Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Hyundai i20 Active autó izzó

A Hyundai i20 Active egy stílusos és praktikus crossover, amely a Hyundai i20 alapjaira épül, de magasabb hasmagasságával és robusztusabb megjelenésével még inkább alkalmas városi és könnyebb terepes használatra. A világítási rendszere szintén az egyik erőssége, amely nemcsak a biztonságot, hanem az esztétikai megjelenést is javítja. Az alábbiakban részletesen bemutatom, milyen fényforrásokat használhatsz ebben a modellben, és hogyan biztosíthatod, hogy mindig a legjobb világítást élvezd.

Az első fényszórók a Hyundai i20 Active esetében halogén és LED technológiát is alkalmaznak, attól függően, hogy melyik felszereltségi szintet választod. Az alapmodellek H7 típusú halogén izzókkal rendelkeznek, amelyek erős, fehér fényt biztosítanak, amely jól megvilágítja az utat és javítja a láthatóságot éjszaka. Ezek az izzók széles körben elérhetők, és cseréjük egyszerű. A magasabb felszereltségi szinteken LED fényszórók találhatók, amelyek hosszabb élettartamot és jobb fényhatékonyságot kínálnak, bár cseréjük bonyolultabb lehet. A LED technológia előnye, hogy kevesebb energiát fogyaszt, és azonnali világítást biztosít, ami fontos a biztonság szempontjából.

A nappali menetfény (DRL) és az indexlámpák szintén LED technológiát használnak, amely energiatakarékos és tartós megoldás. A nappali menetfény biztosítja, hogy az autó mindig jól látható legyen a többi közlekedő számára, még nappal is. Az indexlámpákban található LED-ek erős és jól látható fényt biztosítanak, így jelezve a többi közlekedőnek az irányváltoztatási szándékot.

A hátsó világítás terén a Hyundai i20 Active modern megoldásokat kínál. A hátsó lámpákban található LED-ek kiváló láthatóságot biztosítanak, és hosszabb élettartamúak a hagyományos izzóknál. A hátsó ködlámpák és a tolatólámpák esetében P21W típusú izzókat használnak, amelyek erős fényt bocsátanak ki, biztosítva a jó láthatóságot ködös időben és a tolatás során. A rendszámtábla világításához szintén W5W típusú LED izzókat alkalmaznak, amelyek segítenek abban, hogy a rendszám jól látható legyen éjszaka is.

A belső világítás terén a Hyundai i20 Active a kényelemre és a praktikumra összpontosít. Az utastér világítása általában LED-ekkel történik, amelyek kellemes, szórt fényt biztosítanak, megkönnyítve az éjszakai tájékozódást az autóban. Az olvasólámpákhoz kisebb, fókuszált fényt adó LED-eket használnak, amelyek ideálisak például térkép olvasásához.

A fényforrások kiválasztásánál érdemes figyelembe venni a színhőmérsékletet és a fényerőt. A színhőmérsékletet Kelvinben mérik, és általában 3000K és 6000K közötti értékek a legideálisabbak az autóvilágításban, mivel ezek a természetes napfényhez hasonló fényt biztosítanak. A fényerőt lumenben mérik, és minél magasabb a lumen értéke, annál erősebb a fény. Azonban mindig tartsd szem előtt, hogy a túlzott fényerő vakíthatja a többi közlekedőt, ezért fontos a megfelelő egyensúly megtalálása.

A Lumenet kínálatában megtalálod a Hyundai i20 Active-hoz legmegfelelőbb fényforrásokat, amelyek biztosítják a megfelelő láthatóságot és biztonságot az utakon. Ne feledd, hogy a megfelelő fényforrás kiválasztása és rendszeres karbantartása elengedhetetlen a biztonságos vezetéshez és az autód hosszú élettartamához. Ha bármilyen kérdésed van a megfelelő izzó kiválasztásával kapcsolatban, szakértőink mindig készen állnak, hogy segítsenek neked megtalálni az ideális megoldást.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket