Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Audi A3 (2012-2020) autó izzó

Az Audi A3 harmadik generációja, amely 2012 és 2020 között került gyártásba, tovább erősítette az Audi vezető szerepét a prémium kompakt autók piacán. Ez a generáció újraértelmezte a luxus és a technológia egyensúlyát a kompakt méretű autók szegmensében, a legújabb műszaki innovációkat és dizájntrendeket ötvözve az Audi hagyományos minőségével és megbízhatóságával. A külső tervezés jelentős frissítésen esett át, amely élesebb vonalvezetést és még dinamikusabb megjelenést kölcsönzött az A3-nak. Az Audi jellegzetes Singleframe hűtőrácsa és az újabb verziónál a LED-es első fényszórók, valamint az opcionális Matrix LED technológia, modern és figyelemfelkeltő külsőt biztosítottak az autónak. Az A3 harmadik generációja a MQB platformra épült, ami nagyobb rugalmasságot és jobb térkihasználást tett lehetővé, javítva ezzel az utastér kényelmét és a csomagtartó méretét.

A belső tér a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával és a legmodernebb technológiákkal készült, ami egyedülálló utazási élményt nyújtott. Az Audi virtuális kokpitje, egy teljesen digitális műszerfal, először jelent meg az A3-ban, forradalmasítva az információk megjelenítését a vezető számára. Az MMI rendszer továbbfejlesztett változata, ami érintőképernyőt is tartalmazott, intuitív kezelést biztosított az infotainment funkciók számára. Motorválaszték tekintetében az A3 széles körű opciókat kínált, beleértve a hatékony TFSI benzinmotorokat, a TDI dízelmotorokat és később az e-tron plug-in hibrid változatot is, amely az elektromos mobilitás felé tett lépést jelentette. Ezek a motorok kiváló egyensúlyt nyújtottak a teljesítmény és az üzemanyag-fogyasztás között, figyelembe véve a környezeti fenntarthatóságot is. Az autóvilágítás terén az A3 harmadik generációja az Audi legújabb fejlesztéseit használta, beleértve a LED-es első és hátsó lámpákat, valamint az opcionális Matrix LED fényszórókat, amelyek kiváló látási viszonyokat biztosítottak minden körülmények között, javítva ezzel az utazás biztonságát. Az Audi A3 (2012-2020) a prémium kompakt autók kategóriájában új mércét állított a minőség, a technológia és a vezetési élmény terén. A modell sikeresen ötvözte a sportosságot a mindennapi használhatósággal, így ideális választás volt mindazok számára, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a prémium érzet és a funkcionalitás között.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket