Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Mini Mini Paceman (2012-2016) autó izzó

A Mini Paceman (2012-2016) egy egyedi stílusú és sportos crossover kupé, amely a Mini márka jellegzetes dizájnját és modern funkcionalitását ötvözi. Ez a modell azok számára készült, akik szeretik a különleges megjelenést és a dinamikus vezetési élményt, miközben tágas belső térre és praktikumra vágynak. A Mini Paceman különböző világítástechnikai megoldásai fontos szerepet játszanak a jármű biztonságában és esztétikai megjelenésében, mind kívül, mind belül.

A fényszórók a Mini Paceman esetében alapvető szerepet játszanak a jármű megjelenésének és funkcionalitásának kialakításában. Az autó halogén és xenon fényszórókkal is elérhető volt, amelyek mindegyike erős és megbízható fényt biztosít. A halogén fényszórók erős, fehér fényt bocsátanak ki, amely javítja a látási viszonyokat éjszaka és rossz időjárási körülmények között. A xenon fényszórók még erősebb, nappali fényhez hasonló fényt nyújtanak, ami növeli a kontrasztot és csökkenti a szemfáradtságot hosszabb utak során. Emellett a xenon fényszórók hosszabb élettartammal rendelkeznek és ritkábban igényelnek cserét, ami csökkenti a karbantartási költségeket.

A Mini Paceman hátsó lámpái és irányjelzői szintén halogén és LED technológiát alkalmaznak. Az egyedileg formált lámpák modern és elegáns megjelenést kölcsönöznek az autónak, miközben erős és jól látható fényt biztosítanak. Az LED féklámpák gyors reakcióideje növeli a közlekedésbiztonságot, hiszen a követő járművek gyorsabban észlelhetik a fékezést, csökkentve ezzel a balesetek kockázatát. Az irányjelzők és helyzetjelzők LED-eket használnak, amelyek gyorsan és pontosan reagálnak, biztosítva, hogy a többi közlekedő időben észlelje a jármű szándékait.

A belső világítás a Mini Paceman-ben különleges atmoszférát teremt. Az utastérben elhelyezett LED világítások lehetővé teszik, hogy a vezető és az utasok kényelmesen tájékozódjanak a jármű belsejében, és kellemes környezetet teremtsenek. Az ambiens világítás különösen éjszaka vagy rossz látási viszonyok között hasznos, növelve az utazás kényelmét és biztonságát. Az erős és egyenletes belső világítás hozzájárul a jármű prémium érzetéhez és növeli az utazási élményt, különösen hosszabb utazások során.

Az indexlámpák és helyzetjelzők is fontos szerepet játszanak a Mini Paceman világítástechnikai rendszerében. Ezek a lámpák biztosítják, hogy a többi közlekedő időben észlelje a jármű mozgását, irányváltását és helyzetét az úton. Az erős és jól látható fényforrások különösen fontosak a városi forgalomban és a sűrű közlekedési helyzetekben, növelve a közlekedésbiztonságot.

A Mini Paceman (2012-2016) világítástechnikája minden részletében a funkcionalitást és az innovációt képviseli. Minden egyes fényforrás hozzájárul ahhoz, hogy az autó ne csak a legjobb teljesítményt nyújtsa, hanem biztonságos és látványos megjelenésével is kitűnjön. A Lumenet kínálatában biztosan megtalálod azokat a fényforrásokat, amelyekkel a Mini Paceman fényét és funkcionalitását megőrizheted. A választás során érdemes figyelembe venni a fényforrások technológiai jellemzőit, a színhőmérsékletet, a fényerőt és az élettartamot, hogy hosszú távon is elégedett legyél a választásoddal.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket