Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Ford Galaxy (2015-) autó izzó

A Ford Galaxy (2015-) egy modern, tágas és sokoldalú egyterű, amely ideális választás nagycsaládosok és azok számára, akik nagyobb csomagteret igényelnek. Ez a generáció a Ford modellpalettájának egyik legkényelmesebb és legpraktikusabb tagja, melyet úgy terveztek, hogy maximális kényelmet és biztonságot nyújtson mind a vezető, mind az utasok számára. Az autó fejlett technológiai megoldásai és modern dizájnja mellett a világítástechnika is kiemelkedő szerepet játszik a biztonságos közlekedésben, különösen éjszaka vagy rossz látási viszonyok között. A Ford Galaxy különféle izzókat használ a különböző világítási funkciókhoz, hogy mindig biztosítsa a megfelelő látási viszonyokat és a jármű jól láthatóságát.

A Ford Galaxy (2015-) különféle izzókat használ a különböző világítási funkciókhoz. A fényszórók az autó legfontosabb világítási elemei közé tartoznak. A Galaxy esetében a fényszórók H7-es halogén izzókat vagy LED fényszórókat használnak, amelyek kiváló fényerőt biztosítanak és hosszú élettartamúak. A LED fényszórók különösen népszerűek, mivel erősebb fényt, alacsonyabb energiafogyasztást és hosszabb élettartamot kínálnak. Az adaptív LED fényszórók különösen nagy biztonságot nyújtanak, mivel a fényerő és az irány automatikusan igazodik a vezetési körülményekhez, így mindig optimális megvilágítást biztosítanak.

A nappali menetfények (Daytime Running Lights) növelik az autó láthatóságát nappali fényviszonyok között, ezáltal növelve a közlekedés biztonságát. A Galaxy modellekben ezek az izzók általában LED-ek, amelyek energiatakarékosak és hosszú élettartamúak. A nappali menetfények automatikusan bekapcsolnak, amikor az autót elindítod, biztosítva, hogy mindig jól látható legyél a többi közlekedő számára.

A hátsó lámpák, beleértve a féklámpákat és az irányjelzőket, szintén fontos szerepet játszanak a közlekedés biztonságában. A Ford Galaxy hátsó lámpái általában P21W típusú izzókat vagy LED-eket használnak. Ezek az izzók erős fényt biztosítanak, így a mögötted haladó járművek időben észlelhetik a fékezést vagy az irányváltást. A hátsó lámpák megfelelő működése különösen fontos, hiszen a közlekedésben részt vevők közötti kommunikáció egyik alapvető eszköze.

Az indexlámpák is alapvető szerepet játszanak a biztonságos közlekedésben. Ezek általában PY21W típusú izzókat használnak, amelyek sárga fényt bocsátanak ki, jól láthatóvá téve a kanyarodási szándékodat. Az irányjelző izzók rendszeres ellenőrzése és cseréje elengedhetetlen, hogy mindig időben jelezni tudj a többi autósnak.

A ködlámpák, amelyek különösen rossz látási viszonyok között fontosak, H11 típusú izzókat vagy LED-eket használnak. Ezek az izzók erős, széles szórású fényt biztosítanak, ami javítja a látási viszonyokat ködben, esőben vagy hóban, ezáltal növelve a biztonságot.

A belső világítás, mint például a műszerfal, az olvasólámpák és a csomagtérvilágítás, szintén fontos szerepet játszik a kényelem és a funkcionalitás szempontjából. A Galaxy belső világítási rendszerei általában kisebb, T10-es vagy C5W típusú izzókat vagy LED-eket használnak, amelyek kellemes fényt biztosítanak az utastérben. Az utasok kényelme érdekében az olvasólámpák is LED technológiával készülnek, ami hosszú élettartamot és alacsony energiafogyasztást garantál.

A megfelelő izzók kiválasztása és cseréje egyszerű folyamat, de jelentősen hozzájárul a biztonságos és kényelmes vezetési élményhez. A Lumenet kínálatában megtalálhatod a Ford Galaxy (2015-) modellhez legmegfelelőbb izzókat, legyen szó fényszórókról, hátsó lámpákról vagy belső világításról. Választáskor érdemes figyelembe venni a színhőmérsékletet és a fényerősséget, hogy minden körülmények között optimális látási viszonyokat biztosíts. A LED izzók különösen ajánlottak, hiszen magasabb színhőmérsékletük és hosszabb élettartamuk révén nemcsak jobb látási viszonyokat teremtenek, hanem gazdaságosabbak is a hagyományos halogén izzókkal szemben.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket