Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Mercedes C Kombi (2021-) autó izzó

A Mercedes C-osztály Kombi (2021-től napjainkig), a W206-os sorozat, a prémium kompakt autók piacán a legmodernebb technológiák és a luxus megtestesítője. Ez a modell nemcsak lenyűgöző megjelenésével, hanem kiváló teljesítményével és fejlett világítástechnikai rendszereivel is kiemelkedik. A megfelelő fényforrások kiválasztása különösen fontos, mivel nemcsak az autó esztétikai megjelenését fokozza, hanem jelentős mértékben hozzájárul a biztonsághoz és a vezetési élményhez is.

A Mercedes C-osztály Kombi fényszórói a legújabb technológiákat alkalmazzák a maximális láthatóság és biztonság érdekében. Az alapmodellek halogén fényszórókkal vannak felszerelve, amelyek wolfram szálat tartalmaznak, amit halogén gáz vesz körül. Ez a technológia biztosítja a megfelelő fényerőt és viszonylag hosszú élettartamot, bár a halogén izzók fényereje és energiahatékonysága elmarad a modernebb megoldásoktól.

A fejlettebb modellek LED fényszórókkal rendelkeznek, amelyek rendkívül energiahatékonyak, hosszú élettartamúak és kiváló fényerőt biztosítanak. A LED technológia lehetővé teszi a precíz fényelosztást és a különböző színhőmérsékletek használatát, amelyek természetes nappali fényt eredményeznek. A LED fényszórók gyorsan kapcsolnak be és ki, ami további biztonsági előnyt jelent, különösen változó fényviszonyok között.

A Multibeam LED technológia a LED fényszórók továbbfejlesztett változata, amely lehetővé teszi az adaptív fényszórórendszert. Ez a rendszer automatikusan igazodik a vezetési körülményekhez és a forgalomhoz, így mindig optimális megvilágítást biztosít anélkül, hogy elvakítaná a szembejövő forgalmat. Az intelligens vezérlés révén a Multibeam LED fényszórók precízen irányítják a fényt, ami még biztonságosabbá teszi az éjszakai vezetést.

A hátsó lámpák, irányjelzők és féklámpák esetében is a LED technológia dominál. Az eredeti halogén izzók helyett a LED izzók gyorsabb reakcióidőt, nagyobb fényerőt és hosszabb élettartamot kínálnak. A LED féklámpák azonnal reagálnak, ami különösen fontos lehet vészfékezés esetén, növelve a közlekedési biztonságot. Az irányjelzők esetében a gyors és jól látható jelzés a legfontosabb, és a LED technológia itt is növeli a hatékonyságot és az élettartamot.

Az autó belső világítása is jelentős szerepet játszik a vezetési élményben és a kényelemben. A Mercedes C-osztály Kombi belső világítási rendszere LED technológiát használ, amely hosszú élettartamot, alacsony energiafogyasztást és különböző színhőmérsékletekben elérhető fényt biztosít. Az állítható színű hangulatvilágítás lehetőséget ad a vezetőnek és az utasoknak, hogy személyre szabják az autó belső terét, így még kellemesebb és komfortosabb környezetet teremthetnek.

A ködlámpák is fontos elemei a Mercedes C-osztály Kombi világítási rendszerének. A ködlámpák segítenek javítani a látási viszonyokat ködös vagy esős időben, és növelik az autó láthatóságát a többi közlekedő számára. A ködlámpák esetében is a LED technológia kerül előtérbe, amely jobb fényelosztást és hosszabb élettartamot biztosít.

A Mercedes C-osztály Kombi csomagtere tágas és variálható, így ideális választás mind a mindennapi használatra, mind hosszabb utazásokra. A hátsó ülések ledöntésével a csomagtér kapacitása jelentősen megnövelhető, lehetővé téve a nagyobb tárgyak szállítását is. A csomagtérben található rögzítő elemek és tárolórekeszek segítenek abban, hogy a rakomány biztonságosan és rendezetten helyezhető el.

A Lumenet kínálatában megtalálod a legmegfelelőbb fényforrásokat a Mercedes C-osztály Kombi minden világítási igényéhez. Legyen szó a legmodernebb LED izzókról vagy hagyományos halogén fényforrásokról, a Lumenet szakértői segítenek abban, hogy a legideálisabb megoldást válaszd, amely hosszú éveken át biztosítja az optimális világítást és a biztonságot az utakon. A megfelelő fényforrás kiválasztása nemcsak a látási viszonyokat javítja, hanem az autó esztétikai megjelenését is fokozza, így minden szempontból előnyös beruházás.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket