Belépés
Termékek
Akció Márkák Lakásfelújítási támogatás 2021 Info PontNeked Árajánlat Ügyintézés Blog Szállítási költségek Üzletünk Kupon
Belépés
Kedvencek
Termék kategóriák

Philips Hue White and Color Ambiance

Elérhetőség
Fényáram (lumen)  
3
4
Színhőmérséklet  
8
1
Foglalat  
6
2
Névleges teljesítmény  
2
1
5
1
Fejelés  
1
2
Fényáram  
2
1
2
Fényszín  
6
3
Energiahatékonyság  
1
2
6
Átlagos élettartam  
2
5
Szabályzó interfész
6
5
Védettség  
8
1
1
Hosszúság méret
50 mm - 117 mm
Szélesség méret
50 mm - 76 mm
Magasság méret
28 mm - 76 mm
Termék szűrő
11 találat
Népszerűség szerint
Hasonlítsd össze!
  Philips Hue White and Color 9,5W E27 RGB 2db + központi egység, kezdő szett, limited promo
-26%
TOP ÁR
85 db azonnal, raktárról
39.990 Ft
53.990 Ft
Hasonlítsd össze!
Philips Hue mozgásérzékelő
TOP ÁR
2 db azonnal, raktárról
14.390 Ft
Hasonlítsd össze!
  Philips Hue White and Color Bluetooth 5,7W GU10 RGB fényforrás
TOP ÁR
1 db azonnal, raktárról
21.590 Ft
Hasonlítsd össze!
  Philips Hue White and Color Bluetooth 9W E27 RGB 3db + bridge, kapcsoló kezdő szett
TOP ÁR
3 db azonnal, raktárról
71.990 Ft
Hasonlítsd össze!
Philips Hue kültéri mozgásérzékelő
TOP ÁR
3 db azonnal, raktárról
17.990 Ft
Hasonlítsd össze!
Philips Hue White and Color Ambiance Bluetooth 2db E27 RGB
TOP ÁR
4 db azonnal, raktárról
35.990 Ft
Hasonlítsd össze!
  Philips Hue White and Color Ambiance Bluetooth E27 RGB fényforrás
TOP ÁR
21.590 Ft
Hasonlítsd össze!
  Philips Hue White and Color Bluetooth 9W E27 RGB 2db + bridge, kapcsoló kezdő szett
-7%
TOP ÁR
49.990 Ft
53.990 Ft

 

 

A Philips Hue egyszerűen telepíthető és vezérelhető. Mindössze egy Starter Kit indulókészletre vagy egy külön megvásárolható Philips Hue Bridge-re van szükséged, illetve telepítened kell a Philips Hue alkalmazást az okos eszközödre (telefon/tablet). Ha ez megvan, minden készen áll. Kezdjünk hozzá! 

 

A rendszer központja, a Bridge, szó szerint egy híd az okos eszköz és a Philips Hue fényforrások között. Egyetlen Bridge-hez egyszerre akár 50 lámpát és egyéb eszközt is csatlakoztathatsz. Routeren keresztül wifi-re csatlakoztatva a bridge egyben összekapcsolja rendszerét a külső világgal, az internettel is - segítségével a távolból is vezérelheted eszközeidet, vagy egyéb okos szolgáltatásokat működtethetsz. A Bridge minden Philips Hue Starter Kit indulókészlet tartozéka, de külön is megvásárolható és beilleszthető egyedi Philips Hue rendszerébe.

Kövesd az alábbi 4 egyszerű lépést:

Telepítési útmutató

1. Áramellátás

Ha van Starter Kit indulókészleted, csavard be az izzókat a meglévő foglalatokba, és kapcsold fel a fali lámpakapcsolót. Más típusú Philips Hue lámpatesteknél, mint például a Philips Hue LEDstrip szalag, egyszerűen csatlakoztasd az áramforráshoz és kapcsold be azokat. Ennyi az egész.

2. A Bridge

Csatlakoztasd a Bridge-t az áramforráshoz, és az automatikusan bekapcsol. A mellékelt LAN-vezetékkel csatlakoztasd a wifi-routerhez. Amikor a három jelzőfény világítani kezd, a rendszer használatra készen áll.

3. Az alkalmazás

Töltsd le az alkalmazást az App Store vagy a Google Play áruházból. Kapcsolódj a Bridge-hez. Keresd meg a lámpákat az alkalmazásban. Ha megtalálta, a Philips Hue máris készen áll.

4. Fedezd fel a lehetőségeid

Miután a rendszer összeállt és működőképes, itt az ideje, hogy megismerd a Philips Hue sokoldalúságát. Fedezd fel a Philips Hue alkalmazás változatos funkcióit, vagy töltsd le más gyártók alkalmazásait, és ismerd meg a lámpák vezérlésének új lehetőségeit.

Philips Hue indulókészlet

A Starter Kit indulókészlet a Bridge-en kívül kettő vagy három fényforrást is tartalmaz, típustól függően. iOS vagy Android rendszerű mobilkészülékéhez letöltheted a megfelelő alkalmazást. Ha ezek rendelkezésre állnak, máris készen állsz arra, hogy felfedezd a Philips Hue színes világát!

Színek

Játssz a fénnyel és válassz a 16 millió színből, hogy azonnal megváltoztathasd szobád megjelenését és hangulatát. Könnyen, egy gombnyomással beállíthatod az adott kombinációt. Használd kedvenc fotód és éld át újra azt a különleges pillanatot a fényfoltok segítségével. Mentsd el kedvenc fénybeállításait és egyetlen érintéssel hívd elő újra, amikor csak akarod!

 Fények, zene és filmek

Terjeszd ki az egész helyiségre a tévénézés élményét, vagy szinkronizáld a fényt a kedvenc zenédhez, és figyeld, hogyan reagál a fény a ritmusra. Töltsd le külső alkalmazásokat, és fedezd fel, milyen elképesztő dolgokat valósíthatsz meg a Philips Hue rendszerrel.

Színes játékok

Emeld újabb szintre a játékok adta élményt. Töltsd le külső alkalmazásokat, és fedezd fel, milyen elképesztő dolgokat valósíthatsz meg a Philips Hue rendszerrel.

 

Pihentető alvás, kellemes ébredés

A Philips Hue rendszere úgy ébreszt fel, ahogyan Te szeretnéd, ezzel hozzásegíti ahhoz, hogy felfrissülve kezd a napod. A fényerő a napfelkelte hatását utánozva fokozatosan növekszik, így hozzásegít ahhoz, hogy természetes módon ébredj fel, ahelyett, hogy egy ébresztőóra hangos zajára kelnél. Kezd napod a megfelelő módon. Esténként a pihentető meleg fehér fény segít szervezetednek ellazulni, pihenni és felkészülni egy kellemes alvásra.

 

Hideg –és meleg fehér fények

Teremtsd meg a tökéletes hangulatot bármilyen alkalomhoz, és díszítsd otthonod meleg-hideg árnyalatú fehér fényekkel. Egész éven át élvezd a különféle stílusokat attól függően, hogy egy tavaszi szellőre emlékeztető friss fehér fényt, a nyári nap melegét idéző meleg fehér fényt, vagy éppen téli nappalok jéghideg ragyogását szeretnéd visszaadni.

 

Relaxáció vs. koncentráció

A fény befolyásolja hangulatunkat és viselkedésünket. A Philips Hue segítségével élvezetesebbé teheted napi rutinjaidnak pillanatait. Hagyd ki a reggeli kávét, és készülj fel a napra hűsítő, élénk nappali fényben, amely energiával tölti fel a testet és a lelket. Ha koncentrálni kell, nincs jobb a precízen beállított ragyogó fehér fénynél. Ha pedig nyugalomra vágysz, tedd fel a lábad, és válassz meleg, puhán fehér fényt a nap tökéletes befejezéseként.

 

 Otthon és házon kívül

A Philips Hue iOS és Android alkalmazások segítségével távolról irányíthatod a fényeket, bárhol is tartózkodsz. Így akár munkába menet is ellenőrizheted, hogy tényleg lekapcsoltad-e a lámpákat otthon, vagy előre felkapcsolhatod őket, ha későn érsz haza.

 

Hogy mindig jó legyen az időzítés

A Philips hue segítségével a távollétedben is úgy tűnhet, mintha otthon lennél. Használd ehhez a Philips hue alkalmazás ütemezés funkcióját. Állítsd be, hogy egy előre beállított időpontban felkapcsolódjanak a lámpák, és működő világításra érhess haza. Még azt is beállíthatod, hogy különböző időpontban kapcsoljon be a világítás a szobákban. És természetesen az este folyamán fokozatosan is lekapcsolhatod a világítást, így soha nem kell amiatt aggódnod, hogy égve hagytad a lámpákat.

 

Egyéni vezérlés

Csatlakoztasd a Philips Hue lámpát a bridge-hez, és fedezd fel a végtelen lehetőségeket. Vezéreld a fényeket az okos telefonodról vagy táblagépedről a Philips Hue alkalmazással, vagy adj kapcsolókat a rendszeréhez a fények aktiválásához. Állítsd be az időzítőket, értesítéseket, riasztásokat és sok más lehetőséget a teljes körű Philips Hue-élmény érdekében. A Philips Hue használható az Amazon Alexa, az Apple Homekit és a Google Home szolgáltatásokkal is, amelyek révén hanggal vezérelheted lámpáidat.

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal