Belépés
Kiemelt ajánlat Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Philips Hue LED szalag

 

A Philips Hue LED szalag az elképzelhető legrugalmasabb fényforrás: szinte bármilyen formára alakíthatod, ráadásul a hátoldalán lévő ragasztószalaggal egyszerűen szilárd felülethez rögzítheted. Egyaránt elérhetők beltérre és kültérre szánt modellek is, sőt, már a legmodernebb, a televíziók hátoldalára szánt háttérvilágítás készleteket is megtalálod a Lumeneten!


A fény befolyásolja hangulatunk és viselkedésünk: most itt a lehetőség, hogy még élvezetesebbek legyenek a mindennapjaid! Ismerd meg a Philips Hue LED szalagokat, amelyek egyaránt világíthatnak nyugtató, melegfehér fénnyel és energizáló, színes fényárnyalattal is, így téve különlegesebbé a hétköznapokat.

Válassz az elérhető 16 millió színből és változtasd meg azonnal szobád vagy kerted hangulatát! A Philips Hue beltéri vagy kültéri LED szalagokkal gombnyomásra változtathatsz a fények színhőmérsékletén, színén vagy akár fényáramán is, tehát pontosan olyan fényeket varázsolhatsz, amilyeneket szeretnél.  Ráadásul kedvenc beállításaid el is mentheted, így bármikor újra átélheted a különleges élményt!

A Philips Hue LED-szalagok az elérhető bővítőkészletek segítségével akár 10 méterig meghosszabbíthatók, így kiválóan alkalmasak nappalik vagy folyosók látványos megvilágítására is. Mivel bútormélyedésekbe és konyhai felső szekrények alá behelyezhetők, amellett, hogy igazán hangulatossá teszik otthonod, akár hatékony, tájékozódást segítő világításként is alkalmazhatók. Itt jegyeznénk meg, hogy a Hue LED szalagok teljeskörű színkonzisztenciát kínálnak az elsőtől az utolsó hosszabbítóegységig, tehát a szalag minden pontján egységes lesz a színárnyalat és fényáram.

Vadonatúj LED szalagod a tökéletes élményért érdemes összekapcsolni a Bridge központi egységgel is, így a teljes Hue-élményt átélheted. Ráadásul a Bridge lehetővé teszi, hogy Hue LED szalagod becsatlakoztasd az Apple HomeKit okosotthon-rendszerébe. Emellett irányíthatod a Google Asszisztens vagy az Amazon Alexa virtuális asszisztensekkel is.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket