Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Audi A5 (2007-2016) autó izzó

Az Audi A5 első generációja, amely 2007 és 2016 között készült, igazi mérföldkőnek számít az Audi történetében, mint a stílus és technológia kifinomult ötvözete. Az A5 modell a formatervezés terén hozott friss szemléletet az Audi kínálatába; elegáns vonalvezetése, dinamikus arculata és az azonnal felismerhető Audi jellemzők, mint a jellegzetes Singleframe hűtőrács, valósággal magával ragadja a nézőt. A modell különösen azoknak ajánlott, akik értékelik az autók esztétikai vonásait és a kiváló műszaki teljesítményt egyaránt. Az Audi A5-öt úgy tervezték, hogy tökéletes egyensúlyt teremtsen a sportosság és a kényelem között, ami nemcsak a mindennapi használat során, hanem hosszú utazások alatt is érvényesül. A belső tér minősége és kialakítása, valamint a vezetési élmény minden szempontból prémium kategóriát képvisel.

Az Audi A5 motorválasztéka széles körű, beleértve a hatékony és dinamikus TFSI benzinmotorokat és TDI dízelmotorokat, amelyek tökéletes egyensúlyt nyújtanak a teljesítmény és a fogyasztás között. Az autó gyorsulása és vezetési dinamikája minden várakozást felülmúl, miközben a kifinomult felfüggesztési rendszer garantálja a sima úttartást és kényelmet.

Az autóvilágítás terén az A5 modell innovatív megoldásokat kínál. A tompított és távolsági fényszórók, a féklámpák, a helyzetjelzők, az indexlámpák és a tolatólámpák tervezése nemcsak funkcionális, hanem esztétikai szempontból is kiemelkedik, hangsúlyozva az autó elegáns és modern karakterét. Az A5-ben több típusában alkalmazott bi-xenon technológia elősegíti a jobb láthatóságot és hozzájárul a jármű biztonságához. Az Audi A5 nemcsak a mindennapi használatra tervezett luxusautó, hanem számos autóversenyen is bizonyította már a teljesítményét, megmutatva, hogy az Audi mérnökei milyen figyelemmel és odaadással alkotnak minden egyes modellt. A gyártási időszak alatt számos díjat is elnyert, többek között az "Év Autója" díjakat is megkaparintotta néhány piacon, ami tovább erősítette a modell presztízsét.

Ha te is szereted az Audi márkát és a prémium minőséget képviselő autóvilágítási termékeket keresel, nálunk biztosan nem fogsz csalódni. Ez az autó nemcsak hogy gyönyörű és teljesítményorientált, de olyan kifinomultságot is képvisel, ami minden útját különlegessé teszi.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket