Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

BMW M5 Kombi (E61) 2007 autó izzó

A BMW M5 Kombi (E61) egy különleges és ritka modell, amely a sportos teljesítményt és a praktikumot egyesíti, így kiváló választás azok számára, akik nem szeretnének kompromisszumot kötni a sebesség és a családi autózás között. Az E61 M5 a 2005 és 2010 között gyártott E60-as szedán változat alapjaira épül, és ugyanazt a lenyűgöző 5,0 literes V10-es motort rejti magában, amely 507 lóerőt és 520 Nm nyomatékot biztosít. Ez az autó nemcsak gyors és erőteljes, hanem a világítástechnológiája is a legmagasabb színvonalat képviseli, biztosítva a kiváló láthatóságot és a modern megjelenést.

A BMW M5 Kombi (E61) xenon fényszórókkal van felszerelve, amelyek jelentős előrelépést jelentenek a hagyományos halogén izzókhoz képest. Az adaptív xenon fényszórók nemcsak erősebb és tisztább fényt bocsátanak ki, hanem automatikusan igazodnak az autó kanyarodásához is, optimalizálva a látási viszonyokat minden helyzetben. Az E61 M5 xenon fényszórói D1S típusú izzókat használnak, amelyek kékesfehér fényük révén jobb látási viszonyokat biztosítanak éjszakai vezetés során. Az adaptív funkció lehetővé teszi, hogy a fényszórók automatikusan követik az út ívét, így a vezető mindig a legjobb megvilágítást kapja a kanyarokban is.

Az autó további világítási megoldásai között megtalálhatók a helyzetjelzők, irányjelzők és ködlámpák is. A helyzetjelzők W5W típusú izzókat használnak, amelyek megfelelő láthatóságot biztosítanak a nappali és éjszakai közlekedés során egyaránt. Az irányjelzők PY21W típusú izzókkal vannak felszerelve, amelyek erős, jól látható fényt bocsátanak ki, ezzel is növelve a közlekedésbiztonságot. A ködlámpák H11 típusú izzókat használnak, amelyek sűrű ködben vagy rossz látási viszonyok között segítenek a vezetőnek jobban látni az utat.

Az E61 M5 belső világítása is magas színvonalú, a LED technológia alkalmazása révén. A LED világítás nemcsak energiatakarékos, hanem hosszú élettartamú is, így csökkenti a karbantartási költségeket és növeli a megbízhatóságot. Az utastér világítása hangulatos fényt biztosít, amely hozzájárul a prémium érzethez és a kellemes vezetési élményhez.

Az izzók cseréje és karbantartása kulcsfontosságú a BMW M5 Kombi (E61) modell esetében is. A megfelelő minőségű és típusú izzó kiválasztása biztosítja, hogy az autó világítása mindig a legjobb fényviszonyokat nyújtsa. A Lumenet kínálatában minden szükséges izzót megtalálsz, amelyek megfelelnek a BMW M5 Kombi (E61) világítási rendszeréhez. A kiváló minőségű izzók hosszú távon is megbízható és hatékony megoldást nyújtanak, így biztosítva, hogy autód mindig optimális látási viszonyokat biztosítson.

Összességében a BMW M5 Kombi (E61) világítástechnológiája kiemelkedő, amely a vezető és az utasok számára egyaránt biztonságos és kényelmes utazást biztosít. Az izzók és fényszórók megfelelő karbantartása és cseréje hozzájárul az autó hosszú távú megbízhatóságához és esztétikai megjelenéséhez. A Lumenet szakértői segítenek kiválasztani az ideális izzókat, hogy a BMW M5 Kombi (E61) világítási rendszere mindig a legjobb teljesítményt nyújtsa.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket