Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Ford S-Max (2015-) autó izzó

A Ford S-Max 2015-től gyártott modelljei egy igazán modern, sokoldalú egyterűt képviselnek, amely a technológiai fejlesztéseken túl nagy hangsúlyt fektet a világítási rendszerekre is. A korszerű világítástechnikai megoldások nemcsak a jármű esztétikai megjelenését javítják, hanem nagymértékben hozzájárulnak a vezetési élményhez és a közlekedésbiztonsághoz is.

A fényszórók tekintetében a Ford S-Max (2015-) modellek halogén, xenon és LED technológiákat is alkalmaznak. A halogén izzók megbízható és olcsó megoldások, bár fényerejük és élettartamuk nem éri el a modernebb technológiák szintjét. A xenon fényszórók sokkal nagyobb fényerőt biztosítanak és hosszabb élettartammal rendelkeznek, miközben kevesebb energiát fogyasztanak. A xenon fényszórók hidegebb színhőmérséklete (4500K-6000K) jobb látási viszonyokat teremt éjszaka és rossz időjárási körülmények között. A LED fényszórók viszont a legkorszerűbb megoldást kínálják, rendkívül hosszú élettartammal, alacsony energiafogyasztással és azonnali teljes fényerővel rendelkeznek. Az S-Max LED fényszórói tiszta, nappali fényhez hasonló világítást biztosítanak, ami kevésbé fárasztja a szemet és növeli a biztonságot.

Az irányjelzők és helyzetjelzők szintén kulcsfontosságúak a jármű világítási rendszerében. A Ford S-Max modern modelljeiben ezekben az elemekben is találunk LED technológiát. A LED irányjelzők és helyzetjelzők gyorsabban kapcsolnak be, jobb láthatóságot biztosítanak nappal és éjszaka egyaránt, és hosszabb élettartammal rendelkeznek. A LED technológia különösen előnyös a városi forgalomban, ahol a gyors reakcióidő és a jobb láthatóság elengedhetetlen a biztonságos közlekedéshez.

A ködlámpák esetében is érdemes a LED technológiát választani. A LED ködlámpák szélesebb fényterítést biztosítanak, jobban átvágják a ködöt, esőt vagy havat, és alacsonyabb színhőmérsékletük miatt sárgásabb fényt adnak, ami jobban látható a csökkent látási viszonyok között. A LED ködlámpák hosszabb élettartamuk és energiatakarékosságuk miatt is ideális választást jelentenek.

Az utastér világítása szintén jelentős fejlesztéseken ment keresztül a 2015-ös modellévtől kezdődően. A Ford S-Max modern belső világítása LED technológiára épül, amely nemcsak esztétikai szempontból előnyös, hanem funkcionálisan is. A LED belső világítás energiatakarékos, hosszú élettartamú, és különféle színekben és intenzitásokban elérhető, így személyre szabható a belső tér világítása. Az olvasólámpák, lábtérvilágítás és egyéb belső fényforrások hozzájárulnak a jármű komfortjához, különösen hosszabb utazások során.

A színhőmérséklet (Kelvinben mérve) és a színvisszaadási index (CRI) alapvető fontosságú paraméterek a világítási rendszer hatékonyságának megítélésében. A hidegebb fények (5000K felett) általában fehérebbek vagy kékesebbek, ami élesebb látást biztosít éjszaka, míg a melegebb fények (3000K alatt) sárgásabbak és kellemesebbek lehetnek a szemnek hosszabb utazások során. A CRI érték pedig azt mutatja meg, hogy mennyire természetesen adja vissza a fényforrás a színeket a napfényhez képest, ahol a 100-as CRI érték jelenti a legjobb színvisszaadást.

A megfelelő fényforrás kiválasztása során figyelembe kell venni a jármű specifikációit és az egyéni igényeket. A Lumenet kínálatában biztosan megtalálod a számodra legideálisabb fényforrást, legyen szó fényszórókról, irányjelzőkről, ködlámpákról vagy belső világításról. Érdemes alaposan átgondolni, hogy melyik technológiát választod, hiszen egy jól megválasztott fényforrás nemcsak biztonságosabbá teszi a közlekedést, hanem hosszú távon is gazdaságosabb megoldást jelent. A fényforrások minősége és teljesítménye közvetlen hatással van a vezetési élményre és a közlekedés biztonságára, ezért fontos, hogy a legjobb technológiát válaszd a Ford S-Maxedhez.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket