Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Lexus IS (2013-2020) autó izzó

A 2013-2020 között gyártott Lexus IS modellek a sportos középkategóriás luxus szedánok élvonalát képviselik, ötvözve a kiemelkedő teljesítményt, a letisztult dizájnt és a fejlett technológiai megoldásokat. Ezek az autók nemcsak esztétikailag lenyűgözőek, hanem a világítástechnika terén is a legmagasabb színvonalat képviselik. A halogén, Xenon és LED fényforrások mind hozzájárulnak a jármű prémium megjelenéséhez és funkcionalitásához.

A halogén izzók az alapfelszereltség részeként megbízható és költséghatékony világítást biztosítanak. Ezek az izzók meleg, sárgás fényt adnak, amely kényelmes látási viszonyokat teremt, de kisebb fényerővel rendelkezik, mint a modernebb fényforrások. A halogén izzók könnyen cserélhetők és széles körben elérhetők, így sok autós számára kedvelt választás maradnak. Az ilyen típusú izzók megfelelő megvilágítást biztosítanak a mindennapi vezetés során, ám a Xenon és LED technológiák bevezetése jelentős előrelépést jelentett a világítás minőségében.

A Xenon (HID) izzók nagyobb fényerőt és hosszabb élettartamot kínálnak, mint a halogén izzók. Erőteljes, kékes-fehér fényükkel szélesebb látómezőt biztosítanak, amely lehetővé teszi a vezető számára, hogy korábban észlelje az akadályokat és a közlekedési táblákat. A Xenon fényszórók hidegebb fényük révén élesebb látási viszonyokat teremtenek, miközben kevesebb energiát fogyasztanak. Ezek a fényszórók különösen hasznosak éjszakai vezetés során, mivel jobb látási távolságot és kontrasztot biztosítanak, ezáltal növelve a biztonságot. A Xenon technológia alkalmazása a Lexus IS modellekben nemcsak a vezetési élményt fokozza, hanem a jármű modern és elegáns megjelenését is erősíti.

A LED technológia a Lexus IS világítástechnikájának csúcsát képviseli. A LED izzók számos előnyt kínálnak: energiatakarékosak, hosszú élettartamúak és azonnal teljes fényerőt biztosítanak. Ez különösen hasznos a menetjelző lámpák és az irányjelzők esetében, ahol a gyors reakcióidő létfontosságú lehet. A LED-es világítás modern és stílusos megjelenést biztosít az autónak, amely tovább fokozza a prémium érzetet.

A hátsó lámpák és a belső világítás is kiemelkedő fontossággal bír a Lexus IS modellek esetében. A hátsó lámpák és irányjelzők terén alkalmazott technológiák biztosítják, hogy az autó minden helyzetben jól látható legyen a többi közlekedő számára, ezáltal növelve a biztonságot. A belső világítás pedig a luxus érzetét erősíti, biztosítva a kényelmes és kellemes utazási környezetet az utasok számára. Az érintésvezérelt lámpák és a rejtett világítási elemek elegáns és modern környezetet teremtenek az utastérben.

A ködlámpák is jelentős szerepet játszanak a Lexus IS világítási rendszerében. Ezek a lámpák tiszta, erős fényt biztosítanak, amely különösen hasznos rossz látási viszonyok között, például ködben vagy esőben. Az ilyen típusú lámpák segítenek a vezetőnek jobban látni az utat és a környező tárgyakat, ezáltal növelve a biztonságot.

A Lumenet kínálatában minden szükséges fényforrást megtalálsz a 2013-2020 között gyártott Lexus IS modellekhez, legyen szó halogén, Xenon vagy LED technológiáról. Fontos, hogy a megfelelő fényforrást válaszd ki autódhoz, hiszen a világítás jelentősen befolyásolja a vezetési élményt és a biztonságot. Vásárlás előtt érdemes figyelembe venni a különböző technológiák előnyeit és az autód specifikációit, hogy hosszú távon is elégedett lehess választásoddal. A Lumenet szakértői segítenek megtalálni a legideálisabb világítási megoldásokat, hogy autód minden helyzetben a legjobb fényben tündököljön.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket