Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Audi A3 Sedan (2020-) autó izzó

Az Audi A3 Sedan negyedik generációja, amely 2020-tól van jelen a piacon, új mérföldkövet jelent a kompakt prémium szedánok között. A modern kor követelményeinek megfelelően az Audi minden eddiginél fejlettebb technológiákat és formatervezési megoldásokat alkalmazott, hogy az A3 Sedan új generációja minden szempontból a csúcsminőséget képviselje. A külső megjelenés terén az új A3 Sedan éles vonalakkal, karizmatikus hűtőráccsal és sportos profiljával emelkedik ki. Az Audi legújabb dizájn nyelvezetét követi, amely dinamikus és előremutató megjelenést kölcsönöz neki. Az alapfelszereltség részét képezik a LED-es első fényszórók, míg a magasabb felszereltségi szinteken a Matrix LED technológia is elérhető, amely adaptív fényvezérlést biztosít a még nagyobb biztonság érdekében. A belső tér az innováció és a minőség tökéletes kombinációját nyújtja. A digitális műszerfal, azaz az Audi virtuális kokpit, valamint az MMI touch rendszer az információk és a szórakoztató tartalmak könnyű elérhetőségét biztosítja. Az utastér kialakítása a legmagasabb minőségű anyagokat használja, amelyek eleganciát és kényelmet sugároznak. A nagyobb térkínálatnak köszönhetően az A3 Sedan utasai és csomagjaik is kényelmesen elférnek. Motorválaszték tekintetében az új A3 Sedan korszerű TFSI benzin- és TDI dízelmotorokat kínál, amelyek optimalizálják a teljesítményt és az üzemanyag-fogyasztást. A mild-hybrid technológia bevezetése egyes motorváltozatoknál tovább javítja az üzemanyag-hatékonyságot és csökkenti a károsanyag-kibocsátást. Az Audi e-tron plug-in hibrid változat is rendelkezésre áll, amely elektromos meghajtással kínál alternatívát a hagyományos motorok mellett. Az autóvilágítás terén az A3 Sedan 2020-tól kezdve a legfejlettebb technológiákat használja, mint a dinamikus irányjelzőket és a LED-es vagy Matrix LED-es fényszórókat, amelyek kiváló látási viszonyokat és vizuális stílust biztosítanak.

Az Audi A3 Sedan (2020-) a prémium kompakt szedánok új generációját képviseli, amely egyesíti a modern technológiát, a fejlett dizájnt és a kiemelkedő vezetési élményt. Az A3 Sedan ideális választás azok számára, akik nem akarnak kompromisszumokat kötni a minőség, a teljesítmény és az innováció terén, legyen szó városi közlekedésről vagy hosszabb utazásokról.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket