Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Off-road magas színhőmérsékletű H3 izzó

Elérhetőség
Ár
344 Ft - 1 582 Ft
Márka
2
1
Névleges teljesítmény  
80 W - 130 W
Fejelés  
1
2
Átmérő méret
11 mm - 13 mm
Termék szűrő
3 ajánlat

Elta Vision Pro H3 autóizzó 12V 100W, dobozos 1 darab
%%%
TOP ÁRNeked
4 db azonnal, saját raktárról
TOP ÁR:Neked: 344 Ft
7 db azonnal, saját raktárról
1 582 Ft

Ez a kategória érezhetően el fog ütni a hagyományos halogén fényszóróizzótól, már első ránézésre hidegebb, kékesebb fényt vetít, emiatt és az esetleges teljesítmény növelés miatt közúti forgalomban nem használható. Gyakori félreértés azt gondolni, ha valamilyen fényforrásnak magas a színhőmérséklete, akkor jobban látunk vele. A fényáram és a színhőmérséklet két különböző dolog. Példaként azt szoktuk mondani, ha egy világos szobát akarunk, nem egy sötétkék, hanem egy fehér függönyt fogunk venni. Az extrém színezésnek a H3 izzóknál ára van: vagy a fényáram csökken jelentősen, vagy a korrekt fényáram elérése érdekében a teljesítményt kell növelni. Mindkettő tényező kizárja, hogy hivatalosan közúton használjuk az izzót. Az akár 5000 Kelvines hideg színhőmérsékletű izzókkal valóban kevésbé fárasztó a vezetés, ideális körülmények és látási viszonyok között, de ilyen izzó választásnál figyelembe kell venni, hogy akár meg is büntethet érte egy jobb szemű rendőr. Az Off-road, magas színhőmérsékletű H3 izzót, ajánljuk munkagépekhez, kiegészítő munkalámpához egyéb nem közúti extrém körülményekhez. Az Off-road magas színhőmérsékletű H3 izzót, nem ajánljuk ködlámpába való felhasználáshoz, mivel a magas színhőmérsékletű kibocsájtott fény nagyobb mennyiségben visszaverődik egy homogén közegről, ezzel káprázást, illetve rosszabb világítási körülményeket eredményez.

Emelt fény, hosszabb élettartam, xenon hatás? Neked mire van szükséged? Kattints H3 autóizzó kategóriaoldalunkra és segítünk dönteni!

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket