Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Audi R8 autó izzó

Az Audi R8 egy igazi ikon a sportautók világában, amely az Audi sportteljesítményének csúcsát képviseli. Első generációja 2006-ban mutatkozott be, és azóta is lenyűgözi a vezetőket a világ minden tájáról a páratlan teljesítményével, a lélegzetelállító dizájnjával és a kifinomult technológiáival. Az R8 nem csak egy autó, hanem egy műszaki csoda, amely a versenypályáról merített innovációkat hozza el a közutakra. A R8 dizájnja minden tekintetben figyelemre méltó. Az alacsony és széles karosszéria, az éles vonalvezetés és az Audi jellegzetes Singleframe hűtőrácsa együttesen adnak egy agresszív, mégis elegáns megjelenést. A jellegzetes oldalsó légbeömlők és az opcionálisan LED technológiával ellátott fényszórók tovább emelik a sportautó vizuális hatását. Az opcionális lézerfényszórók még nagyobb látótávolságot és láthatóságot biztosítanak, különösen éjszaka. Az utastér a R8-ban egyértelműen a vezetőre összpontosít. A magas minőségű anyagok, a precíz munka és a vezetőközpontú elrendezés egy olyan vezetési környezetet teremt, amely maximálisan kihasználja a vezető képességeit. Az Audi virtuális kokpit, egy teljesen digitális műszerfal, minden szükséges információt közvetlenül a vezető látóterébe helyez, miközben az MMI rendszer intuitív hozzáférést biztosít a szórakoztató és kommunikációs funkciókhoz.

Motorválasztékban az R8 erőteljes V10 motorokkal büszkélkedhet, amelyek lenyűgöző teljesítményt és hangzást biztosítanak. Az R8 modelljei között megtalálható a standard V10 és a V10 Plus változat is, amely még nagyobb teljesítményre képes. Az erő a középső motor és a quattro összkerékhajtás kombinációján keresztül kerül az aszfaltra, biztosítva a lenyűgöző gyorsulást és a ragadós tapadást minden körülmény között. Az Audi R8 nem csak gyorsaságáról ismert, hanem a kiváló vezethetőségéről és a fékezési teljesítményéről is. A sportfutómű, a kifinomított aerodinamika és a korszerű vezetéstámogató rendszerek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az R8-at vezetni igazi élmény legyen, legyen szó nyílt útról vagy versenypályáról. Az Audi R8 tehát egy tökéletes példa arra, hogyan lehet ötvözni a versenypályáról származó teljesítményt a mindennapi használhatósággal. Egy sportautó, amely nem ismer kompromisszumokat sem a teljesítmény, sem a luxus terén. Ha prémium minőségű autóvilágítási termékeket keresel az Audi R8-hoz, akkor biztos lehetsz benne, hogy a legjobb helyen jársz, hiszen az R8 minden szempontból a magas színvonalú autózás megtestesítője.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket