Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Kia Cee’d Kombi autó izzó

A Kia Cee’d Kombi, amely a Kia Cee’d modellcsalád részeként jelent meg, a kompakt kombi autók szegmensében kínál kiemelkedő megoldást. A Kia Cee’d Kombi tágas belső terével, praktikus kialakításával és modern technológiai megoldásaival a családok és a mindennapi használatot előnyben részesítő vásárlók számára ideális választás.

A Kia Cee’d Kombi dizájnja modern és elegáns vonalakat kapott, amelyek azonnal vonzóvá teszik az autót. Az autó külseje letisztult és dinamikus, ami nemcsak esztétikai előnyt jelent, hanem aerodinamikailag is előnyös. Az újratervezett hűtőrács, az élesebb vonalak és a szélesebb karosszéria mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a Cee’d Kombi kiemelkedjen a kompakt kombik mezőnyéből. A tágas belső tér és a kiváló minőségű anyagok használata pedig kényelmes és prémium érzetet biztosítanak az utasok számára.

A motorkínálatban a Kia Cee’d Kombi többféle opciót kínál, hogy a vezetők megtalálhassák a számukra legmegfelelőbb teljesítményt. Az alapmodellek egy 1.0 literes és egy 1.4 literes turbófeltöltős benzinmotorral vannak felszerelve, amelyek megfelelő erőt és üzemanyag-hatékonyságot biztosítanak a mindennapi használathoz. Emellett elérhető egy 1.6 literes dízelmotor is, amely nagyobb nyomatékot és alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást kínál, ideális választást jelentve hosszabb utakhoz és nagyobb terhek szállításához. Ezek a motorok mind kiváló teljesítményt és megbízhatóságot nyújtanak, kielégítve a különböző vezetési igényeket.

A Kia Cee’d Kombi különös figyelmet fordít a biztonságra és a kényelmi funkciókra is. Az autóban alapfelszereltségként szerepelnek a légzsákok, az ABS fékrendszer, az elektronikus stabilitáskontroll és a sávelhagyás figyelmeztetés, amelyek növelik a vezető és az utasok biztonságát. Az ergonomikus ülések, a tágas lábtér és a minőségi anyagok használata mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az utazás mindenki számára kényelmes és élvezetes legyen. Az autóban található klímaberendezés, az elektromos ablakok, a központi zár és a modern infotainment rendszer pedig a mindennapi kényelmet szolgálják, megkönnyítve a vezető és az utasok életét.

A belső tér kialakítása során a Kia mérnökei a funkcionalitást és a rugalmasságot tartották szem előtt. Az ülések könnyen variálhatók és hajtogathatók, így a csomagtér kapacitása is rugalmasan alakítható, igazodva az aktuális igényekhez. A tágas belső tér és a sok tárolóhely lehetővé teszi, hogy az autó minden utazásra alkalmas legyen, legyen szó városi közlekedésről vagy hosszabb kirándulásokról. A nagy csomagtér és a praktikus rakodási megoldások különösen vonzóvá teszik a Cee’d Kombit a családok és a sok csomaggal utazók számára.

A Kia Cee’d Kombi tehát egy olyan jármű, amely a modern családok és a praktikus autók kedvelői számára ideális választás. Az autó kiváló ár-érték arányt, megbízhatóságot és stílust kínál, miközben nem köt kompromisszumot a teljesítmény vagy a kényelem terén. A Cee’d Kombi megjelenésével a Kia bebizonyította, hogy képes olyan autókat gyártani, amelyek nemcsak megbízhatóak és gazdaságosak, hanem stílusosak és kényelmesek is, megfelelve a modern vásárlók elvárásainak.

A Lumenet kínálatában számos világítástechnikai megoldás található, amelyek tökéletesen illeszkednek a Kia Cee’d Kombihoz. A megfelelő fényforrások kiválasztásakor érdemes figyelembe venni a színhőmérsékletet és a színvisszaadási indexet (CRI), hogy az autód megvilágítása minden körülmény között optimális legyen, biztosítva a vezetési élményt és a biztonságot.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket