Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Hyundai i20 autó izzó

A Hyundai i20 egy olyan kompakt autó, amely kiváló választás a városi közlekedéshez és hosszabb utazásokhoz egyaránt. Az autó fejlett világítástechnológiával van felszerelve, amely nemcsak a biztonságot, hanem az esztétikai megjelenést is javítja. Az alábbiakban részletesen bemutatom, milyen fényforrásokat használhatsz a Hyundai i20-ban, és hogyan biztosíthatod, hogy mindig a legjobb világítást élvezd.

Az első fényszórók a Hyundai i20 esetében halogén és LED technológiát is alkalmaznak, attól függően, hogy melyik felszereltségi szintet választod. Az alapmodellek halogén izzókkal rendelkeznek, amelyek erős, fehér fényt biztosítanak, míg a magasabb felszereltségi szinteken LED-es fényszórók találhatók. A halogén fényszórók általában H4 vagy H7 típusú izzókat használnak, amelyek kombináltan szolgálják a tompított és a távolsági fényt. Az ilyen izzók cseréje egyszerű, és széles körben elérhetők. A LED fényszórók viszont hosszabb élettartamot és jobb fényhatékonyságot kínálnak, bár cseréjük bonyolultabb lehet.

A nappali menetfény (DRL) és az indexlámpák szintén fontos szerepet játszanak a Hyundai i20 világítási rendszerében. A nappali menetfények LED technológiát használnak, amely energiatakarékos és tartós megoldás. Az indexlámpákban hagyományosan P21W vagy PY21W típusú izzókat találunk, amelyek erős és jól látható fényt biztosítanak, így jelezve a többi közlekedőnek az irányváltoztatási szándékot.

A hátsó világítás terén a Hyundai i20 hasonlóan modern megoldásokat kínál. A hátsó lámpákban LED-eket használnak, amelyek kiváló láthatóságot biztosítanak, és hosszabb élettartamúak a hagyományos izzóknál. A hátsó ködlámpák és a tolatólámpák esetében P21W típusú izzókat használnak, amelyek erős fényt bocsátanak ki, biztosítva a jó láthatóságot ködös időben és a tolatás során. A rendszámtábla világításához W5W izzókat alkalmaznak, amelyek segítenek abban, hogy a rendszám jól látható legyen éjszaka is.

A belső világítás terén a Hyundai i20 a praktikumra és a kényelemre összpontosít. Az utastér világítása általában LED-ekkel történik, amelyek kellemes, szórt fényt biztosítanak, megkönnyítve az éjszakai tájékozódást az autóban. Az olvasólámpákhoz kisebb, fókuszált fényt adó LED-eket használnak, amelyek ideálisak például térkép olvasásához.

A fényforrások kiválasztásánál érdemes figyelembe venni a színhőmérsékletet és a fényerőt. A színhőmérsékletet Kelvinben mérik, és általában 3000K és 6000K közötti értékek a legideálisabbak az autóvilágításban, mivel ezek a természetes napfényhez hasonló fényt biztosítanak. A fényerő, amit lumenben mérnek, szintén fontos tényező; minél magasabb a lumen értéke, annál erősebb a fény. Azonban mindig tartsd szem előtt, hogy a túlzott fényerő vakíthatja a többi közlekedőt, ezért fontos a megfelelő egyensúly megtalálása.

A Lumenet kínálatában megtalálod a Hyundai i20-hoz legmegfelelőbb fényforrásokat, amelyek biztosítják a megfelelő láthatóságot és biztonságot az utakon. Ne feledd, hogy a megfelelő fényforrás kiválasztása és rendszeres karbantartása elengedhetetlen a biztonságos vezetéshez és az autód hosszú élettartamához. Ha bármilyen kérdésed van a megfelelő izzó kiválasztásával kapcsolatban, szakértőink mindig készen állnak, hogy segítsenek neked megtalálni az ideális megoldást.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket