Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Audi R8 2015 autó izzó

Az Audi R8 második generációja, amely 2015-ben debütált, minden szempontból újraértelmezte, hogy mit is jelent egy modern szupersportautó. Az új R8 nem csak a teljesítményben és a technológiában tett óriási ugrást előre az első generációhoz képest, hanem a dizájn és a kényelem terén is új mércét állított fel. Az Audi ezzel a modellfrissítéssel ismét bebizonyította, hogy képes a legmagasabb szintű mérnöki és formatervezési innovációt nyújtani. A 2015-ös Audi R8 külső megjelenése még merészebb és dinamikusabb lett. Az autó formatervezése során az Audi még nagyobb hangsúlyt fektetett az aerodinamikai hatékonyságra, ami nem csak a megjelenésben, hanem a teljesítményben is érezhető. Az új, élesebb vonalvezetés, a szélesebb és alacsonyabb hűtőrács, valamint a jellegzetes LED vagy opcionális lézertechnológiás fényszórók mind hozzájárulnak az autó futurisztikus megjelenéséhez. Az R8 karosszériájában széles körben alkalmazott karbon-szál erősítésű műanyag és alumínium komponensek jelentősen csökkentették a jármű tömegét, miközben növelték a torziós merevségét. Belül az R8 sportossága mellett a kényelmet és a luxust is magas szinten képviseli. A magas minőségű anyagok, mint a finom bőr, az alcantara és a karbon díszítőelemek, az ergonomikus kialakítású sportülések és a legkorszerűbb infotainment rendszerek kombinációja egyedülálló utasteret teremt. Az Audi virtuális kokpit, egy teljesen digitális műszerfal, minden releváns információt közvetlenül a vezető szeme elé varázsol, míg az MMI rendszer érintőképernyője intuitív hozzáférést biztosít a szórakoztató és kommunikációs funkciókhoz. Motor tekintetében az új R8-ban a 5.2 literes FSI V10 motor kínál lélegzetelállító teljesítményt, ami az autót 0-ról 100 km/h-ra mindössze 3,2 másodperc alatt képes gyorsítani, a csúcsmodell esetében. Az erőátvitelről az S-tronic duplakuplungos sebességváltó és az Audi quattro összkerékhajtás gondoskodik, ami páratlan vezetési dinamikát és tapadást biztosít minden útviszony mellett.

A biztonsági funkciók terén az R8 minden elvárásnak megfelel, beleértve a legmodernebb vezetéstámogató rendszereket és a kiváló minőségű fékrendszert, amely biztosítja a vezető és az utasok maximális védelmét. Az Audi R8 2015-ös modellje egy valódi technológiai csoda, amely tökéletesen ötvözi a teljesítményt, a dizájnt és a luxust, ezzel is megerősítve az Audi vezető szerepét a szupersportautók piacán. Ha prémium minőségű autóvilágítási termékeket keresel az Audi R8-hoz, akkor biztos lehetsz benne, hogy a legjobb helyen jársz, hiszen az R8 minden szempontból a magas színvonalú autózás megtestesítője.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket