Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Ford Maverick autó izzó

A Ford Maverick egy sokoldalú és megbízható kompakt SUV, amely ideális választás azok számára, akik ötvözni szeretnék a városi közlekedés kényelmét és a terepjárók sokoldalúságát. A Ford Maverick erős motorokkal, fejlett technológiákkal és modern dizájnnal rendelkezik, hogy megfeleljen a mai autósok igényeinek. A tágas belső tér, a kényelmes ülések és a kiváló menetteljesítmény miatt a Maverick népszerű választás mind a családok, mind az aktív életmódot folytatók körében. A világítástechnika kulcsfontosságú szerepet játszik az autó biztonságos közlekedésében, különösen éjszaka vagy rossz látási viszonyok között. A megfelelő izzók kiválasztása és karbantartása elengedhetetlen a Ford Maverick esetében, hogy mindig biztosítsa a megfelelő látási viszonyokat és a jármű jól láthatóságát.

A Ford Maverick különféle izzókat használ a különböző világítási funkciókhoz. Az autó fényszórói az egyik legfontosabb világítási elemek közé tartoznak. A Maverick esetében a fényszórók általában H4-es halogén izzókat használnak, amelyek kombinált tompított és távolsági fényt biztosítanak. Ezek az izzók erős fényt nyújtanak és hosszú élettartamúak, gyorsan és hatékonyan világítják meg az utat, ami különösen fontos éjszaka vagy rossz látási viszonyok között. Az újabb modellekben egyre népszerűbbek a LED fényszórók is, amelyek erősebb fényt, alacsonyabb energiafogyasztást és hosszabb élettartamot kínálnak.

A nappali menetfények (Daytime Running Lights) növelik az autó láthatóságát nappali fényviszonyok között, ezáltal növelve a közlekedés biztonságát. A Maverick modellekben ezek az izzók általában LED-ek, amelyek energiatakarékosak és hosszú élettartamúak. A nappali menetfények automatikusan bekapcsolnak, amikor az autót elindítod, biztosítva, hogy mindig jól látható legyél a többi közlekedő számára.

A hátsó lámpák, beleértve a féklámpákat és az irányjelzőket, szintén fontos szerepet játszanak a közlekedés biztonságában. A Ford Maverick hátsó lámpái általában P21W típusú izzókat vagy LED-eket használnak. Ezek az izzók erős fényt biztosítanak, így a mögötted haladó járművek időben észlelhetik a fékezést vagy az irányváltást. A hátsó lámpák megfelelő működése különösen fontos, hiszen a közlekedésben részt vevők közötti kommunikáció egyik alapvető eszköze.

Az indexlámpák is alapvető szerepet játszanak a biztonságos közlekedésben. Ezek általában PY21W típusú izzókat használnak, amelyek sárga fényt bocsátanak ki, jól láthatóvá téve a kanyarodási szándékodat. Az irányjelző izzók rendszeres ellenőrzése és cseréje szükséges ahhoz, hogy mindig időben jelezni tudj a többi autósnak.

A ködlámpák, amelyek különösen rossz látási viszonyok között fontosak, H11 típusú izzókat vagy LED-eket használnak. Ezek az izzók erős, széles szórású fényt biztosítanak, ami javítja a látási viszonyokat ködben, esőben vagy hóban, ezáltal növelve a biztonságot.

A belső világítás, mint például a műszerfal, az olvasólámpák és a csomagtérvilágítás, szintén fontos szerepet játszik a kényelem és a funkcionalitás szempontjából. A Maverick belső világítási rendszerei általában kisebb, T10-es vagy C5W típusú izzókat használnak, amelyek kellemes fényt biztosítanak az utastérben. Az utasok kényelme érdekében az olvasólámpák is LED technológiával készülhetnek, ami hosszú élettartamot és alacsony energiafogyasztást garantál.

A megfelelő izzók kiválasztása és cseréje egyszerű folyamat, de jelentősen hozzájárul a biztonságos és kényelmes vezetési élményhez. A Lumenet kínálatában megtalálhatod a Ford Maverick modellhez legmegfelelőbb izzókat, legyen szó fényszórókról, hátsó lámpákról vagy belső világításról. Választáskor érdemes figyelembe venni a színhőmérsékletet és a fényerősséget, hogy minden körülmények között optimális látási viszonyokat biztosíts. A LED izzók különösen ajánlottak, mivel magasabb színhőmérsékletük és hosszabb élettartamuk révén nemcsak jobb látási viszonyokat teremtenek, hanem gazdaságosabbak is a hagyományos halogén izzókkal szemben.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket