Belépés
Kiemelt ajánlat Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Philips Hue White and Color Ambiance

 

Okosítsd fel világításod egyszerűen, a Philips Hue Color and White Ambiance fényforrások segítségével! A színes Hue fényforrások akár 16 millió színben világíthatnak, ráadásul Philips technológiáinak legjavát tartalmazzák. Mivel a vállalat összes innovációja ezekben a modellekben jelenik meg, így garantáltan elégedett leszel a végeredménnyel! Már akár egyetlen darab is elegendő ahhoz, hogy különleges fények ragyogják be környezeted. Egyaránt választhatsz E27-es vagy E14-es, illetve GU10-es fejelésű Hue Color and White Ambiance fényforrás közül is.  Elérhetők kizárólag fényforrást tartalmazó készletek, illetve Bridge-dzsel vagy távirányítóval bővített kezdőcsomagok is.

Elérhetőség
Ár
25 990 Ft - 84 290 Ft
Fényáram (lumen)  
3
2
5
1
Teljesítmény (watt)  
6
7
Szabályozható  
2
11
1
Névleges feszültség  
2
1
Névleges teljesítmény  
4 W - 14 W
Fényáram  
230 lm - 1 200 lm
Anyag
2
1
Szín
2
1
Fejelés  
2
7
3
2
Energiahatékonyság
6
8
Átlagos élettartam  
15 000 óra - 25 000 óra
Hosszúság méret
58 mm - 185 mm
Átmérő méret
39 mm - 67 mm
Szélesség méret
49 mm - 185 mm
Termék szűrő
13 ajánlat

 

 Philips Hue kép 7

 

Ugyan a Philips Hue fényforrások Bluetooth kapcsolattal már önmagukban is vezérelhetők, az igazán látványos élményhez érdemes őket hozzákapcsolni a Bridge központi egységhez. Ez szó szerint egy híd az okos eszköz és a Philips Hue fényforrások között. Egyetlen Bridge-hez egyszerre akár 50 lámpát és egyéb eszközt is csatlakoztathatsz. Routeren keresztül wifi-re csatlakoztatva a bridge egyben összekapcsolja rendszerét a külső világgal, az internettel is - segítségével a távolból is vezérelheted eszközeidet, vagy egyéb okos szolgáltatásokat működtethetsz. A Bridge minden Philips Hue Starter Kit indulókészlet tartozéka, de külön is megvásárolható és beilleszthető egyedi Philips Hue rendszerébe.

Kövesd az alábbi 4 egyszerű lépést:

 Telepítési útmutató

1. Áramellátás

Ha van Starter Kit indulókészleted, csavard be a fényforrásokat a meglévő foglalatokba, és kapcsold fel a fali lámpakapcsolót. Más típusú Philips Hue lámpatesteknél, mint például a Philips Hue LEDstrip szalag, egyszerűen csatlakoztasd az áramforráshoz és kapcsold be azokat. Ennyi az egész.

2. A Bridge

Csatlakoztasd a Bridge-t az áramforráshoz, és az automatikusan bekapcsol. A mellékelt LAN-vezetékkel csatlakoztasd a wifi-routerhez. Amikor a három jelzőfény világítani kezd, a rendszer használatra készen áll.

3. Az alkalmazás

Töltsd le az alkalmazást az App Store vagy a Google Play áruházból. Kapcsolódj a Bridge-hez. Keresd meg a lámpákat az alkalmazásban. Ha megtaláltad, a Philips Hue máris készen áll.

4. Fedezd fel a lehetőségeid

Miután a rendszer összeállt és működőképes, itt az ideje, hogy megismerd a Philips Hue sokoldalúságát. Fedezd fel a Philips Hue alkalmazás változatos funkcióit, vagy töltsd le más gyártók alkalmazásait, és ismerd meg a lámpák vezérlésének új lehetőségeit.

 

Színek

Játssz a fénnyel és válassz a 16 millió színből, hogy azonnal megváltoztathasd szobád megjelenését és hangulatát. Könnyen, egy gombnyomással beállíthatod az adott kombinációt. Használd kedvenc fotód és éld át újra azt a különleges pillanatot a fényfoltok segítségével. Mentsd el kedvenc fénybeállításait és egyetlen érintéssel hívd elő újra, amikor csak akarod!

 Fények, zene és filmek

Terjeszd ki az egész helyiségre a tévénézés élményét, vagy szinkronizáld a fényt a kedvenc zenédhez, és figyeld, hogyan reagál a fény a ritmusra. Töltsd le külső alkalmazásokat, és fedezd fel, milyen elképesztő dolgokat valósíthatsz meg a Philips Hue rendszerrel.

 kép 2

Színes játékok

Emeld újabb szintre a játékok adta élményt. Töltsd le külső alkalmazásokat, és fedezd fel, milyen elképesztő dolgokat valósíthatsz meg a Philips Hue rendszerrel.

 

Pihentető alvás, kellemes ébredés

A Philips Hue rendszere úgy ébreszt fel, ahogyan Te szeretnéd, ezzel hozzásegíti ahhoz, hogy felfrissülve kezdd a napod. A fényerő a napfelkelte hatását utánozva fokozatosan növekszik, így hozzásegít ahhoz, hogy természetes módon ébredj fel, ahelyett, hogy egy ébresztőóra hangos zajára kelnél. Kezdd a napod megfelelő módon. Esténként a pihentető meleg fehér fény segít szervezetednek ellazulni, pihenni és felkészülni egy kellemes alvásra.

 

 Hue Ambiance Hub

Hideg- és melegfehér fények

Teremtsd meg a tökéletes hangulatot bármilyen alkalomhoz, és díszítsd otthonod meleg-hideg árnyalatú fehér fényekkel. Egész éven át élvezd a különféle stílusokat attól függően, hogy egy tavaszi szellőre emlékeztető friss fehér fényt, a nyári nap melegét idéző meleg fehér fényt, vagy éppen téli nappalok jéghideg ragyogását szeretnéd visszaadni.

 

Relaxáció vs. koncentráció

A fény befolyásolja hangulatunkat és viselkedésünket. A Philips Hue segítségével élvezetesebbé teheted napi rutinjaidnak pillanatait. Hagyd ki a reggeli kávét, és készülj fel a napra hűsítő, élénk nappali fényben, amely energiával tölti fel a testet és a lelket. Ha koncentrálni kell, nincs jobb a precízen beállított ragyogó fehér fénynél. Ha pedig nyugalomra vágysz, tedd fel a lábad, és válassz meleg, lágy fehér fényt a nap tökéletes befejezéseként.

 

Otthon és házon kívül

A Philips Hue iOS és Android alkalmazások segítségével távolról irányíthatod a fényeket, bárhol is tartózkodsz. Így akár munkába menet is ellenőrizheted, hogy tényleg lekapcsoltad-e a lámpákat otthon, vagy előre felkapcsolhatod őket, ha későn érsz haza.

 Philips hue kép 4

 

Hogy mindig jó legyen az időzítés

A Philips hue segítségével a távollétedben is úgy tűnhet, mintha otthon lennél. Használd ehhez a Philips hue alkalmazás ütemezés funkcióját. Állítsd be, hogy egy előre beállított időpontban felkapcsolódjanak a lámpák, és működő világításra érhess haza. Még azt is beállíthatod, hogy különböző időpontban kapcsoljon be a világítás a szobákban. És természetesen az este folyamán fokozatosan is lekapcsolhatod a világítást, így soha nem kell amiatt aggódnod, hogy felkapcsolva hagytad a lámpákat.

 

Egyéni vezérlés

Csatlakoztasd a Philips Hue lámpát a bridge-hez, és fedezd fel a végtelen lehetőségeket. Vezéreld a fényeket az okos telefonodról vagy táblagépedről a Philips Hue alkalmazással, vagy adj kapcsolókat a rendszeredhez a fények aktiválásához. Állítsd be az időzítőket, értesítéseket, riasztásokat és sok más lehetőséget a teljes körű Philips Hue-élmény érdekében. A Philips Hue használható az Amazon Alexa, az Apple Homekit és a Google Home szolgáltatásokkal is, amelyek révén hanggal vezérelheted lámpáidat.

 Philips hue okos vezérlés

 

 

 

Vissza a Philips Hue White and Color Ambience fényforrásokhoz

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket