Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Mini Mini Clubman autó izzó

A Mini Clubman egy stílusos és praktikus autó, amely ötvözi a Mini márka ikonikus dizájnját a modern funkciókkal és a tágas belső térrel. Ez a modell ideális választás azok számára, akik szeretnék élvezni a Mini vezetési élményét, miközben több helyre és praktikus megoldásokra is szükségük van. A Mini Clubman különböző világítástechnikai megoldásai kiemelkedő szerepet játszanak a jármű biztonságában és esztétikai megjelenésében, mind kívül, mind belül.

A fényszórók a Mini Clubman esetében különösen fontosak, mivel ezek biztosítják a jó látási viszonyokat minden körülmények között. Az autó halogén és LED fényszórókkal is elérhető, amelyek mindegyike kiváló fényerőt és megbízhatóságot nyújt. A halogén fényszórók erős, fehér fényt bocsátanak ki, ami jelentősen javítja a látási viszonyokat éjszaka és rossz időjárási körülmények között. Az újabb modellekben alkalmazott LED fényszórók még erősebb fényt biztosítanak, miközben kevesebb energiát fogyasztanak és hosszabb élettartammal rendelkeznek. Az adaptív LED fényszórók automatikusan alkalmazkodnak a vezetési körülményekhez, szabályozzák a fénynyaláb irányát és intenzitását, hogy mindig optimális látási viszonyokat teremtsenek.

A hátsó lámpák és az irányjelzők szintén a legmodernebb LED technológiát alkalmazzák a Mini Clubman-ben. Az egyedileg formált LED fénycsíkok modern és elegáns megjelenést biztosítanak az autónak, miközben erős és jól látható fényt bocsátanak ki. Az LED féklámpák gyors reakcióideje hozzájárul a közlekedésbiztonság növeléséhez, mivel a követő járművek gyorsabban észlelhetik a fékezést, csökkentve ezzel a balesetek kockázatát. Az irányjelzők és helyzetjelzők LED-eket használnak, amelyek gyorsan és pontosan reagálnak, biztosítva, hogy a többi közlekedő időben észlelje az autó szándékait.

A belső világítás a Mini Clubman-ben egyedi és pihentető atmoszférát teremt. Az utastérben elhelyezett LED világítások lehetővé teszik, hogy a vezető és az utasok kényelmesen tájékozódjanak a jármű belsejében, és kellemes környezetet teremtsenek. Az ambiens világítás különösen éjszaka vagy rossz látási viszonyok között hasznos, növelve az utazás kényelmét és biztonságát. Az erős és egyenletes belső világítás hozzájárul a jármű prémium érzetéhez és növeli az utazási élményt, különösen hosszabb utazások során.

Az indexlámpák és helyzetjelzők is fontos szerepet játszanak a Mini Clubman világítástechnikai rendszerében. Ezek a lámpák biztosítják, hogy a többi közlekedő időben észlelje a jármű mozgását, irányváltását és helyzetét az úton. Az erős és jól látható fényforrások különösen fontosak a városi forgalomban és a sűrű közlekedési helyzetekben, növelve a közlekedésbiztonságot.

A Mini Clubman világítástechnikája minden részletében a funkcionalitást és az innovációt képviseli. Minden egyes fényforrás hozzájárul ahhoz, hogy az autó ne csak kiváló teljesítményt nyújtson, hanem biztonságos és látványos megjelenésével is kitűnjön. A Lumenet kínálatában biztosan megtalálod azokat a fényforrásokat, amelyekkel a Mini Clubman fényét és funkcionalitását megőrizheted. A választás során érdemes figyelembe venni a fényforrások technológiai jellemzőit, a színhőmérsékletet, a fényerőt és az élettartamot, hogy hosszú távon is elégedett legyél a választásoddal.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket