Belépés
Termékek
Info PontNeked Árajánlat Ügyintézés Szállítási költségek Üzletünk Blog Kupon
Belépés
Kedvencek
Termék kategóriák
Lakásvilágítás
LED
Autó Izzó
Márkák
Kompakt fénycső / Fénycső
Ipari világítás

Philips Hue White and Color Ambiance

Elérhetőség
Fényáram (lumen)  
3
4
Színhőmérséklet  
7
2
Foglalat  
6
1
Névleges teljesítmény  
1
2
5
1
Fejelés  
2
1
Fényáram  
1
2
2
Fényszín  
6
3
Energiahatékonyság  
1
2
6
Átlagos élettartam  
1
6
Szabályzó interfész
4
5
2
Védettség  
7
1
1
Hosszúság méret
50 mm - 117 mm
Szélesség méret
50 mm - 76 mm
Magasság méret
28 mm - 76 mm
Termék szűrő
11 találat
Ár szerint növekvő
Hasonlítsd össze!
  Philips Hue White and Color 9,5W E27 RGB 2db + központi egység, kezdő szett, limited promo
-17%
105 darab  azonnal, raktárról
44.990 Ft
53.990 Ft
Hasonlítsd össze!
1 darab  azonnal, raktárról
21.590 Ft
Hasonlítsd össze!
2 darab  azonnal, raktárról
21.590 Ft
Hasonlítsd össze!
2 darab  azonnal, raktárról
35.990 Ft
Hasonlítsd össze!
3 darab  azonnal, raktárról
35.990 Ft
Hasonlítsd össze!
  Philips Hue White and Color Bluetooth 9W E27 RGB 2db + bridge, kapcsoló kezdő szett
-7%
1 darab  azonnal, raktárról
49.990 Ft
53.990 Ft
Hasonlítsd össze!
  Philips Hue White and Color Ambiance 3db 9W E27 RGB + bridge, kezdő szett
-13%
5 darab  azonnal, raktárról
54.990 Ft
62.999 Ft
Hasonlítsd össze!
14.390 Ft
Hasonlítsd össze!
17.990 Ft

 

 

A Philips Hue egyszerűen telepíthető és vezérelhető. Mindössze egy Starter Kit indulókészletre vagy egy külön megvásárolható Philips Hue Bridge-re van szükséged, illetve telepítened kell a Philips Hue alkalmazást az okos eszközödre (telefon/tablet). Ha ez megvan, minden készen áll. Kezdjünk hozzá! 

 

A rendszer központja, a Bridge, szó szerint egy híd az okos eszköz és a Philips Hue fényforrások között. Egyetlen Bridge-hez egyszerre akár 50 lámpát és egyéb eszközt is csatlakoztathatsz. Routeren keresztül wifi-re csatlakoztatva a bridge egyben összekapcsolja rendszerét a külső világgal, az internettel is - segítségével a távolból is vezérelheted eszközeidet, vagy egyéb okos szolgáltatásokat működtethetsz. A Bridge minden Philips Hue Starter Kit indulókészlet tartozéka, de külön is megvásárolható és beilleszthető egyedi Philips Hue rendszerébe.

Kövesd az alábbi 4 egyszerű lépést:

Telepítési útmutató

1. Áramellátás

Ha van Starter Kit indulókészleted, csavard be az izzókat a meglévő foglalatokba, és kapcsold fel a fali lámpakapcsolót. Más típusú Philips Hue lámpatesteknél, mint például a Philips Hue LEDstrip szalag, egyszerűen csatlakoztasd az áramforráshoz és kapcsold be azokat. Ennyi az egész.

2. A Bridge

Csatlakoztasd a Bridge-t az áramforráshoz, és az automatikusan bekapcsol. A mellékelt LAN-vezetékkel csatlakoztasd a wifi-routerhez. Amikor a három jelzőfény világítani kezd, a rendszer használatra készen áll.

3. Az alkalmazás

Töltsd le az alkalmazást az App Store vagy a Google Play áruházból. Kapcsolódj a Bridge-hez. Keresd meg a lámpákat az alkalmazásban. Ha megtalálta, a Philips Hue máris készen áll.

4. Fedezd fel a lehetőségeid

Miután a rendszer összeállt és működőképes, itt az ideje, hogy megismerd a Philips Hue sokoldalúságát. Fedezd fel a Philips Hue alkalmazás változatos funkcióit, vagy töltsd le más gyártók alkalmazásait, és ismerd meg a lámpák vezérlésének új lehetőségeit.

Philips Hue indulókészlet

A Starter Kit indulókészlet a Bridge-en kívül kettő vagy három fényforrást is tartalmaz, típustól függően. iOS vagy Android rendszerű mobilkészülékéhez letöltheted a megfelelő alkalmazást. Ha ezek rendelkezésre állnak, máris készen állsz arra, hogy felfedezd a Philips Hue színes világát!

Színek

Játssz a fénnyel és válassz a 16 millió színből, hogy azonnal megváltoztathasd szobád megjelenését és hangulatát. Könnyen, egy gombnyomással beállíthatod az adott kombinációt. Használd kedvenc fotód és éld át újra azt a különleges pillanatot a fényfoltok segítségével. Mentsd el kedvenc fénybeállításait és egyetlen érintéssel hívd elő újra, amikor csak akarod!

 Fények, zene és filmek

Terjeszd ki az egész helyiségre a tévénézés élményét, vagy szinkronizáld a fényt a kedvenc zenédhez, és figyeld, hogyan reagál a fény a ritmusra. Töltsd le külső alkalmazásokat, és fedezd fel, milyen elképesztő dolgokat valósíthatsz meg a Philips Hue rendszerrel.

Színes játékok

Emeld újabb szintre a játékok adta élményt. Töltsd le külső alkalmazásokat, és fedezd fel, milyen elképesztő dolgokat valósíthatsz meg a Philips Hue rendszerrel.

 

Pihentető alvás, kellemes ébredés

A Philips Hue rendszere úgy ébreszt fel, ahogyan Te szeretnéd, ezzel hozzásegíti ahhoz, hogy felfrissülve kezd a napod. A fényerő a napfelkelte hatását utánozva fokozatosan növekszik, így hozzásegít ahhoz, hogy természetes módon ébredj fel, ahelyett, hogy egy ébresztőóra hangos zajára kelnél. Kezd napod a megfelelő módon. Esténként a pihentető meleg fehér fény segít szervezetednek ellazulni, pihenni és felkészülni egy kellemes alvásra.

 

Hideg –és meleg fehér fények

Teremtsd meg a tökéletes hangulatot bármilyen alkalomhoz, és díszítsd otthonod meleg-hideg árnyalatú fehér fényekkel. Egész éven át élvezd a különféle stílusokat attól függően, hogy egy tavaszi szellőre emlékeztető friss fehér fényt, a nyári nap melegét idéző meleg fehér fényt, vagy éppen téli nappalok jéghideg ragyogását szeretnéd visszaadni.

 

Relaxáció vs. koncentráció

A fény befolyásolja hangulatunkat és viselkedésünket. A Philips Hue segítségével élvezetesebbé teheted napi rutinjaidnak pillanatait. Hagyd ki a reggeli kávét, és készülj fel a napra hűsítő, élénk nappali fényben, amely energiával tölti fel a testet és a lelket. Ha koncentrálni kell, nincs jobb a precízen beállított ragyogó fehér fénynél. Ha pedig nyugalomra vágysz, tedd fel a lábad, és válassz meleg, puhán fehér fényt a nap tökéletes befejezéseként.

 

 Otthon és házon kívül

A Philips Hue iOS és Android alkalmazások segítségével távolról irányíthatod a fényeket, bárhol is tartózkodsz. Így akár munkába menet is ellenőrizheted, hogy tényleg lekapcsoltad-e a lámpákat otthon, vagy előre felkapcsolhatod őket, ha későn érsz haza.

 

Hogy mindig jó legyen az időzítés

A Philips hue segítségével a távollétedben is úgy tűnhet, mintha otthon lennél. Használd ehhez a Philips hue alkalmazás ütemezés funkcióját. Állítsd be, hogy egy előre beállított időpontban felkapcsolódjanak a lámpák, és működő világításra érhess haza. Még azt is beállíthatod, hogy különböző időpontban kapcsoljon be a világítás a szobákban. És természetesen az este folyamán fokozatosan is lekapcsolhatod a világítást, így soha nem kell amiatt aggódnod, hogy égve hagytad a lámpákat.

 

Egyéni vezérlés

Csatlakoztasd a Philips Hue lámpát a bridge-hez, és fedezd fel a végtelen lehetőségeket. Vezéreld a fényeket az okos telefonodról vagy táblagépedről a Philips Hue alkalmazással, vagy adj kapcsolókat a rendszeréhez a fények aktiválásához. Állítsd be az időzítőket, értesítéseket, riasztásokat és sok más lehetőséget a teljes körű Philips Hue-élmény érdekében. A Philips Hue használható az Amazon Alexa, az Apple Homekit és a Google Home szolgáltatásokkal is, amelyek révén hanggal vezérelheted lámpáidat.

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal