Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Schneider Electric Asfora

Az Asfora termékcsalád kifejezetten a modern otthonok igényeihez készült. Minden részletet úgy alakítottak ki, hogy az elegancia és praktikum tökéletes egyensúlyban legyen.


Stílusos és változatos

Az Asfora sorozat egyik különlegessége a színek és anyagok gazdag választéka. Fehér, bézs, alumínium, acél, bronz és antracit színekben kapható termékek eleganciájukkal és letisztult vonalaikkal egyszerre ötvözik a modern design irányzatokat és a funkcionális igényeket. A szabadon kombinálható keretekkel pedig saját ízlésednek megfelelően szabhatod személyre otthonod megjelenését​​.


Innovatív megoldások

Az Asfora termékei a funkcionalitás jegyében készültek, hogy megkönnyítsék mindannyiunk életét. A jelzőfényes kapcsolók például igazán egyszerűvé teszik az éjszakai tájékozódást, míg a redőnyvezérlőkkel egyetlen gombnyomással szabályozhatod a természetes fény beáramlását. Az intelligens fényerőszabályzók használatával pedig a fényáramot pontosan az aktuális igényekhez igazíthatod​​.

Korszerű csatlakoztatási lehetőségek

Az Asfora család kiemelkedik a modern csatlakozási lehetőségek terén is. Legyen szó USB töltőkről, földelt csatlakozóaljzatokról vagy akár RJ45 és TV/R/SAT aljzatokról, a Lumenet Asfora választékában biztosan megtalálod, amit keresel. Ezek a csatlakozók lehetővé teszik, hogy otthonod minden technológiai igényét kielégítsék, elegáns és rendkívül praktikus módon​​.

Az Asfora termékcsalád tehát minden igényt kielégítő megoldásokat kínál. A Schneider Electric garantálja, hogy termékei a legmagasabb minőségi és esztétikai elvárásoknak is megfelelnek, így biztos lehetsz abban, hogy hosszú éveken át megbízhatóan működnek majd.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket