Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

BMW M5 autó izzó

A BMW M5 egy ikonikus sportautó, amely ötvözi a lenyűgöző teljesítményt, a kifinomult dizájnt és a legújabb technológiákat. A világítástechnológia különösen fontos szerepet játszik a BMW M5 esetében, biztosítva a kiváló láthatóságot és a modern megjelenést. Az M5 modellekben használt izzók és fényszórók fejlett technológiákat alkalmaznak, amelyek növelik a biztonságot és a vezetési élményt.

A BMW M5 különböző generációi különböző világítástechnológiákat használnak, az alábbiakban részletesen áttekintjük a főbb generációkat és a hozzájuk tartozó világítási megoldásokat. Az E39-es M5 (1998-2003) modell halogén és xenon fényszórókkal volt felszerelve. A xenon fényszórók (HID) jelentős előrelépést jelentettek a halogén izzókhoz képest, jobb fényerőt és hosszabb élettartamot kínálva. A halogén fényszórók H7 izzókat használnak, míg a xenon fényszórók D2S típusú izzókat alkalmaznak. A helyzetjelzők W5W izzókat, az irányjelzők PY21W izzókat, a ködlámpák pedig H7 izzókat használnak.

Az E60-as M5 (2005-2010) modellben továbbfejlesztett xenon fényszórók találhatók, amelyek még jobb fényerőt és hatékonyságot biztosítanak. Emellett adaptív fényszórókat is kínáltak, amelyek automatikusan követik az autó kanyarodását, optimalizálva a látási viszonyokat. Az E60 M5 xenon fényszórói D1S típusú izzókat használnak, a helyzetjelzők W5W, az irányjelzők PY21W, a ködlámpák pedig H11 izzókat.

Az F10-es M5 (2011-2016) modellben már alapfelszereltségként megtalálhatók a LED fényszórók, amelyek hosszú élettartamot és alacsony energiafogyasztást biztosítanak. A LED technológia előnye, hogy gyorsan felkapcsol, ellenáll a rezgésnek, és jobb fényeloszlást kínál. Az F10 M5 halogén fényszórói H7 izzókat használnak, az adaptív xenon fényszórók pedig D1S típusú izzókat. A helyzetjelzők W5W, az irányjelzők PY21W, a ködlámpák pedig H8 izzókat alkalmaznak.

A legújabb F90-es M5 (2018-tól) modell már teljes LED és lézerfény technológiát alkalmaz, amely a legmodernebb világítási megoldások közé tartozik. A lézerfényes fényszórók rendkívüli fényerőt és hosszú hatótávolságot biztosítanak, jelentősen növelve a biztonságot éjszakai vezetésnél. Az F90 M5 integrált LED modulokat használ a fényszórókhoz, a helyzetjelzők, irányjelzők és ködlámpák is LED technológiát alkalmaznak.

Az M5 modellek helyzetjelzői és belső világítása is modernizálhatók LED izzókkal, amelyek fényesebbek és energiatakarékosabbak a hagyományos izzóknál. A belső tér LED világítása hozzájárul a prémium érzethez és a kellemes utazási élményhez.

Az izzók cseréje egyszerű folyamat lehet, de fontos a megfelelő minőségű és típusú izzó kiválasztása. A Lumenet kínálatában minden szükséges izzót megtalálsz, amely a BMW M5 világítási rendszeréhez szükséges. A kiváló minőségű izzók hosszú távon is megbízható és hatékony megoldást nyújtanak, így biztosítva, hogy autód mindig a legjobb fényviszonyokat biztosítsa.

Amikor az M5 izzóinak cseréjéről van szó, fontos figyelembe venni az izzók fényerejét, élettartamát és energiahatékonyságát. A megfelelő izzókkal az autód világítása nemcsak biztonságosabb lesz, hanem a megjelenése is korszerűbb és esztétikusabb lesz. A Lumenet szakértői segítenek kiválasztani az ideális izzókat, hogy az autód világítási rendszere hosszú távon is megbízható és hatékony legyen.

A BMW M5 nemcsak a teljesítményével, hanem a világítástechnológiájával is kiemelkedő. A megfelelő LED és xenon izzók használatával biztosíthatod, hogy autód mindig a legjobb fényviszonyokat nyújtsa, miközben a legmagasabb szintű biztonságot és esztétikai élményt kínálja. A Lumenet kínálatában minden szükséges fényforrást megtalálsz, hogy a BMW M5 világítási rendszere hosszú távon is megbízható és hatékony legyen.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket