Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Audi A3 autó izzó

Az Audi A3 a német Audi AG által készített kompakt autó, amely először 1997-ben jelent meg a piacon. Az A3 modell azok számára készült, akik egy prémium kategóriás, mégis praktikus és sokoldalú autót keresnek mindennapi használatra. A modell során az Audi több generáción keresztül mutatta be technológiai fejlődését és design innovációját, amely mind a mai napig vonzza a vásárlókat világszerte. Az Audi A3-ban a világítástechnika és az autóizzók kialakítása kiemelkedő szerepet kap. A tompított és távolsági fényszórók, féklámpák, helyzetjelzők, indexlámpák, és tolatólámpák esetében a LED technológia széleskörű alkalmazása biztosítja a magas szintű láthatóságot és biztonságot. A fényszórók formatervezése hozzájárul az A3 karakteres és felismerhető megjelenéséhez, amelyet a dinamikus vonalvezetés és az elegáns részletek is erősítenek. A teljesítmény és a hatékonyság tökéletes egyensúlyban van az Audi A3-ban. A különböző motorváltozatok széles skálája lehetővé teszi, hogy a vásárlók megtalálják az igényeiknek leginkább megfelelő konfigurációt. A választható motorok között szerepelnek gazdaságos, alacsony fogyasztású változatok és erőteljes, sportos teljesítményt nyújtó motorok egyaránt. Az A3 modellek gyorsulási képessége is figyelemre méltó, bizonyos verziók 0-ról 100 km/h-ra való gyorsulása kevesebb, mint 6 másodperc alatt valósítható meg.

Az A3 modell méretei ideálisak városi használatra, ugyanakkor elegendő térrel rendelkeznek az utasok és csomagok számára. A kompaktsága ellenére az Audi A3 tágas és kényelmes belső teret kínál, amely magas szintű anyaghasználattal és kivitelezéssel párosul. A modell hossza általában 4,3 méter körül alakul, szélessége 1,8 méter, magassága pedig 1,4 méter körüli, amely stabil és dinamikus vezetési élményt nyújt. Az Audi A3 sikertörténetét számos díj és elismerés fémjelzi, beleértve az "Év Autója" díjakat és a kiváló Euro NCAP ütközési teszt eredményeket, amelyek kiemelik a jármű biztonságát és megbízhatóságát. Az A3 nemcsak egy autó; egy olyan választás, amely ötvözi a minőséget, a luxust és a funkcionalitást, tökéletesen illik a modern életstílushoz és a városi környezet dinamizmusához.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket