Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Kia Sorento (2015-2020) autó izzó

A Kia Sorento harmadik generációja, amely 2015 és 2020 között volt gyártásban, új szintre emelte a közepes méretű SUV-k piacát. Ez az időszak különösen fontos volt a Kia számára, mivel a Sorento ebben a generációban jelentős fejlesztéseket kapott mind a dizájn, mind a technológia terén, tovább erősítve a modell helyét a versenytársak között. A Sorento ebben az időszakban nemcsak a családok, hanem azok körében is népszerűvé vált, akik egy sokoldalú és megbízható járművet kerestek.

A harmadik generációs Kia Sorento dizájnja modern és elegáns vonalakat kapott, amelyek azonnal felkeltik a figyelmet. Az autó letisztult vonalvezetése és arányos karosszériája különösen alkalmassá teszi a városi közlekedésre és hosszabb utakra egyaránt. Az újratervezett hűtőrács, az éles vonalak és a LED fényszórók mind hozzájárulnak az autó prémium megjelenéséhez. Az elegáns külső dizájn mellett a Sorento tágas és kényelmes belső teret kínál, amely prémium anyagokkal és modern technológiával van felszerelve.

A motorkínálatban a harmadik generációs Kia Sorento többféle opciót kínált, hogy a vezetők megtalálhassák a számukra legmegfelelőbb teljesítményt és hatékonyságot. Az alapmodellek egy 2.4 literes négyhengeres benzinmotorral voltak felszerelve, amely kiváló üzemanyag-hatékonyságot biztosított a mindennapi használathoz. Emellett elérhető volt egy 3.3 literes V6-os benzinmotor is, amely nagyobb teljesítményt és nyomatékot kínált azok számára, akik dinamikusabb vezetési élményre vágytak. A dízelmotoros változatok, mint a 2.2 literes CRDi motor, különösen népszerűek voltak Európában, mivel gazdaságos üzemeltetést és hosszabb hatótávolságot biztosítottak.

A harmadik generációs Kia Sorento különös figyelmet fordított a biztonságra és a kényelmi funkciókra is. Az autóban alapfelszereltségként szerepeltek a légzsákok, az ABS fékrendszer, az elektronikus stabilitáskontroll, a sávelhagyás figyelmeztetés, a holttérfigyelő rendszer és az adaptív sebességtartó automatika, amelyek növelik a vezető és az utasok biztonságát. Az ergonomikus ülések, a tágas lábtér és a prémium anyagok mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az utazás mindenki számára kényelmes és élvezetes legyen. Az autóban található modern infotainment rendszer, a klímaberendezés, az elektromos ablakok és a központi zár tovább növelik a vezetési élményt és a kényelmet.

A belső tér kialakítása során a Kia mérnökei a praktikumot és a prémium érzetet tartották szem előtt. Az ülések kényelmesek és jól tartanak, így hosszabb utak során is kényelmet biztosítanak. A modern műszerfal és a könnyen kezelhető kezelőszervek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a vezetési élmény teljes legyen. A harmadik generációs Sorento nagy előnye, hogy az autó belső tere jól kihasználható és praktikus, miközben a luxus megjelenés és a dinamizmus is megmarad. A tágas belső tér és a sok tárolóhely lehetővé teszi, hogy az autó minden utazásra alkalmas legyen, legyen szó városi közlekedésről vagy hosszabb kirándulásokról.

A Kia Sorento tehát egy olyan jármű, amely a luxus vezetési élményt és a modern dizájnt ötvözi a mindennapi használhatósággal. Az autó kiváló ár-érték arányt, megbízhatóságot és stílust kínál, miközben nem kötött kompromisszumot a teljesítmény vagy a kényelem terén. A harmadik generációs Sorento megjelenésével a Kia bebizonyította, hogy képes olyan SUV-kat gyártani, amelyek nemcsak megbízhatóak és gazdaságosak, hanem stílusosak és élvezetesek is, megfelelve a modern vásárlók elvárásainak.

A Lumenet kínálatában számos világítástechnikai megoldás található, amelyek tökéletesen illeszkednek a harmadik generációs Kia Sorentohoz. A megfelelő fényforrások kiválasztásakor érdemes figyelembe venni a színhőmérsékletet és a színvisszaadási indexet (CRI), hogy az autód megvilágítása minden körülmény között optimális legyen, biztosítva a vezetési élményt és a biztonságot.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket