Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Citroen Jumper (2006-) autó izzó

A Citroen Jumper második generációja, amely 2006-tól napjainkig készül, a haszongépjárművek piacán a megbízhatóság és sokoldalúság szimbóluma. Ez a modell továbbfejlesztett dizájnnal és modern technológiákkal rendelkezik, amelyek közül a világítástechnikai megoldások különösen fontosak a biztonságos és hatékony közlekedés érdekében. Ebben a leírásban részletesen megismerheted a Citroen Jumper világítási rendszerét és a hozzá illő fényforrásokat.

Az első fényszórók a Citroen Jumper második generációjában halogén és LED technológiával egyaránt elérhetők. Az alapfelszereltség részeként a halogén fényszórók H4 vagy H7 típusú izzókkal működnek. A H4 izzók kombinált tompított és távfényt kínálnak egyetlen izzóban, míg a H7 izzók különálló tompított és távfényt biztosítanak. Ezek az izzók megbízhatóak, erős fényt biztosítanak, és széles körben elérhetők, így karbantartásuk egyszerű és költséghatékony.

A LED fényszórók modern és energiatakarékos megoldást kínálnak, jobb fényerővel és hosszabb élettartammal rendelkeznek, mint a hagyományos halogén izzók. Ezek a fényszórók tiszta és erős fényt bocsátanak ki, amely javítja a látási viszonyokat, különösen éjszaka vagy rossz időjárási körülmények között. A LED technológia nemcsak nagyobb biztonságot, hanem modernebb megjelenést is kölcsönöz az autónak.

A hátsó lámpák szintén halogén vagy LED izzókat használnak, amelyek megbízható és erős fényt biztosítanak. Az irányjelzők, féklámpák, helyzetjelzők és ködlámpák mind halogén vagy LED izzókkal működnek, amelyek megfelelő láthatóságot biztosítanak a többi közlekedő számára. A hátsó lámpákban leggyakrabban használt izzók a P21W és az R5W típusúak, amelyek erős fényt nyújtanak, míg a PY21W sárga irányjelző izzók és a P21/5W kombinált féklámpa és helyzetjelző izzók is megtalálhatók.

A ködlámpák, amelyek elöl és hátul egyaránt megtalálhatók, különösen fontosak rossz látási viszonyok között, például ködben, esőben vagy havazásban. Az elülső ködlámpák erős és koncentrált fényt bocsátanak ki, hogy jobban megvilágítsák az utat és láthatóvá tegyék az autót más járművek számára. A hátsó ködlámpák pedig biztosítják, hogy a Citroen Jumper jól látható legyen a mögötte haladók számára.

A belső világítás szintén fontos szerepet játszik a Citroen Jumper kényelmében és funkcionalitásában. Az olvasólámpák, a kesztyűtartó világítása és a lábtér megvilágítása általában kisebb halogén vagy LED izzókat használnak. Ezek az izzók segítenek a vezetőnek és az utasoknak éjszaka vagy rossz látási viszonyok között is kényelmesen és biztonságosan használni az autót. A modern LED izzók különösen népszerűek, mivel energiatakarékosabbak, hosszabb élettartamúak, és egyenletesebb, természetesebb fényt biztosítanak.

A fényforrások kiválasztásakor fontos figyelembe venni a színhőmérsékletet és a fényerőt. A hidegebb, fehér fényű izzók jobb látási viszonyokat biztosítanak, különösen éjszaka, míg a melegebb, sárgás fényű izzók barátságosabb és kevésbé fárasztó fényt adnak. A LED izzók esetében a magas színvisszaadási index (CRI) különösen fontos, mivel ez biztosítja, hogy a színek természetesebbek és élénkebbek legyenek, ami különösen fontos a belső világításnál.

A Lumenet kínálatában megtalálhatók a Citroen Jumper 2006 utáni modelljeihez legmegfelelőbb fényforrások, legyen szó első fényszórókról, hátsó lámpákról vagy belső világításról. Vásárlás előtt érdemes alaposan megvizsgálni az autó izzó foglalat típusát és a kívánt fényerőt, hogy a választott fényforrás hosszú távon is megfeleljen az igényeidnek. Az optimális világítás nemcsak a biztonságot növeli, hanem az autó megjelenését és vezetési élményét is javítja, így a Citroen Jumper minden utazás és munka során maximális komfortot és biztonságot nyújt.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket