Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Ford Ranger autó izzó

A Ford Ranger egy robusztus és sokoldalú pickup, amely ideális választás mind a kemény munkákhoz, mind a szabadidős tevékenységekhez. A Ford Ranger az évek során megbízhatóságáról, tartósságáról és kiemelkedő terepjáró képességeiről vált ismertté. Az autó kiváló teljesítményt nyújt a legnehezebb terepeken is, miközben a belső tér kényelmes és modern technológiai megoldásokkal van felszerelve. A világítástechnika különösen fontos szerepet játszik a Ford Ranger biztonságos közlekedésében, különösen éjszaka vagy rossz látási viszonyok között.

A Ford Ranger különféle izzókat használ a különböző világítási funkciókhoz, amelyek mind az autó biztonságát és funkcionalitását szolgálják. Az autó fényszórói az egyik legfontosabb világítási elemek közé tartoznak. A Ranger esetében a fényszórók általában halogén vagy LED technológiát alkalmaznak, amelyek kiváló fényerőt és hosszú élettartamot biztosítanak. A LED fényszórók erős, tiszta fényt nyújtanak, és alacsony energiafogyasztással rendelkeznek. Az adaptív LED fényszórók különösen nagy biztonságot nyújtanak, mivel a fényerő és az irány automatikusan igazodik a vezetési körülményekhez, így mindig optimális megvilágítást biztosítanak.

A nappali menetfények (Daytime Running Lights) szintén LED technológiát használnak a Rangerben, növelve az autó láthatóságát nappali fényviszonyok között, ezáltal növelve a közlekedés biztonságát. A nappali menetfények automatikusan bekapcsolnak, amikor az autót elindítod, biztosítva, hogy mindig jól látható legyél a többi közlekedő számára.

A hátsó lámpák, beleértve a féklámpákat és az irányjelzőket, szintén LED technológiával készülnek. Ezek az izzók erős fényt biztosítanak, így a mögötted haladó járművek időben észlelhetik a fékezést vagy az irányváltást. A LED hátsó lámpák hosszú élettartamúak és alacsony energiafogyasztásúak, ami hozzájárul a jármű hatékonyságához és fenntarthatóságához.

Az indexlámpák is LED technológiát alkalmaznak a Rangerben, sárga fényt bocsátanak ki, jól láthatóvá téve a kanyarodási szándékot. Az irányjelző izzók rendszeres ellenőrzése és cseréje szükséges ahhoz, hogy mindig időben jelezni tudj a többi autósnak, biztosítva a zavartalan és biztonságos közlekedést.

A ködlámpák, amelyek különösen rossz látási viszonyok között fontosak, szintén LED vagy halogén technológiát használnak. Ezek az izzók erős, széles szórású fényt biztosítanak, ami jelentősen javítja a látási viszonyokat ködben, esőben vagy hóban, növelve ezzel a biztonságot.

A belső világítás, mint például a műszerfal, az olvasólámpák és a csomagtérvilágítás, szintén LED izzókat használ a Rangerben. A belső világítás kellemes fényt biztosít az utastérben, ami hozzájárul az utasok kényelméhez és a jármű prémium érzetéhez. Az olvasólámpák LED technológiával készülnek, ami hosszú élettartamot és alacsony energiafogyasztást garantál.

A megfelelő izzók kiválasztása és cseréje egyszerű folyamat, de jelentősen hozzájárul a Ranger biztonságos és kényelmes vezetési élményéhez. A Lumenet kínálatában megtalálhatod a Ford Ranger modellhez legmegfelelőbb izzókat, legyen szó fényszórókról, hátsó lámpákról vagy belső világításról. Választáskor érdemes figyelembe venni a színhőmérsékletet és a fényerősséget, hogy minden körülmények között optimális látási viszonyokat biztosíts. A LED és halogén izzók különösen ajánlottak, mivel magasabb színhőmérsékletük és hosszabb élettartamuk révén nemcsak jobb látási viszonyokat teremtenek, hanem gazdaságosabbak is a hagyományos izzókkal szemben.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket