándékait.

A belső világítás az SLC-ben egyedi és pihentető atmoszférát teremt. Az utastérben elhelyezett LED világítások lehetővé teszik az utasok számára, hogy személyre szabják a belső tér hangulatát különböző színű és intenzitású fények segítségével. Az ambiens világítás növeli a vezetési élményt, és nyugodt, pihentető környezetet teremt, ami különösen hosszabb utazások során fontos. Az éjszakai vezetést is kényelmesebbé teszik a finoman elhelyezett belső fényforrások, amelyek segítenek a vezetőnek jobban átlátni az utasteret anélkül, hogy elvakítanák.

Az SLC indexlámpái és helyzetjelzői is LED technológiával működnek, amely a korszerű autók elengedhetetlen eleme. Az erős és jól látható fényforrások biztosítják, hogy a többi közlekedő időben észlelje az autó szándékait, legyen szó irányváltásról vagy megállásról. Az ezekben a lámpákban alkalmazott LED-ek gyorsan és pontosan reagálnak, ami hozzájárul a közlekedésbiztonság növeléséhez.

A Mercedes SLC világítástechnikája minden részletében a luxust és az innovációt képviseli. Minden egyes fényforrás hozzájárul ahhoz, hogy az autó ne csak a legjobb teljesítményt nyújtsa, hanem lenyűgöző megjelenésével is kitűnjön. A Lumenet kínálatában biztosan megtalálod azokat a fényforrásokat, amelyekkel a Mercedes SLC fényét és ragyogását megőrizheted. A választás során érdemes figyelembe venni a fényforrások technológiai jellemzőit, a színhőmérsékletet, a fényerőt és az élettartamot, hogy hosszú távon is elégedett legyél a választásoddal.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket