Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Daihatsu Cuore (1998-2002) autó izzó

A Daihatsu Cuore 1998 és 2002 között gyártott modelljei különösen kedveltek voltak a kisautók piacán, köszönhetően kompakt méretüknek, megbízhatóságuknak és gazdaságosságuknak. Ezek az autók nemcsak városi közlekedésre ideálisak, de a hosszabb utakon is kellemes élményt nyújtanak. A biztonságos közlekedés szempontjából kulcsfontosságú, hogy a fényforrások megfelelően működjenek, és ha szükséges, időben cserélve legyenek.

Az autó fényszórói különösen fontosak, hiszen ezek biztosítják a megfelelő látási viszonyokat éjszaka és rossz időjárási körülmények között. Az 1998 és 2002 között gyártott Daihatsu Cuore modellek általában halogén fényszórókat használnak, amelyek a legelterjedtebb fényforrások az autók világában. A halogén technológia lényege, hogy a wolfram izzószál körül halogén gáz található, ami növeli az izzószál élettartamát és fényerejét. A halogén fényszórók színhőmérséklete általában 3000-3500 Kelvin között van, ami meleg fehér fényt ad, és kényelmes látást biztosít az éjszakai vezetés során.

Az autóban található többi fényforrás – mint például az irányjelzők, féklámpák, helyzetjelzők és tolatólámpák – szintén létfontosságúak a biztonságos közlekedéshez. Az irányjelzők sárga fényűek, míg a féklámpák pirosak, ami egyértelműen jelzi a többi közlekedő számára az autó szándékait. A helyzetjelzők és tolatólámpák fehér vagy sárga fényűek lehetnek, és segítenek az autó pontos helyzetének és mozgásának jelzésében.

Az irányjelzők és egyéb kiegészítő fényforrások cseréjénél érdemes figyelembe venni a foglalat típusát is. A leggyakoribb foglalatok közé tartozik a H4, H7, és a W5W, amelyek mindegyike más-más típusú fényforrást fogad. Fontos, hogy a megfelelő foglalattal rendelkező fényforrást válasszuk, hogy biztosan illeszkedjen a helyére.

Ha a Daihatsu Cuore (1998-2002) modelljéhez keresel új fényforrást, a Lumenet kínálatában biztosan megtalálod a megfelelő típust. Legyen szó halogén, xenon vagy LED technológiáról, a Lumenetnél kiváló minőségű fényforrásokat találsz, amelyek megfelelnek az autó gyári specifikációinak. A halogén fényforrások mellett érdemes megfontolni a LED technológia előnyeit is. A LED fényforrások hosszabb élettartamúak és alacsonyabb energiafogyasztással rendelkeznek, miközben kiváló fényerőt biztosítanak. A LED-ek színhőmérséklete széles skálán mozoghat, akár 6000 Kelvin fölé is emelkedhet, ami hideg fehér, esetenként kékes fényt eredményez.

A megfelelő fényforrások használatával nemcsak saját biztonságodat növeled, hanem a többi közlekedőét is. Fontos, hogy időben cseréld a kiégett vagy gyengén világító fényforrásokat, hogy mindig maximális fényerőt biztosítsanak az utakon. A Lumenet szakértői segítségével biztosan megtalálod a legideálisabb fényforrást autódhoz, amely hosszú éveken át megbízható szolgálatot nyújt majd. Mindig ügyelj arra, hogy a megfelelő színhőmérsékletű és fényerejű fényforrást válaszd, hogy a lehető legjobb látási viszonyokat biztosítsd magadnak és a többi közlekedőnek is.

Válassz a Lumenet kínálatából, hogy autód világítása mindig optimális legyen, és élvezd a biztonságos és kényelmes vezetés élményét a Daihatsu Cuore-val, legyen szó városi utakról vagy hosszabb utazásokról.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket