Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Daihatsu Sirion autó izzó

A Daihatsu Sirion egy kiváló választás a kisautók kedvelői számára, hiszen kompakt mérete és megbízhatósága mellett stílusos megjelenést és kényelmes vezetési élményt nyújt. Az autó gyártása során a Daihatsu nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a Sirion minden körülmények között biztonságosan közlekedjen, amihez elengedhetetlen a megfelelő világítás biztosítása. A különböző fényforrások, mint a fényszórók, irányjelzők, féklámpák és helyzetjelzők mind fontos szerepet játszanak ebben.

A fényszórók az autó legfontosabb világítóberendezései közé tartoznak, hiszen ezek biztosítják az úttest megfelelő megvilágítását éjszaka és rossz látási viszonyok között. A Daihatsu Sirion modellek általában halogén fényszórókkal vannak felszerelve, amelyek kiváló fényerőt és megbízhatóságot nyújtanak. A halogén technológia lényege, hogy a wolfram izzószálat halogén gáz veszi körül, ami növeli az izzószál élettartamát és fényerejét. Ezek a fényforrások általában 3000-3500 Kelvin közötti színhőmérsékletűek, ami meleg fehér fényt ad, biztosítva a kényelmes látást az éjszakai vezetés során.

Az autó többi világítóberendezése – mint például az irányjelzők, féklámpák, helyzetjelzők és tolatólámpák – szintén kulcsfontosságúak a biztonságos közlekedéshez. Az irányjelzők sárga fényűek, és az autó szándékainak jelzésére szolgálnak, míg a féklámpák piros fényűek, és az autó megállására figyelmeztetik a mögöttes forgalmat. A helyzetjelzők és tolatólámpák fehér vagy sárga fényűek lehetnek, és segítenek az autó helyzetének és mozgásának jelzésében.

A Sirion esetében használt fényforrások cseréjénél fontos figyelembe venni a foglalat típusát is. A leggyakoribb foglalatok közé tartozik a H4, H7 és a W5W, amelyek mindegyike más-más típusú fényforrást fogad. A megfelelő foglalattal rendelkező fényforrás kiválasztása elengedhetetlen a biztonságos és megbízható működéshez.

A halogén fényszórók mellett érdemes megfontolni a xenon és LED technológiák előnyeit is. A xenon fényszórók erősebb és hidegebb fényt biztosítanak, színhőmérsékletük 4000-6000 Kelvin között mozog, ami fehérebb, esetenként kékes fényt eredményez. Ezek a fényforrások hosszabb élettartamúak és jobb látási viszonyokat teremtenek, azonban drágábbak és speciális előtétet igényelnek. A LED fényszórók a legmodernebb technológiát képviselik, rendkívül hosszú élettartammal és alacsony energiafogyasztással. A LED-ek színhőmérséklete széles skálán mozoghat, akár 6000 Kelvin fölé is emelkedhet, ami nagyon hideg fehér, esetenként kékes fényt biztosít.

A fényforrások időben történő cseréje nemcsak a biztonságot növeli, hanem az autó esztétikai megjelenését is javítja. A Lumenet kínálatában biztosan megtalálod a megfelelő fényforrást a Daihatsu Sirion modelledhez, legyen szó halogén, xenon vagy LED technológiáról. Ne felejtsd el ellenőrizni a színhőmérsékletet és a fényerőt, hogy a lehető legjobb látási viszonyokat biztosítsd magadnak és a többi közlekedőnek is.

A megfelelő fényforrás kiválasztása a Daihatsu Sirionhoz nemcsak a biztonságot, hanem a vezetési élményt is javítja. Fontos, hogy olyan terméket válassz, amely hosszú élettartamú és energiatakarékos, így hosszú távon is megéri a befektetést. A Lumenet szakértői segítségével biztosan megtalálod a legideálisabb fényforrást autódhoz, amely hosszú éveken át megbízható szolgálatot nyújt majd. Válassz a Lumenet kínálatából, hogy autód világítása mindig optimális legyen, és élvezd a biztonságos és kényelmes vezetés élményét a Daihatsu Sirionnal.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket