Belépés
Kiemelt ajánlat Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Off-road magas színhőmérsékletű H3 izzó

Elérhetőség
Ár
430 Ft - 1 540 Ft
Márka
2
1
Névleges teljesítmény  
80 W - 130 W
Fejelés  
1
2
Átmérő méret
11 mm - 13 mm
Termék szűrő
3 ajánlat
3 db azonnal, saját raktárról
1 500 Ft

Ez a kategória érezhetően el fog ütni a hagyományos halogén fényszóróizzótól, már első ránézésre hidegebb, kékesebb fényt vetít, emiatt és az esetleges teljesítmény növelés miatt közúti forgalomban nem használható. Gyakori félreértés azt gondolni, ha valamilyen fényforrásnak magas a színhőmérséklete, akkor jobban látunk vele. A fényáram és a színhőmérséklet két különböző dolog. Példaként azt szoktuk mondani, ha egy világos szobát akarunk, nem egy sötétkék, hanem egy fehér függönyt fogunk venni. Az extrém színezésnek a H3 izzóknál ára van: vagy a fényáram csökken jelentősen, vagy a korrekt fényáram elérése érdekében a teljesítményt kell növelni. Mindkettő tényező kizárja, hogy hivatalosan közúton használjuk az izzót. Az akár 5000 Kelvines hideg színhőmérsékletű izzókkal valóban kevésbé fárasztó a vezetés, ideális körülmények és látási viszonyok között, de ilyen izzó választásnál figyelembe kell venni, hogy akár meg is büntethet érte egy jobb szemű rendőr. Az Off-road, magas színhőmérsékletű H3 izzót, ajánljuk munkagépekhez, kiegészítő munkalámpához egyéb nem közúti extrém körülményekhez. Az Off-road magas színhőmérsékletű H3 izzót, nem ajánljuk ködlámpába való felhasználáshoz, mivel a magas színhőmérsékletű kibocsájtott fény nagyobb mennyiségben visszaverődik egy homogén közegről, ezzel káprázást, illetve rosszabb világítási körülményeket eredményez.

Emelt fény, hosszabb élettartam, xenon hatás? Neked mire van szükséged? Kattints H3 autóizzó kategóriaoldalunkra és segítünk dönteni!

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket