Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Hyundai H1 Starex (1997-2008) autó izzó

A Hyundai H1 Starex (1997-2008) egy sokoldalú és tágas furgon, amely kiválóan alkalmas családi és üzleti használatra egyaránt. Az autó világítási rendszere kulcsfontosságú a biztonságos közlekedéshez és az autó esztétikai megjelenéséhez. Az alábbiakban részletesen bemutatom, milyen fényforrásokat használhatsz a Hyundai H1 Starex (1997-2008) modellben, és hogyan biztosíthatod, hogy mindig a legjobb világítást élvezd.

Az első fényszórók a Hyundai H1 Starex esetében halogén technológiát alkalmaznak, amely megbízható és költséghatékony megoldást kínál. Az alapmodellek H4 típusú halogén izzókkal rendelkeznek, amelyek kombináltan szolgálják a tompított és a távolsági fényt egyetlen egységen belül. Ezek az izzók erős, fehér fényt biztosítanak, amely jól megvilágítja az utat és javítja a látási viszonyokat éjszaka és rossz időjárási körülmények között. A halogén izzók cseréje egyszerű, és széles körben elérhetők, így mindig biztosíthatod, hogy megfelelő világítással rendelkezz az úton.

A nappali menetfény (DRL) és az indexlámpák szintén fontos szerepet játszanak a Hyundai H1 Starex világítási rendszerében. A nappali menetfények segítenek abban, hogy az autó mindig jól látható legyen a többi közlekedő számára, még nappal is. Az indexlámpák általában PY21W típusú izzókat használnak, amelyek erős és jól látható fényt biztosítanak, így jelezve az irányváltoztatási szándékot a többi közlekedőnek.

A hátsó világítás terén a Hyundai H1 Starex ugyanolyan figyelmet kapott. A hátsó lámpákban található fényforrások biztosítják, hogy az autó jól látható maradjon, és megfelelően jelezze az irányváltásokat és fékezéseket. A hátsó lámpák izzói általában P21/5W típusúak, amelyek kettős funkcióval rendelkeznek: helyzetjelző és féklámpa funkciókat látnak el. A rendszámtábla világításhoz W5W izzókat használnak, amelyek segítenek abban, hogy a rendszám éjszaka is jól látható legyen.

A ködlámpák különösen fontosak rossz látási viszonyok között, mint például köd vagy eső. Az első ködlámpák H3 típusú halogén izzókat használnak, amelyek alacsony szórású, erős fényt biztosítanak, megkönnyítve a vezetést rossz időben. A hátsó ködlámpák esetében P21W típusú izzókat alkalmaznak, amelyek biztosítják, hogy az autó hátsó része is jól látható maradjon.

A belső világítás terén a Hyundai H1 Starex a kényelemre és a funkcionalitásra helyezi a hangsúlyt. Az utastér világítása általában C5W vagy T10 típusú izzókat használ, amelyek kellemes, szórt fényt biztosítanak, megkönnyítve az éjszakai tájékozódást az autóban. Az olvasólámpákhoz kisebb, fókuszált fényt adó T10 izzókat használnak, amelyek ideálisak például térkép olvasásához.

A fényforrások kiválasztásánál érdemes figyelembe venni a színhőmérsékletet és a fényerőt. A színhőmérsékletet Kelvinben mérik, és általában 3000K és 5000K közötti értékek a legideálisabbak az autóvilágításban, mivel ezek a természetes napfényhez hasonló fényt biztosítanak. A fényerőt lumenben mérik, és minél magasabb a lumen értéke, annál erősebb a fény. Azonban mindig tartsd szem előtt, hogy a túlzott fényerő vakíthatja a többi közlekedőt, ezért fontos a megfelelő egyensúly megtalálása.

A Lumenet kínálatában megtalálod a Hyundai H1 Starex (1997-2008) modellhez legmegfelelőbb fényforrásokat, amelyek biztosítják a megfelelő láthatóságot és biztonságot az utakon. Ne feledd, hogy a megfelelő fényforrás kiválasztása és rendszeres karbantartása elengedhetetlen a biztonságos vezetéshez és az autód hosszú élettartamához. Ha bármilyen kérdésed van a megfelelő izzó kiválasztásával kapcsolatban, szakértőink mindig készen állnak, hogy segítsenek neked megtalálni az ideális megoldást.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket