Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Mercedes C Sedan (2014-2021) autó izzó

A Mercedes C-osztály Sedan (2014-2021), amely a W205-ös sorozatként ismert, a modern dizájn, a csúcstechnológia és a luxus elegyét kínálja a kompakt autók piacán. A jármű világítástechnikai rendszere kiemelkedő jelentőséggel bír, mivel nemcsak az autó esztétikai megjelenését fokozza, hanem a vezetési élményt és a biztonságot is jelentősen javítja. A megfelelő fényforrások kiválasztása ennél a modellnél kulcsfontosságú, legyen szó fényszórókról, hátsó lámpákról, belső világításról vagy egyéb fényforrásokról.

A fényszórók a Mercedes C-osztály Sedan esetében a legújabb technológiákat alkalmazzák. Az alapmodellek halogén fényszórókkal vannak felszerelve, amelyek megbízhatók és könnyen cserélhetők. A halogén fényszórók wolfram szálat tartalmaznak, amit halogén gáz vesz körül, biztosítva a megfelelő fényerőt és viszonylag hosszú élettartamot. Azonban a halogén izzók fényereje és energiahatékonysága elmarad a modernebb megoldásoktól.

A fejlettebb modellek xenon fényszórókkal, vagyis HID (High-Intensity Discharge) izzókkal rendelkeznek, amelyek erősebb és fehérebb fényt bocsátanak ki. Ezáltal jelentősen javítják a látási viszonyokat éjszaka és rossz időjárási körülmények között. A xenon fényszórók élettartama hosszabb, bár a beszerelésük bonyolultabb és költségesebb.

A legmodernebb megoldást a LED fényszórók jelentik. Ezek az izzók rendkívül energiahatékonyak, hosszú élettartamúak és kiváló fényerőt biztosítanak. A LED technológia lehetővé teszi a precíz fényelosztást és különböző színhőmérsékletek használatát, amelyek természetes nappali fényt eredményeznek. A LED fényszórók gyorsabban kapcsolnak be és ki, mint a hagyományos izzók, ami további biztonsági előnyt jelent. A W205-ös sorozat esetében a LED fényszórók nemcsak a fényerőt növelik, hanem az autó modern, elegáns megjelenését is fokozzák.

A hátsó lámpák, irányjelzők és féklámpák esetében is a LED technológia dominál. Az eredeti halogén izzók helyett a LED izzók gyorsabb reakcióidőt, nagyobb fényerőt és hosszabb élettartamot kínálnak. A LED féklámpák azonnal reagálnak, ami különösen fontos lehet vészfékezés esetén, növelve a közlekedési biztonságot. Az irányjelzők esetében a gyors és jól látható jelzés a legfontosabb, és a LED technológia itt is növeli a hatékonyságot és az élettartamot.

Az autó belső világítása szintén jelentős szerepet játszik a vezetési élményben és a kényelemben. A Mercedes C-osztály belső világítási rendszere LED technológiát használ, amely hosszú élettartamot, alacsony energiafogyasztást és különböző színhőmérsékletekben elérhető fényt biztosít. Az állítható színű hangulatvilágítás lehetőséget ad a vezetőnek és az utasoknak, hogy személyre szabják az autó belső terét, így még kellemesebb és komfortosabb környezetet teremthetnek.

A ködlámpák is fontos elemei a Mercedes C-osztály világítási rendszerének. A ködlámpák segítenek javítani a látási viszonyokat ködös vagy esős időben, és növelik az autó láthatóságát a többi közlekedő számára. A ködlámpák esetében is a LED technológia kerül előtérbe, amely jobb fényelosztást és hosszabb élettartamot biztosít.

A Lumenet kínálatában megtalálod a legmegfelelőbb fényforrásokat a Mercedes C-osztály minden világítási igényéhez. A megfelelő fényforrás kiválasztásakor fontos figyelembe venni az autó specifikációit, a kívánt fényerőt és színhőmérsékletet, valamint a technológiai preferenciákat. A szakértők segítenek abban, hogy a legideálisabb fényforrást válaszd ki, amely hosszú éveken át biztosítja az optimális világítást és a biztonságot az utakon. A megfelelő fényforrás nemcsak a látási viszonyokat javítja, hanem az autó esztétikai megjelenését is fokozza, így minden szempontból előnyös beruházás.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket