Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Audi A1 Sportback (2012-2018) autó izzó

Az Audi A1 Sportback első generációja, amely 2012 és 2018 között volt kapható, az Audi válasza volt a prémium kisautók iránti növekvő keresletre, különösen azok körében, akik a praktikumot és a stílust egyaránt fontosnak tartották. Az A1 Sportback ötajtós változata bővítette az Audi A1 modellcsaládját, még több térrel és sokoldalúsággal szolgálva a városi életstílushoz.

Külső Dizájn
Az A1 Sportback megőrizte az Audi A1 sorozat sportos és elegáns vonalvezetését, de az öt ajtó révén még praktikusabb megoldást kínált. A jellegzetes Audi design elemek, mint a markáns Singleframe hűtőrács és az éles vonalvezetés, itt is megjelentek, amelyek dinamikus és modern megjelenést kölcsönöztek az autónak. A különbség az alapmodellhez képest elsősorban a nagyobb rugalmasságban és az utasok számára nyújtott könnyebb hozzáférésben mutatkozott.

Belső Tér
A Sportback változat a belső térben is kínált néhány előnyt az eredeti háromajtós modellhez képest, többek között nagyobb fej- és lábteret az utasoknak, valamint növelt csomagtér-méretet. Az A1 Sportback beltere a magas minőségű anyagoknak és a részletes kidolgozásnak köszönhetően prémium érzetet nyújtott. Az intuitív kezelőfelületek, az infotainment opciók és a modern csatlakoztathatósági funkciók mind hozzájárultak a kényelmes és élvezetes utazáshoz.

Motorválaszték
Az A1 Sportback motorpalettája változatos volt, a hatékony TFSI benzinmotoroktól a TDI dízelmotorokig terjedt, amelyek kiváló egyensúlyt nyújtottak a teljesítmény és a gazdaságosság között. Az Audi a dinamikus vezetési élményt helyezte előtérbe, még a kisautó szegmensben is, miközben figyelembe vette az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást.

Autóvilágítás
A világítástechnika tekintetében az A1 Sportback halogén alapfényszórókat kínált, opcionálisan xenon plus fényszórókkal, amelyek jobb láthatóságot és megjelenést biztosítottak. A LED nappali menetfények már a modell bevezetésekor is népszerű funkciók voltak, amelyek hozzájárultak az autó modern és vonzó megjelenéséhez.

Az Audi A1 Sportback (2012-2018) egyértelműen kifejezte az Audi elkötelezettségét a prémium kisautók piaca iránt, kínálva egy olyan opciót, amely ötvözte a kompaktságot, a minőséget és a praktikumot. Ez a modell ideális választás volt azok számára, akik egy kis méretű, de minden igényt kielégítő, magas színvonalú városi autót kerestek.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket