Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák
Fényszóró lámpa búra felújító készlet (Eco Vision)
Fényszóró lámpa búra felújító készlet (Eco Vision)
Fényszóró lámpa búra felújító készlet (Eco Vision)
Fényszóró lámpa búra felújító készlet (Eco Vision)
Fényszóró lámpa búra felújító készlet (Eco Vision)
Fényszóró lámpa búra felújító készlet (Eco Vision)
Fényszóró lámpa búra felújító készlet (Eco Vision)
Fényszóró lámpa búra felújító készlet (Eco Vision)
Fényszóró lámpa búra felújító készlet (Eco Vision)
Fényszóró lámpa búra felújító készlet (Eco Vision)
Fényszóró lámpa búra felújító készlet (Eco Vision)
Fényszóró lámpa búra felújító készlet (Eco Vision)

Fényszóró lámpa búra felújító készlet (Eco Vision)

4.7
11 420 Ft
A rendeléstől számított 12-15 napon belül szállítható.

Hasonló kategóriák

Fényszóró lámpa búra felújító készlet (Eco Vision)
Fényszóró lámpa búra felújító készlet (Eco Vision)
Fényszóró lámpa búra felújító készlet (Eco Vision)

Leírás

Mindannyian szeretnénk több fényt vezetés közben. Ebben nagy segítséget nyújtanak a legálisan használható emelt fényű autóizzók, de a tökéletes fénykévéhez, tökéletesen fényáteresztő búra is szükséges. Egy kis mértékben sárgult fényszóróbúra jelentősen képes csökkenteni a rajta átjutó fény mennyiségét.

 

Philips Promo


A Philips Ecovision fényszóró-felújító készlet segítségével, több lépcsőben házilag újjá tudod varázsolni a régi, használt lámpatested buráját. A felújító szett eltávolítja a szennyeződéseket, és az UV sugárzás okozta sárgás elszíneződést. Ezek mind nagy, mértékben rontják a bura fényáteresztő képességét. A Philips fényszóró-felújító csomag tartalmaz minden olyan adalékot, kelléket, ami elengedhetetlen a legjobb eredmény eléréséhez.

Ecovision Clear

A készlet tartalma:


- 1 palack 29,5ml előkezelő folyadék

- 1 palack 29,5 ml tisztító polír folyadék

- 1 palack 29,5ml fényesítő folyadék, UV ellenálló adalékkal

- 1 darab 600-as, 1darab 1500-as, 1db 2000-es finoságú csiszolópapír

- 10 darab papírtörlő

- 1pár univerzális méretű kesztyű

- használati útmutató

 

Ecovision tartalom

Philipstől elvárható magas minőség

A Philips Ecovision fényszóró-felújító készlet, akár 2 évig is megőrzi a lámpatest újszerűségét. A Philips Ecovision fényszóró-felújító szett és bármely emelt fényű Philips fényszóróizzó, a legjobb formába hozza a lámpatested. Válaszd a Philips Ecovision fényszóró-felújítót, és a legerősebb Philips RacingVision fényszóróizzót a biztos siker érdekében.

 

A végeredmény képekben

 

előtteUtána

 

Termék adatok

Lumenet azonosító
95203714
Adatlap
Tömeg
250 g/darab

Vélemények (39)

4.7
39 értékelés alapján
Imre
2022.10.06 19:32
Nem szokványos kérdés: UV-ette, besárgult villanyóraszekrény fedelén is tud segíteni?
Lumenet válasza:
Kedves Imre!

Valóban nem szokványos kérdés...
Ez attól függ, hogy a felület milyen mélységben sárgult. Amennyiben csak a felszín szineződött el, úgy alkalmas erre a célra is, de ha az anyag öregedése már mélyebben is megtörtént, akkor nincs értelme a használatának.
arukereso-badge
Árukereső Vásárló
2022.06.09 21:38
Ár
Előnyök
OK.
Hátrányok
nincs
arukereso-badge
Árukereső Vásárló
2022.05.17 19:57
A neve alapján megbízhatónak gondoltam. Több pozitív hozzászólás
arukereso-badge
Árukereső Vásárló
2021.10.10 22:52
a termék jó
Borbély Attila
2021.06.29 15:56
Első osztályú termék!
Ez az akciós ár szenzációs, abszolút megéri az árát!
Amit tudni kell, vizesen csiszold! A leírásban nem szerepel, de ez elengedhetetlen a tökéletes kivitelezéshez. A lámpát is és a csiszoló papírt is vizesen kell tartani egész munka alatt. A legjobb az egészben, hogy ha nem vegy megelégedve a végeredménnyel, gond nélkül javíthatod. Újra a 2000-es papírral csiszolod a javítandó részt, majd az útmutató alapján folytatod a befejezésig. Nekem két autó, nagy méretű lámpáira is elég volt a szer. Puha rongyot és boltban kapható,
1500-as és 2000-es polír papírokat használtam miután elfogyott a dobozban lévő. Tökéletes lett a végeredmény.
Sanyi - Lumenet
2021.05.31 08:56
Kedves thegabe!

Köszönjük, hogy megosztottad velünk a tapasztalataidat.
thegabe
2021.05.30 21:30
Végre lett olyan az idő, hogy meg tudtam csinálni. Árnyék kell és száraz idő. Kb 1 óra alatt megvoltam, mivel csak besárgulva volt a két fényszóróbúrám, és nem kellett sokat csiszolni. A mellékelt használati utasítás teljesen használható, az ábrák magyar leírás nélkül is érthetőek. Fontos, hogy csak az utolsó lépés után látszik a végső hatás, mivel többször is csiszolni, polírozni kell az a felületet bemattítja, majd csak a tisztítás és 2-3 UV védő réteg után lesz szinte gyári a felület (sokban függ persze hogy milyen volt előtte). Az egyik kis flakonra nincs ráírva ugyanaz a név mint a használati utasításban, de a másik kettőre igen, így nehéz összekeverni. A szettben van gumikesztyű, ami egy használatot kibír, de elég silány minőség. Maszkoló szalag nincs a készletben, de az útmutatóban kell maszkolni (hogy ne karcold össze a fényezést a lámpa körül). Nekem papír alapú maszkolóm volt csak, nem ajánlom, mert ha felázik megnehezítni a munkát.

Pro:
Kb 2 felhasználásra elég a készlet, de a mellékelt kendők el fognak fogyni, a második használathoz kell majd pótolni. Ami leginkább fogy az a kék tisztító folyadék, de úgy vettem észre hogy egy-egy kupak elég belőle, elég hatékony.

Kontra:
Van neve, nem egy "power diamond shine csingacsuk" teleshoppos, aliexpresszes körömlakklemosó.

Lehetne benne maszkolószalag, lehet hogy megdobná az árát, de megérné. Akkor tényleg nem kell semmi más.
arukereso-badge
Árukereső Vásárló
2021.05.29 21:14
Még nem volt alkalmam használni, az időjárás nem tette lehetővé. A használati utasítás alapján könnyű lesz alkalmazni.
Előnyök
Ennek van márkája. Sok termék amit lehet kapni teljesen névtelen vagy ismeretlen, sokszor az interneten se lehet semmit találni róluk.
Hátrányok
Kicsit egyértelműbben fel lehetne tüntetni hogy melyik flakonban mi van. Ha egy ezressel drágább és van benne maszkolószalag akkor is megvettem volna.
Sanyi - Lumenet
2021.05.12 10:13
Kedves Zachar Attila!

A képeket a lumen(kukac)lumenet.hu oldalra tudja elküldeni.
Zachar Attila
2021.05.11 23:23
Kedves Sándor! Szívesen küldenèk róla képet,hogy ön mit mondaba rá. En is az uv folywdéka gondoltam volna. Hová küldhetem a kepet??
Sanyi - Lumenet
2021.05.11 16:28
Kedves Zachar Attila!

Látatlanban elég nehéz megítélni egy foltosodás okát, igazából nem is lehet.
Amennyiben van összefüggés a fényszóró felújítás, és a folt kialakulása közt, akkor az UV-védő réteg nem megfelelő (egyenetlen) alkalmazására tippelnék, de ez csak feltételezés.
Zachar Attila
2021.05.11 15:59
Egy barátom tavaly ősszel csinálta a 3 focus kombija első ámpait. Nem volt neki matt,és sárga sem.....apró karcok voltak a lakkon es a felső pereménél kezdett le válni a lakk. Szépen megcsinalta igaz masodjára! Na most úgý nez ki mnt ha foltokban homályos lenne. Járt mar így valaki?? Vagy ez mitől lehet?? En most szeretnem az enyémet megcsinalni ugyan ez a tipus, sőt a lampa felülete is. Nem gaz, csak engem zavar! Ebben szeretnek érdeklődni!! Válaszokat előre is köszönöm.
Ádám B.
2021.02.21 14:28
Nagyon jó termék! Az alapból még nem túl matt búráimat először egy másik gyártó, olcsóbb (2-3ezerFt, fúróba fogatható adaptert adnak és öntapadós korongokat csiszoláshoz) körüli termékével próbáltam "felfrissíteni", de az abban lévő pasztától és lakktól borzasztó lett; rücskös és matt. Ezzel a Philips-es szettel viszont szépen helyrehoztam, sokkal profibb termék. Pedig nem volt egyszerű dolga, mert sokáig kellett csiszolni a búrákat az előző lakkréteg teljes eltávolításának érdekében, ráadásul jó nagyok a felületek. Ha otthon fogsz hozzá, mindenképp ezt javaslom!
Ja, ahogy sokan írták is, a csiszoláshoz a víz mindenképp javasolt!
Andrássy Máriusz
2021.02.20 16:53
Sziasztok,
A lökhárítóban lévő ködlámpákra mentem rá. Az autóban több mint 500 ezer km van, szóval meglehetősen matt és karcos búrákról van szó. A felület viszont nem volt nagy. Türelmesen, sok vízzel a leírás szerint dolgozva nagyon szép eredményt értem el. Valóban több búrára is elegendő az anyag, viszont igazatok van, érdemes plussz 1500-as és 2000-es vizes papírt venni még. Mindenkinek ajánlani tudom, akciós áron nagyon jó választás.
Köszi, Üdv!
Bálint Bogos
2021.02.09 09:26
Akciós áron vettem, hogy kipróbáljam, olcsó autókra ajánlom, ezért az összegért egy kis munkával megéri. Nagyon fontos, hogy a leírásban nem szerepel a víz használata! Csiszolás közben sok vízzel dolgozva az eredmény nekem megfelelő. A lámpák szépek lettek. Hogy mennyi idő alatt mattul vissza, még nem tudom. A folyadék 2 pár lámpára is elég, a csiszolót félbevágva 1 pár lámpát csináltam meg, további lámpákhoz ajánlott új papírt venni hozzá. Ha lehetne képet csatolni, megtenném. Feltűnő a különbség. 5.000Ft alatt jutottam hozzá, ennyiért ajánlom a terméket!
Nagy Zsolt
2021.01.26 08:24
Tavaly nyáron félve vásároltam meg ezt a terméket, mert elég megosztó vélemények vannak róla. Szerencsére rendkívül jól sikerült a fényszórót felújítani vele. Egy dolgot nem ír a használati utasítás, amit nem szabad kifelejteni a folyamatból. Ez pedig víz használata a csiszoláskor. Víz használata nélkül nem fog sikerülni. Az elmúlt fél évben nem romlott egy kicsit sem a fényszórók állapota.

Íme az eredmény:
https://kepkuldes.com/image/14BTJj
Sanyi - Lumenet
2020.11.14 21:19
Kedves Bálint!

Kérlek gurulj át hozzánk az autóval, hogy megnézhessük hol csúszott hiba az eljárásba.
Kérlek, keress engem személyesen!
Üdv:
Szauter Sándor
KIWI PRINT
2020.11.13 18:54
Sziasztok!
Nagyon szeretem a Philips termékeket, de az most hatalmas csalódás volt, főleg ennyiért. 1.5-2 órás művelet után (hogy tényleg alapos legyek) rosszabb végeredményt kaptam, mint amilyen előtte volt. Nem volt még besárgulva egyik fényszóró sem, de gondoltam egy kicsit csak jót tesz nekik a gondoskodás így tél előtt és csiszolópapírozás nélkül egy alapos tisztítás után -az egyébként fényes- hátsó búrákat is lekentem az uv védős shining folyadékkal védelem okán. Kár volt. Mint ahogy az elsők is bemattultak és érdes maradt a felületük, mint ha párásak lennének, lelkes/alapos polírozás ide-vagy oda. Lehet, hogy lejárt a folyadék? Bár nem láttam rajtuk gyártási/lejárati időt.
Üdv:. R.Bálint
G
2020.11.04 20:13
Helló!

2 nap alatt megjött a termék, amit gyorsan ki is próbáltam. Szerencsére nem kellett csalódnom és az erősen sárguló fényszórókat szép átlátszóvá sikerült feljavítanom. Ezek után csak is ajánlani tudom. Már csak fóliáznom kellene, hogy fenn maradjon ez az állapot.
Sanyi - Lumenet
2020.09.17 11:33
Kedves Barnabás!

Köszönjük, hogy megosztottad tapasztalataidat.
Barnabás
2020.09.17 10:21
Sziasztok!
A termék bevált (bár az én fényszóróim még nem voltak brutálisan bemattulva), egyszerűen és gyorsan (bár nem harminc perc alatt) ment vele a munka.
Megjegyzés a leendő vásárlóknak: A polírozás után nagyon megijedtem, mert a maszkolás ellenére a fényszóró alatt bemattult a fényezés, konkrétan úgy tűnt, hogy az egyik készítmény megmarta a lakkot. Ez szerencsére nem történt meg (szóval ne ijedjetek meg, ha a lámpa búrán kívűl máshova is kerül a cuccból, a maszkolás vélhetően csak a csiszoló papír ellen véd), hanem, mint kiderült, a maszkoló szalag ragasztója volt, ami gondot okozott. Biztosan van jobb minőségű festő szalag is, de nekem egy órányi mosószeres-vizes súrolásba telt, mire újra szép lett a fényszóró alatti terület, annyira makacsul ragaszkodott a ragasztó.
Végeredmény: A búrán látszik egy átlátszó réteg, látszik a nyom, hogy itt valami történt, de csak nagyon közelről. A 2 évnyi UV védelmen meglepődnék, de remélem a legjobbakat.
Sanyi - Lumenet
2020.08.29 19:58
Kedves Knipl Ferenc!

Köszönjük, hogy megosztottad tapasztalataidat.
Knipl Ferenc
2020.08.29 16:11
Kedves Mindenki, aki ezt elolvassa!

Régóta szemezgettem ezzel a készlettel, elolvastam a véleményeket róla, aztán megrendeltem és ma be is vetettem. Igen, kicsit kevés a csiszoló-, polírpapír, de 2 lámpához elég. A vegyszerek valóban többszöri használatra elegendőek. Szerintem 3 pár lámpához el lehet osztani. Lehet kapni kiskereskedelmi forgalomban vizes csiszoló-, és polírpapírokat, ezek nem csillagászati összegekért elérhetők, a következő lámpafelújítások alkalmával inkább használjunk friss papírt. 3 fényszóró rendbehozatala ezért a pénzért ajándék- csak kérdezzék meg, mennyiért políroznak+fóliáznak le manapság 3 pár fényszórót.
Többen írták, hogy 1,5 óráig tartott a művelet... nekem kb. 40 perc alatt megvolt. Annyit hozzátennék, hogy talán nem kellene megvárni, míg a lámpabúra eléri azt az állapotot, amikor már annyira át(nem)látszó lesz, mint az okker színű linóleum. Ebben az esetben lehet hogy már reménytelen a felújítás. Amúgy meg, aki ilyen lámpákkal közlekedik és nem tesz semmit azért, hogy a fényszóróival esetleg lásson valamit a sötétben, annak úgy kell, amúgy meg rendkívül balesetveszélyes.
Nem értem azokat, akik teljes mértékben elégedetlenek voltak a termékkel. Aki nem ért ilyesmihez, legalább kérdezzen meg valami autós ügyekben jártas embert, érdeklődjön fórumon, vagy a forgalmazónál. Szerintem bárki szívesen, és valószínűleg ingyen ad tanácsot ezzel kapcsolatban.
Nekem három, igencsak korosodó autóm van, eddig is 2-3 évente megpolíroztattam a lámpáikat, de 2-3 év után újra kezdtek mattulni ( még nem sárgulni!). A szerekkel nagyon szép, újszerű állapotot tudtam visszaállítani, remélem, a készletben található felületkezelő folyadékkal tartósan újszerű hatást érek el.
Mielőtt bárki azt hinné, hogy a Lumenet kft. "lefizet" engem azért hogy reklámozzam a termékeit, az téved. De aki sokat autózik sötétben, mint pl. én is, annak ajánlanám, hogy ha már szépen felújította a lámpáját, ne sajnáljon tenni bele jó minőségű, növelt fényerejű izzót is, így lesz igazán értelme a munkának. Én Osram Nightbreaker Laser, és/vagy Tungsram Megalux izzókat használok. Szerintem nem szabad sajnálni a pénzt azért, hogy rendesen lássunk, csak számoljuk ki, mibe kerül, ha a későn észrevett őzet, ne adj isten gyalogost elgombázzuk...
Sanyi - Lumenet
2020.08.11 19:18
Kedves Szabó Márk!

A folyadékok dobozán kell lennie feliratnak. Amennyiben nincsen, úgy jelezd kollégáinknak a https://lumenet.hu/informacio oldalunkon található kapcsolatfelvétel fül alatt!
Szabó Márk
2020.08.10 12:09
Mikor kibontottam és elkezdtem olvasni a használati útmutatót, nézegettem a flakonokat de nincs ráírva egyikre se, hogy melyik mit tartalmaz.
Van kék, fehér és zöldes árnyalat.
Valaki segítsen nekem!
Előre is köszönöm!
Ádám
2020.05.20 14:40
Lelkiismeretesen végigmentünk a leírt lépéseken és nagyon szép eredményt hozott.

Ha még nem csináltál ilyet, türelmesen csináld végig, nem menjen el a kedved közben, hogy nem nagyon látszik változás (vagy csak minimális), az utolsó réteggel rendben lesz.

A dobozon szereplő 30 perc inkább másfél óra lett.
A hozzá adott csiszolópapír lehetne több, mert kínosan kis darabok.
KSz
2019.09.17 20:09
Korrekt termék. Csiszolópapírból ugyan elég kis méretűeket mellékelnek, de a kettő fényszóróra bőven elég ennyi is. Ellenben a mellékelt wax és a polírozó folyadék már több alkalomra is elegendő mennyiségű. Kellő türelemmel és alapossággal, újszerű állapotba hozható vele az alaposan besárgult/bemattult lámpatestpár.
Borzák Zoltán
2018.11.28 18:45
Kisárgult lámpatestre vette a terméket,kissé félve hogy ez is egy átverés de belefogtam felújítani.A megfelelő sorrendben csiszoltam,políroztam,fényeztem és már az elején láttam hogy ez jó lesz.A polír papírt kicsit spórolósan mérik,én egy vizes szivacshoz fogtam hozzá így csiszolás közben rögtön mossa is a lecsiszolt felületet.Kb.fél óra és kész.Ja és még két lámpához elég lesz.Köszönöm.
Hamza Attila
2018.10.17 18:11
Durván elsárgult, alig átlátszó VW Passat lámpaburáit, röpke 3 óra alatt, de sikerült teljesen újszerű állapotba hozni. Megéri megvenni. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Ja és még 2 lámpát fel lehetne újítani a megmaradt löttyökkel, pedig nem takarékoskodtam velük.
Juhász Péter
2018.10.13 17:16
Egy enyhén matt búrát próbáltam ezzel a szettel felújítani, de sajnos az eredménye nulla. A búra ugyanolyan maradt, ha nem lett egy picit rosszabb! Pénzkidobás volt sajnos. Inkább profikhoz fordulok majd.
Sanyi - Lumenet
2018.08.01 09:44
Kedves H Krisztián!

Köszönjük visszajelzésed. Szívesen vesszük a felújításról készült fotókat. Ha van rá mód, kérlek küldd el azokat a lumen(kukac)lumenet.hu-ra.
H Krisztián
2018.07.31 22:29
Youtube videó alapján elsőre ragyogó lett az eredmény. Csiszoláskor kell a fényszóróra és a papírra permetezni vizet, (amelyet tényleg nem ír a leírás) hogy a kis felcsiszolt részecskék lemosódjanak a felszínéről. Akinek ugyanolyan maradt, valószínűleg csiszolás után nem polírozta és tisztította, majd kezelte az uv szűrővel, vagy nem tartotta be a sorrendet. Mindenkinek szívből ajánlom! Én annyira óvatosan bántam az adalékokkal, hogy még 2 pár fényszórót le tudok kezelni.
Készítettem előtte-utána képet ha kell, szívesen elküldöm, felülmúlta a várakozásomat!
Sanyi - Lumenet
2018.07.20 23:16
Kedves Ágoston Tamás!

A Philips Ecovision lámpafelújító szett a használat során bemattult, karcos műanyag lámpabúrák felújítására készült. A készlet tartalmaz mindent, aminek segítségével,és némi munkával a lámpák ismét gyári állapotúvá változtathatók. A csomagban található UV-védő folyadékkal ez az állapot hosszú időre meg is őrizhető. Amennyiben a lámpafelújító szett szakszerű használatával nem sikerült eredményt elérni, úgy jó döntés volt a két új lámpatest megvásárlása. A vásárlóink visszajelzései - köztük professzionális szervizek is - és a saját tapasztalatunk alapján is elmondható, hogy a Philips Ecovision lámpafelújító szett segítségével visszaállítható a lámpabúrák fényáteresztőképessége, ezzel is segítve a lámpák megfelelő fénykibocsátását.
Ágoston Tamás
2018.07.11 07:55
Véleményem szerint ez a szett egy nagy 0. Nem érdemes rá pénzt adni. Kétszer csináltam meg a leírás alapján a felújítást, több mint két órán keresztül es a hatása semmi. A bura ugyanolyan volt mint előtte, végül vettem inkább két új fényszórót. Sajnálom hogy költöttem rá.
Horváth Marcell
2017.10.15 17:16
Sziasztok. Én sem voltam túl bizakodó de megvettem és nem estem csak ugy neki sok video megnézése után szántam rá időt bár lámpáim még mérsékelt fakóban voltak az eredmény szalon szerű lett. 1.5 óra alatt megvoltam velük és fóliáztatom a nagyon közel jővőben.
Ajánlom.
Sanyi - Lumenet
2017.08.31 14:45
Kedves Maty!

Örülünk, hogy elégedett vagy. A Philips Ecovision fényszóró lámpa bura felújító szett az a termék, amivel másfél óra alatt Te magad tettél a biztonságért, és egyben javítottad az autód esztétikai megjelenését. Most néhány évig ismét az utat fogod világítani a lámpával, és nem a karcokat. :-)
Ahogy írod sok víz kell hozzá, erre érdemes felkészülni, illetve a különböző érdességek váltásakor a vizet kicserélni. Ami még fontos, hogy rá kell szánni az időt, mert csak úgy érhető el eredmény.
Maty
2017.08.30 13:13
Nem volt túl nagy bizodalmam a termékkel kapcsolatban, de tettem egy próbát, és bevált. Van vele munka, de nagyon szépen fel lehet vele csiszolni, és polírozni a bemattult, elsárgult fényszórót. Nekem mondjuk a papíron fél óra munka, kb. másfél óra volt, de az eredmény szuper lett, azt sajnálom, hogy nem fotóztam le előtte és utána. Az útmutató nem írja, de alaposan kell vizezni, miközben csiszoljuk, a videón ezt már jól mutatják.
Sanyi - Lumenet
2017.02.20 17:01
Kedves Simon Balázs!

Ez a készlet a lemattult fényszóróbúrád javítására alkalmas. A csomag tartalmaz két lámpára elegendő polírkészletet, segédanyagokkal, és a polírozás végére egy UV-védelmet nyújtó folyadékot. A dobozban találsz egy képes leírást a használatáról, illetve pl. a https://www.youtube.com/watch?v=qpkt3FeNPgg oldalon akár megnézhetsz egy felújítást.
Simon Balázs
2017.02.16 12:43
Üdv!

Érdekel ez a termék de sajnos nem találok róla komolyabb leírást.
Pontosan mit tartalmaz a csomag és milyen hibák/sérülések javítására használható?

Ez is érdekelhet

Hasonló ajánlataink

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket