Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Az Audi A5 (8T3) 2007-es modellje a német autógyártó kifinomult eleganciáját és mérnöki precizitását testesíti meg. Amikor 2007-ben bemutatták, az A5 modell azonnal felkeltette az autós világ figyelmét az egyedi dizájnjával, mely az Audi hagyományos értékeit ötvözte a modern formavilág jegyeivel. Az 8T3 kódjel az első generációs A5 kupé modelljére utal, ami egy igazi tekintélyt parancsoló megjelenésű jármű. Az Audi A5 8T3 külső megjelenése egyensúlyt teremt a sportosság és az elegancia között. Az autó profilját a hosszú motorháztető, a lejtős hátsó rész és a markáns vállvonalak jellemzik, amelyek dinamikus megjelenést kölcsönöznek neki. Az Audi védjegyének számító Singleframe hűtőrács itt is domináns elem, ami az autó előlapjának karakteres arculatát adja. Az A5 8T3-as modelljének beltere a magas minőségű anyagokkal és a precíz kivitelezéssel hívja fel magára a figyelmet. Az utastér tervezésekor a kényelem és a funkcionalitás volt a fő szempont, így a sofőr és az utasok egyaránt élvezhetik a hosszú utazások során a prémium szintű kényelmet. A vezetői pozíció kialakítása ergonomikus, a központi konzol és az MMI (Multi Media Interface) rendszer pedig intuitív kezelhetőséget biztosít. A 2007-es Audi A5 motorpalettája széles választékot kínál, hogy mindenki megtalálhassa a számára ideális erőforrást. A benzin- és dízelmotorok egyensúlyt nyújtanak a teljesítmény és a gazdaságosság között. Az A5 8T3 modellek többek között rendelkeznek a quattro négykerékhajtási rendszerrel is, ami kiemelkedő tapadást és vezetési stabilitást biztosít különböző útviszonyok között.

Az autóvilágítás tekintetében az A5 8T3 modell előremutató technológiákat alkalmaz, mint például az opcionális xenon fényszórókat, amelyek nem csak a megjelenést teszik lenyűgözővé, hanem javítják a láthatóságot és ezzel a biztonságot is. A világítástechnika kialakítása olyan, hogy tökéletesen harmonizál az autó általános designjával, tovább erősítve annak karakteres megjelenését. Az Audi A5 8T3 modelljének története tele van sikerekkel, az autópályától kezdve az autóversenyekig és az autóipari díjazásokig. Ez a modell nem csak az Audi mérnöki tudásának és formatervezési filozófiájának csúcspontja, hanem egy olyan jármű is, ami minden vezetési helyzetben kiváló teljesítményt nyújt.

Ha te is az Audi A5 (8T3) 2007-es modelljére esett a választásod, és prémium minőségű autóvilágítási megoldásokat keresel hozzá, akkor biztos lehetsz abban, hogy a legjobb helyen jársz. Ez az autó nem csak a kifinomult ízlésűek választása, hanem azoké is, akik nem hajlandók kompromisszumot kötni sem a stílus, sem a teljesítmény terén.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket