Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Az Audi A5 (8T3) 2012-es modellévét jelentős frissítésekkel és finomításokkal látták el, amelyek még inkább kiemelték az autó sportos eleganciáját és technológiai előrehaladását. Az 2012-es modellfrissítés során az Audi mérnökei és formatervezői különös figyelmet fordítottak a részletekre, hogy az A5 még vonzóbbá és versenyképesebbé váljon a prémium kupé szegmensben.

A külső design finomhangolása révén az A5 még dinamikusabb megjelenést kapott. A frissített első rész jellemzője a módosított hűtőrács és a tervezésében újragondolt fényszórók, amelyek opcionálisan LED nappali menetfényekkel is kiegészülhettek, így erősítve az Audi vizuális identitását. A hátsó lámpatestek is új formát kaptak, amelyek tovább finomítják az autó elegáns vonalait és egyben növelik annak láthatóságát.

Belül az Audi A5 (8T3) 2012-es modelljének utasterét magas minőségű anyagokkal és fejlett technológiákkal töltötték meg, hogy a vezetés minden pillanatát élvezetessé tegyék. Az MMI (Multi Media Interface) rendszer legújabb változata még intuitívabbá és felhasználóbarátabbá vált, ami lehetővé teszi a sofőr számára, hogy könnyedén irányíthassa az autó számos funkcióját, beleértve a navigációt, az audio rendszert és a kommunikációs eszközöket.

Motorválaszték tekintetében az A5 továbbra is széles kínálatot nyújtott, amely magában foglalta a hatékony négyhengeres TFSI és TDI motorokat, valamint a nagyobb teljesítményű V6-os erőforrásokat is. Ezek a motorok kiváló egyensúlyt kínáltak a teljesítmény és a fogyasztás között, miközben a quattro négykerék-meghajtás rendszer garantálta a kiemelkedő tapadást és vezetési dinamikát minden út- és időjárási körülmények között.

Az autóvilágítás terén az 2012-es A5 modell újításai közé tartozott a fejlett LED technológia széleskörű alkalmazása, amely nem csak a megjelenést tette lenyűgözővé, de a biztonságot is növelte. A xenon tompított és távolsági fényszórók, valamint a dinamikus irányjelzők korszerű világítási megoldásokat kínáltak, amelyek hozzájárultak az autó vizuális karakterének további erősítéséhez.

Az Audi A5 (8T3) 2012-es modellje tökéletes példája annak, hogy hogyan lehet egy már eleve sikeres modellt tovább finomítani és fejleszteni. A dizájnban, technológiában és teljesítményben végrehajtott frissítésekkel az A5 még inkább megállja a helyét a prémium autók piacán, kielégítve a legigényesebb vásárlók elvárásait is.

Ha az Audi A5 (8T3) 2012-es modellje mellett döntesz, és keresed a hozzá illő prémium minőségű autóvilágítási megoldásokat, biztos lehetsz abban, hogy olyan termékeket kínálunk neked, amely minden utadat különlegessé teszi.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket