Belépés
Termékek
Akció Márkák Lakásfelújítási támogatás 2021 Info PontNeked Árajánlat Ügyintézés Blog Szállítási költségek Üzletünk Kupon
Belépés
Kedvencek
Termék kategóriák

Philips Hue LED szalag

Elérhetőség
Fényáram (lumen)  
2
1
1
Teljesítmény (watt)  
1
1
1
1
Névleges teljesítmény  
1
1
1
1
Elsődleges szín
2
2
Fényáram  
1
1
1
Szabályzó interfész
2
3
2
Védettség  
3
1
1
2
Hosszúság méret
53 mm - 4.870 mm
Szélesség méret
11 mm - 76 mm
Magasság méret
3 mm - 76 mm
Termék szűrő
7 találat
Népszerűség szerint
Hasonlítsd össze!
Philips Hue Bridge (Hue központi egység)
TOP ÁR
2 db azonnal, raktárról
21.590 Ft
Hasonlítsd össze!
Philips Hue mozgásérzékelő
TOP ÁR
2 db azonnal, raktárról
14.390 Ft
Hasonlítsd össze!
Philips Hue kültéri mozgásérzékelő
TOP ÁR
3 db azonnal, raktárról
17.990 Ft
Hasonlítsd össze!
 Philips Hue Outdoor Strip IP67 2m RGB ledszalag + tápegység szett
TOP ÁR
39.590 Ft
Hasonlítsd össze!
 Philips Hue Outdoor Strip IP67 5m RGB ledszalag + tápegység szett
TOP ÁR
68.390 Ft
Hasonlítsd össze!
 Philips Hue LightStrip Bluetooth 2m RGB ledszalag + tápegység szett
TOP ÁR
28.790 Ft
 • Páratlan rugalmasság: alakítható, hajlítható és bővíthető

  Páratlan rugalmasság: alakítható, hajlítható és bővíthető

  A Philips Hue Lightstrip Plus az elképzelhető legrugalmasabb fényforrás. A csíkot szinte bármilyen formára alakíthatja, és a hátoldalán lévő ragasztószalag segítségével bármilyen szilárd felülethez rögzítheti. Szükség esetén az olló jelzéseknél méretre is vághatja a Philips Hue Lightstrip Plust. A Philips Hue Lightstrip Plust bútormélyedésekbe és konyhai felső szekrények alá is behelyezheti, illetve a színes hangulatfény használatával kiemelheti az építészeti elemeket. A Philips Hue Lightstrip Plus a legsokoldalúbb és robusztusabb fényforrás, amely igazán hangulatossá teszi otthonát.

 • Akár 10 méterig hosszabbítható

  Akár 10 méterig hosszabbítható

  Hosszabbítsa meg a Philips Hue Lightstrip Plus alapegységet akár 10 méterig az 1 méteres toldók hozzáadásával, így nagyobb felületeket is lefedhet és szélesebb körben használhatja fel a terméket. A párkányok élénk megvilágításától a folyosók vagy lépcsőházak tájékozódást segítő világításáig bármi lehetséges. A Philips Hue Lightstrip Plus teljes körű színkonzisztenciát kínál, az elsőtől az utolsó hosszabbítóegységig.

 • Magas fénykibocsátás: 1600 lumen

  Magas fénykibocsátás: 1600 lumen

  Az 1600 lumenes magas fénykibocsátásával és egyenletes fénylefedettségével a teljes hosszán a Hue Lightstrip Plus elegendő fényt biztosít, hogy dekoratív és funkcionális fényforrásként egyaránt használható legyen.

 • Philips Hue bridge szükséges

  Philips Hue bridge szükséges

  Csatlakoztassa a Philips Hue lámpát a bridge-hez, hogy a fényeket a Philips Hue alkalmazással az okostelefonjáról vagy táblagépéről vezérelje.

 • Bánjon kreatívan a 16 millió színnel

  Bánjon kreatívan a 16 millió színnel

  Játsszon a fénnyel és válasszon a 16 millió színből, hogy azonnal megváltoztathassa szobájának kinézetét és hangulatát. Könnyen, egy gombnyomással beállíthatja az adott kombinációt. Használja kedvenc fotóját és élje át újra azt a különleges pillanatot a fényfoltok segítségével. Mentse el kedvenc fénybeállításait és ujjának egyetlen mozdulatával hívja elő újra, amikor csak akarja

 • Hozza összhangba a fényeket zenéivel és filmjeivel

  Hozza összhangba a fényeket zenéivel és filmjeivel

  Terjessze ki az egész helyiségre a TV nézés élményét, vagy szinkronizálja a fényt a kedvenc zenéjéhez, és legyen tanúja annak, hogyan reagál a fény a ritmusra. Töltsön le egy harmadik féltől származó alkalmazást, és fedezze fel, milyen elképesztő dolgokra lehet képes a Philips Hue által.

 • Adjon fényeket videójátékához

  Adjon fényeket videójátékához

  Emelje újabb szintre a videójátékok adta élményt. Töltsön le egy harmadik féltől származó alkalmazást, és fedezze fel, milyen elképesztő dolgokra lehet képes a Philips Hue által.

 • Ébredjen fel és aludjon el természetes módon

  Ébredjen fel és aludjon el természetes módon

  A Philips Hue rendszere úgy ébreszti fel, ahogyan Ön szeretné, ezzel hozzásegíti ahhoz, hogy felfrissülve kezdje a napját. A fényerő a napfelkelte hatását utánozva fokozatosan növekszik, így hozzásegíti ahhoz, hogy természetes módon ébredjen fel, ahelyett hogy egy ébresztőóra hangos zajára ébredne. Kezdje napját a megfelelő módon. Esténként a pihentető meleg fehér fény segít szervezetének ellazulni, pihenni és felkészülni egy kellemes alvásra.

 • Teremtse meg az Önnek tetsző hangulatot meleg fehér vagy hideg nappali fénnyel

  Teremtse meg az Önnek tetsző hangulatot meleg fehér vagy hideg nappali fénnyel

  Teremtse meg a tökéletes hangulatot bármilyen alkalomhoz, és díszítse otthonát meleg-hideg árnyalatú fehér fényekkel. Egész éven át élvezze a különféle stílusokat attól függően, hogy egy tavaszi szellőre emlékeztető friss fehér fényt, a nyári nap melegét idéző meleg fehér fényt, vagy éppen téli nappalok jéghideg ragyogását szeretné visszaadni.

 • Lazítson, olvasson, koncentráljon és töltődjön fel fénybeállítások segítségével

  Lazítson, olvasson, koncentráljon és töltődjön fel fénybeállítások segítségével

  A fény befolyásolja hangulatunkat és viselkedésünket. A Philips Hue segítségével élvezetesebbé teheti napi rutinjának pillanatait. Hagyja ki a reggeli kávét, és frissüljön fel hűsítő, élénk nappali fényben, amely energiával tölti fel a testet és a lelket. Ha koncentrálni kell, nincs is jobb a precízen beállított ragyogó fehér fénynél. Ha pedig nyugalomra vágyik, tegye fel a lábát, és válasszon meleg, puhán aranyló fényt a nap tökéletes befejezéseként.

 • Intelligens vezérlés otthonról és házon kívülről egyaránt

  Intelligens vezérlés otthonról és házon kívülről egyaránt

  A Philips Hue iOS és Android alkalmazások segítségével távolról irányíthatja a fényeket, bárhol is tartózkodik. Így akár munkába menet is ellenőrizheti, hogy tényleg lekapcsolta-e a lámpákat otthon, vagy előre felkapcsolhatja őket, ha későn ér haza.

 • Időzítők beállítása a kényelemért

  Időzítők beállítása a kényelemért

  A Philips Hue segítségével a távollétében is úgy tűnhet, mintha otthon lenne. Használja ehhez a Philips Hue alkalmazás ütemezés funkcióját. Állítsa be, hogy egy előre beállított időpontban felkapcsolódjanak a lámpák, és működő világításra érhessen haza. Még azt is beállíthatja, hogy különböző időpontban kapcsoljon be a világítás a szobákban. És természetesen az este folyamán fokozatosan is lekapcsolhatja a világítást, így soha nem kell amiatt aggódnia, hogy égve hagyta a lámpákat.

 • Telepítést nem igénylő fényerő-szabályozás

  Telepítést nem igénylő fényerő-szabályozás

  Élvezze a garantáltan zökkenőmentes fényerő-szabályozást a Philips Hue-val. Nem túl fényes. Nem túl sötét. Pont jó. Nincs szükség vezetékekre, villanyszerelőre vagy beépítésre

 • Egyéni vezérlés

  Egyéni vezérlés

  Csatlakoztassa a Philips Hue lámpát a bridge-hez, és fedezze fel a végtelen lehetőségeket. Vezérelje a fényeket az okostelefonjáról vagy táblagépéről a Philips Hue alkalmazással, vagy adjon kapcsolókat a rendszeréhez a fények aktiválásához. Állítsa be az időzítőket, értesítéseket, riasztásokat és egyebeket a teljes körű Philips Hue-élmény érdekében. A Philips Hue használható az Amazon Alexa, az Apple Homekit és a Google Home szolgáltatásokkal is, amelyek révén hanggal vezérelheti a lámpáit.

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal